• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fess

  • Birthday 03/25/1983

Contact Methods

  • Website URL
  • ICQ
  1. I mean alogon.reg. I call it from users.bat. Thank you mmainio!!! Now all working!!! But it very strange becouse I use some regtweaks running from cmdlines.txt and they work only users creations was not working. But now all works!!!
  2. It is not work. But if I run this bat-file after WindowsXp has been installed, user create correctly. Is that batch interpreter during Windous installation differ then batch interpreter using in installed Windows or not? You mean write PAUSE in bat-file? This command work only at installed Windows, during installantion this command is not work. Maybe another commands to make pause in bat-file exists?
  3. tbs Thanks for info.
  4. It is not work It is not work either Any other ideas?
  5. Why user is not created during Win installation? This is file cmdlines.txt: [COMMANDS] "users.bat" This is file users.bat: net user Ivan /add net localgroup Ђ¤¬Ё­Ёбва в®ал Ivan /add net accounts /maxpwage:unlimited REGEDIT /S alogon.reg EXIT Ђ¤¬Ё­Ёбва в®ал - this is Administrators, writing on Russian. This is file users.bat: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DefaultUserName"="Ivan" "DefaultPassword"="" "AutoAdminLogon"="1" This is file WINNT.SIF: [Data] Autopartition = 1 MsDosInitiated = 0 UnattendedInstall = Yes [Unattended] UnattendMode = FullUnattended UnattendSwitch = Yes OemPreinstall = Yes OemSkipEula = Yes FileSystem = LeaveAlone WaitForReboot = No TargetPath = Windows DriverSigningPolicy = Ignore NonDriverSigningPolicy = Ignore [Display] Xresolution = 1024 Yresolution = 768 BitsPerPel = 32 Vrefresh = 75 [GuiUnattended] AdminPassword = "XXXXX" TimeZone = 145 OEMSkipRegional = 1 OemSkipWelcome = 1 EncryptedAdminPassword=No [UserData] ProductKey = "XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX" ComputerName = MYPC FullName = "MyName" OrgName = "My Home" [RegionalSettings] Language = 0419 Where is error? All of this files in folder i386\$OEM$\ If I run users.bat in Windows user created correctly.
  6. In BartPe plugins folder I don't see any plugins with this names. Can you post link to this plugin?
  7. Thanks, MHz This errors only about missing files. It works, because if I install WinXp from this source it will be work fine (I tested it), so WinPe should work as fine as WinXp from this reduced installaton. What is this method?
  8. I remove practically anything using NLite (File->Load Settings->Lite->Remove Components) and I remove a lot of languages. After that folder with WinXp installatoin is about 136 MB. Then I use PeBuilder to create WinPe (There are a lot of errors during this process but it is all right. I have ~430 errors). After that size of WinPe is about 120 MB. And all works.
  9. I reduce WinXp installation with NLite and then I use BartPe and all works.
  10. I made only ~130 MB What exactly topic in this forum? I did not found
  11. jaclaz Thanks for help.
  12. I was try to do it, but BartPe write: "There where 435 errors and 0 warnings" and don't create iso image I am interested, attach it, please I am using WinXp, but I think Win2K and Xp is not very different.
  13. LiquidSage Thanks for help, I will try to do it. That mean some files are not work? Which files are not work? But can I remove some files from windir completely?
  14. It is possible to reduce size of BartPe? For example: i do not need any network support, I need only shell and drive acces.
  15. StyleBuilder allow you only create Stlyle.... so it not help