Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



heathuff

Member
  • Content count

    22
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About heathuff

  • Birthday 12/05/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. [RELEASE] Nero 7 Lite / Micro v7.7.5.1

    Having an issue installing this using the RunOnce method-heres the command I am using: REG ADD %KEY%\040 /VE /D "Nero 7.2.0.3b Ultra Edition" /f REG ADD %KEY%\040 /v 1 /D "%systemdrive%\apps\Nero7\Nero72.exe /VERYSILENT /TASKS="desktopicon,imagefile_assoc /COMPONENTS="nero_core,nero_toolkit\nero_drivespeed,nero_core\nero_express,nero_waveedit REG ADD %KEY%\040 /V 2 /D "REGEDIT /S %systemdrive%\Apps\Nero7\neroserial.reg" /f After im up into windows theres no sign of it anywhere. Anyone have any ideas? Any help would be appreciated
  2. Problem Installing Nero 6.6.0.18

    Dunno about your issue, however I would suggest just installing 7.0 lite (no bloatware and works flawless)from this thread.... http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=69886
  3. Cuteftp Pro 7 (ready Made) 7zip+silent

    this is odd-I have the same issue, strange thing is, on some machines the google toolbar doesnt pop up, but I've had 2 machines where it does-anyone have any ideas? Thanks
  4. Windows Desktop Search

    Switch for Windows Desktop Search without toolbar: REG ADD %KEY%\031 /VE /D "Windows Desktop Search" /f REG ADD %KEY%\031 /V 1 /D "%systemdrive%\apps\DesktopSearch\desktopsearch.exe /q /norestart
  5. Photoshop CS2

    Okay, I think I've got it... Apparently copy wasn't creating the directory structure properly so I first moved the DAT file to Application Data, then created the subdirs, then moved the DAT file to Product Licenses. cmdow @ /HID @echo off regedit /S alreadyregged.reg msiexec /i "Adobe Photoshop CS2.msi" /qb UNITYSELECTION="RETAIL" SERIALNUMBERTEMP="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" msiexec /i "bridge\Adobe Bridge 1.0.msi" /qb msiexec /i "commonfilesinstaller\Adobe Common File Installer.msi" /qb msiexec /i "help center\Adobe Help Center 1.0.msi" /qb copy B2B86000.dat "%ALLUSERSPROFILE%\Application Data" cd "%ALLUSERSPROFILE%\Application Data" mkdir "Adobe Systems\Product Licenses" move B2B86000.dat "Adobe Systems\Product Licenses" exit Anyone know why I get the following error during the runonceex portion of setup: "this installation package could not be opened.verify that the package exists and that you can access it"
  6. Black screen after xp splash screen

    my $OEM$ folder is alongside the i386 folder, now one thing I did not do is put the winnt.sif file in the fix folder, i left it in the i386 folder, I created the iso and installed it on a virtual machine like i always do, and thats when the problem starts, is it because i left my winnt.sif file in the i386 folder? should i remove the winnt.sif from the i386 folder and move it to the fix folder then run the script again? Thats the only thing I can think of. If it helps, before I did anything with the hfslip I was able to make my unattend disk with no problem, so before doing the hfslip process, I made an exact backup of my c:\xpcd folder (so now i have 2 xpcd folders) I made an iso of both BEFORE trying the hfslip and both installed fine, then i did the hfslip on one of the xpcd's and it doesnt work (but I still have my original xpcd backup which i tested again and works fine) Sorry this is so long and I hope it helps
  7. Black screen after xp splash screen

    oh, sorry ok, my runonceex.cmd file is in my $OEM$ folder which is started by the cmdlines.txt files (which also resides in the $OEM$ folder, my install programs are in the c:\XPCD\$OEM$\$1\apps folder-hope this helps-and i appreciate your assistance
  8. google toolbar switches change?

    hmm-tried that-it starts the install but not silently
  9. On my first unattended cd, I was able to silently install google toolbar using the /q /d switches in my runonce, but all of a sudden those switches dont work-even if i try to install it from a command prompt it wont install silently, if i go to a command prompt and type googletoolbarinstaller.exe, then the install will start but not silently of course-does anyone have an idea if I have to use a different switch? Any help would be appreciated
  10. Black screen after xp splash screen

    I made a disk a few months ago with sp2 slipstreamed, added my apps, created my runonce which installed my apps, but i did not have the updates slipstreamed, thats when i started making my new disk with my current apps and i tried slipstreaming the updates using the hfslip method-I hope this answers your question
  11. Black screen after xp splash screen

    HFSLIP.zipGood point...here's the error report and wu.txt file-I hope its something simple
  12. Black screen after xp splash screen

    Hi all, I slipstreamed all the windows updates via hfslip but I have a problem; everything goes fine as far as installing windows and the gui install, but after the gui setup completes and the system restarts, I see the Windows XP splash screen like normal, then it fades to black and all I get is a black screen-anyone have any ideas? It should start installing my programs from my runonceex but all I get is a black screen; my unattend disk worked fine until I tried slipping the updates-I hope someone can help-thanks
  13. Pet patrol 5.0

    Anyone know how to get Pest Patrol 5 to silent install? Any help would be appreciated-thanks
  14. Anyone know the registry hack for creating a new toolbar and placing it at the top of the desktop? Any help would be appreciated
  15. OK guys-I fixed it-I ended up having to enter this to get it to install: REG ADD %KEY%\028 /VE /D "MSN Messenger 7" /f %systemdrive%\apps\msn\MsnMsgs.msi IAGREE="Yes" ADDEXPLORERTOOLBAR="" SETSEARCHENGINE="" SETHOMEPAGE="" /QB" Can someone tell me why it only works this way? If I add the REG ADD %KEY%\026 /v 1 /D command in front it will not install!
×