jasinwa

Member
  • Content count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jasinwa

Contact Methods

  • Website URL
    http://home.comcast.net/~seidenj/
  1. Here is my issue: Using Vista Home basic, I can not get the pc to print to a printer on a print server. The data seems to spool and then just sits there, nothing ever happens, no print, etc. C88 Epson, using the Vista driver for it. I have a USR wire/wireless router with a built in print server (printer connects to a USB port on it). Model of router is USR 5461. Funny enough, this printer works great with W98 and XP on multiple computers! This PC is a notebook using wireless to connect to the house network. I had XP on it and it worked fine. Only reinstalling Vista, I can't get the printer to print! I tried setting rules for Windows firewall to allow the specific address thru on input and output. I know the address I was using was correct, as it works on many other non-vista PC's. Anyone have luck using the print server on the USR router? Any help? Do I need to supply more info? thx...Jeff
  2. chozo4: yes. please read my info. On same pc, nothing different, I can see/use XP fine (which btw, nitroshift, is ALSO ntfs). You guys are not reading the data. 98+XP OK 98+Vista not OK. XP+Vista OK file sharing wise. So same 98 machine can use xp ine, no changes. vista set up identically as xp but 98 can not share. Vista CAN share 98. So, conclusion = Vista has some setting that does not allow 98 to share....or I am missing a detting somewhere. Again - No one else has had the capability to try, to confirm the issue? No one had a 98se and vista machine??
  3. On the "Security" tab too ? yea, pretty sure...but I gave up on it...2 machines with vista, same exact problem. So one I turned down to xp, the other I returned to dell (new notebook). When I told the agent why I was returning it, she said she's received some similar complaints.... But I don't have V to verify now.... oh, and remember, I can go from XP to Vista no problems at all...so 98 -> Vista directory = no go XP -> Vista directory = OK So it can't have to do with security, eh?
  4. been there, did that. Set sharing for a specific directory. Set so "everyone" has full control.
  5. wow, no one else has ran into this yet? I am surprised because I figured someone else would have Vista and 98SE, 98 being their main system... Again: From the 98 machine I can see the shared drive on the Vista PC but can not copy to-from/move to-from, etc. From the Vista pc, I can copy/edit to the 98 pc fine (but I do not want to share files from the main 98 machine, just did it for a test) I can go from 98 to XP fine, either way. Anyone have the same issue or had it and solved it? thanks - Jeff
  6. there was a program called Xrun, I think (not the linux xrun but for W98).....had it a while ago and had a hd crash and lost it....could never find it again (could find skins for it!). It was running in a transparent mode and you could adjust transparency in 98SE. It used a module called alphablend.dll to get it's transparency. At the time I was trying to get another freeware author to use it for transparency, I tried contacting the originator of the alphablend.dll file but never got a response. I still have the alphablend.dll file if nayone is interested....maybe a google will find info on it, too. Here is the skin page...funny enough, no skins now! http://www.skinbase.org/app.php?name=xrun but here are some: http://www.skinbase.org/section.php?sections=xrun Here is the author's page, but as noted, he/she never responded: http://methodik.pixelarmy.org/doku.php
  7. yup, working here too....but notice the 'warning' dialog. Almost like they've cached from the past.... "Effective July 11, 2006, support for Windows 98, Windows 98 Second Edition and Windows ME (and their related components) will end. ...." Not...."...has ended"
  8. yes, the folder created on the vista pc. I am trying to access it on the 98se pc. An XP fat32 and an XP ntfs pc see and can work with vista folder fine. The 98se pc can see the folder but not do anything. Constant drive not accessible errors no matter what I try. I may not have set the reg key up correctly. The info on http://support.microsoft.com/kb/239869 was not clear to me but I tried a few ways and no luck at this time.
  9. I have been getting the "Thank you for your interest in obtaining updates from our site. This website is designed to work with Microsoft Windows operating systems only. To find updates for Microsoft products that are designed for Macintosh operating systems, please visit http://www.microsoft.com/mac/. " screen every time!
  10. I've wracked my brains (what little I have!) this weekend, trying to make a shared folder from a notebook using Vista, be usable on my main 98SE machine. The folder on Vista must be set up correctly because I (1) can see it on 98SE (2) can use it no problems if I use another pc that has xp on it. So for now I have to transfer the files from 98 to xp, then xp to vista!! I have removed password protection from that folder. I have dl'ed and installed DSCLIENT9X.msi (and modified the registry with the proper value '3' for that new key) which should allow 98 to negotiate the correct LMCompatibility sequence (LM2, I believe). I can see the folder and files but if I try to do anything like copy/move, etc, I get an error after about 30 seconds saying the drive is now not accessible. Anyone have any luck using a vista folder with 98? Jeff
  11. excellent! What happens if we don't unload all the drivers? Some are tricky to find if you don't have your certain device connected.... thank you.
  12. no worries, just though you (and others) may want to know. Maybe there are others that have devices and can verify if seen in 9 and 10. If you have any portable device that can be seen with 9.....etc....(maybe not just a zen sleek issue). Keep up the super work you do! Jeff
  13. I tried running the enhancement to MP10 features but then my Zen Sleek Photo was not recognized by the player. I too didn't see a change in features (is it all under the hood, so to speak?) except that it wouldn't recognize my device. Returning to MP9, my device is recognized.... I've now tried it twice with same results. My Zen Sleek Photo is recognized fine with 9.0 but if I load this enhancement, then the Zen is not recognized...
  14. A CD is what......10 cents if that much?
  15. double click the icon in the control panel. It opens a window like explorer. Select FILE, INSTALL NEW FONT and follow the basic prompts to locate the ttf file.... altho i've never had trouble just throwing them in the fonts folder....