Mindwarper

Member
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mindwarper

  • Birthday 04/30/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • OS
    XP Pro x86
  1. maxXPsoft, thanks a bunch for your feedback so far! some questions (still) remain, sorry to bother you so much, I apologize... Does the above auditSystem mean that the oobeSystem does no longer need an Administrator account to be created as Local Account? Is it necessary to be consistent to set timezone and username and registeredorg entries for all the passes mentioned? copyprofile line is needed for me, I think, or is the use of it not needed for what I am trying to achieve (apply all what I want and gets copied to user account Chris in this case)? or am I overlooking something? The key values are intentionally X-es, as I want to enter my Key manually when needed, will this also work? the SkipOOBE settings set to false, is that also correct? as I have added in oobeSystem pass an extra account called Chris, which is going to be mine... Unsure...
  2. and I think you are confused, the N editions are without Windows Media Player, exactly what I want Nevertheless I thank you for your input & feedback... I will wait till you have had time to investigate the rest as well... and answer my questions above... Thanks again! Do you think the audit passes are still needed? as I am unsure Will try this in a VMWare host perhaps first when I have a bit more spare time this week...
  3. Hello all, This thread is going to have a bump Since I have been making some efforts in making a 64-bit autounattend.xml file (code below) Is my 1st attempt... I am curently working from XP now... Now I am unsure about the correctness of it, maybe I have put too much in there... I don't know... All what I want to achieve is to install Win 7 Ultimate N with SP1 onto my machine using the DVD and an "semi-unattended" way of installing it by using an unattended file... most important though is this code-bit below... which I think warrants to have the auditUser & auditSystem passes to be in place, is it not? <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Reseal> <ForceShutdownNow>false</ForceShutdownNow> <Mode>Audit</Mode> </Reseal> <FolderLocations> <ProgramData>F:\DATA\SYSTEM\PROGS</ProgramData> <ProfilesDirectory>F:\DATA\USERS</ProfilesDirectory> </FolderLocations> </component> </settings> Questions: is this a correct way of dealing with the whole autounattend.xml file data (complete code below)? are the audit passes needed for what I am trying to achieve keeping in mind I want programdata and user profiles dir changed...? very important question actually, where do I best put the autologon for administrator, i.e. in which pass, as there are multiple options to put it.. It confuses me... Is it necessary to be consistent in this? i.e. timezone and username and registeredorg entries for all the passes mentioned? copyprofile line is needed for me, I think, or is the use of it not needed for what I am trying to achieve (apply all what I want and gets copied to user account Chris in this case)? or am I overlooking something? The key values are intentionally X-es, as I want to enter my Key manually when needed, will this also work? the SkipOOBE settings set to false, is that also correct? as I have added in oobeSystem pass an extra account, which is going to be mine... Unsure... <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0413:00020409;0407:00000407;0408:00000408;0409:00020409</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UserLocale>nl-BE</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComplianceCheck> <DisplayReport>Never</DisplayReport> </ComplianceCheck> <Diagnostics> <OptIn>false</OptIn> </Diagnostics> <DiskConfiguration> <WillShowUI>Always</WillShowUI> </DiskConfiguration> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> <!--<ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1920</HorizontalResolution> <VerticalResolution>1080</VerticalResolution>--> <!--<RefreshRate>60</RefreshRate>--> </Display> <DynamicUpdate> <Enable>true</Enable> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </DynamicUpdate> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Windows 7 ULTIMATEN</Value> </MetaData> </InstallFrom> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <AcceptEula>true</AcceptEula> <FullName>Christian P. Sakalis</FullName> <Organization>Mindwarper Home</Organization> <ProductKey> <Key>xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx</Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> </UserData> </component> </settings> <settings pass="offlineServicing"> <component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <!--<EnableLUA>true</EnableLUA>--> <!--<EnableLUA>false</EnableLUA>--> <EnableLUA>false</EnableLUA> </component> <!--<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsNonWinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <DriverPaths> <PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="1"> <Path>%systemdrive%\Drivers</Path> </PathAndCredentials> </DriverPaths> </component>--> </settings> <settings pass="generalize"> <component name="Microsoft-Windows-PnpSysprep" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <PersistAllDeviceInstalls>true</PersistAllDeviceInstalls> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipRearm>1</SkipRearm> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Home_Page>about:blank</Home_Page> <FilterLevel>High</FilterLevel> <!--<CompanyName>Se7en_UA</CompanyName>--> <!--<FavoritesOnTop>true</FavoritesOnTop> <FavoritesOnTop>false</FavoritesOnTop>--> <!--<Help_Page>http://people.consolidated.net/veeger/</Help_Page>--> <!--<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>--> <!--<DisableWelcomePage>true</DisableWelcomePage>--> <!--<PlaySound>false</PlaySound>--> <!--<ShowInformationBar>false</ShowInformationBar>--> <!--<UserAgent>UAtest</UserAgent>--> <!--<Window_Title_CN>Se7en_UA</Window_Title_CN>--> <SearchScopes> <Scope wcm:action="add"> <ScopeDefault>true</ScopeDefault> <ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName> <ScopeKey>Search1</ScopeKey> <!--<ScopeUrl>http://www.google.com/advanced_search?hl=en</ScopeUrl>--> <!--<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}</ScopeUrl>--> <ScopeUrl>http://www.google.com/search?q=</ScopeUrl> </Scope> </SearchScopes> <Help_Page>http://www.google.com</Help_Page> <DisableFirstRunWizard>false</DisableFirstRunWizard> <PlaySound>true</PlaySound> <ShowInformationBar>true</ShowInformationBar> </component> <component name="Microsoft-Windows-powercpl" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <PreferredPlan>381b4222-f694-41f0-9685-ff5bb260df2e</PreferredPlan> </component> <component name="Microsoft-Windows-Printing-Spooler-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RemoveMXDW>1</RemoveMXDW> </component> <component name="Microsoft-Windows-RemoteAssistance-Exe" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <fAllowFullControl>false</fAllowFullControl> <fAllowToGetHelp>false</fAllowToGetHelp> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation> </component> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <CopyProfile>true</CopyProfile> <ComputerName>MindDragon</ComputerName> <ProductKey>xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx</ProductKey> <RegisteredOrganization>Mindwarper Home</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>Christian P. Sakalis</RegisteredOwner> <Display> <!--<ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution> <VerticalResolution>800</VerticalResolution>--> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> <!--<RefreshRate>60</RefreshRate>--> </Display> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone> </component> <component name="Microsoft-Windows-SQMApi" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <CEIPEnabled>0</CEIPEnabled> </component> <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <InputLocale>0413:00020409;0407:00000407;0408:00000408;0409:00020409</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UserLocale>nl-BE</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RunSynchronous> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Path>net user administrator /active:yes</Path> <!--<Path>cmd /c net user administrator /active:yes</Path>--> <Description>EnableAdmin</Description> </RunSynchronousCommand> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Description>UnfilterAdministratorToken</Description> <Order>2</Order> <Path>reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v FilterAdministratorToken /t REG_DWORD /d 0 /f</Path> <!--<Path>cmd /c reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v FilterAdministratorToken /t REG_DWORD /d 0 /f</Path>--> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component> <component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Identification> <JoinWorkgroup>CRUQ15</JoinWorkgroup> </Identification> </component> </settings> <settings pass="auditSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Enabled>true</Enabled> <!--<LogonCount>5</LogonCount>--> <!--<LogonCount>3</LogonCount>--> <!--<LogonCount>2</LogonCount>--> <LogonCount>2</LogonCount> <!--<Username>administrator</Username>--> <Username>ADMIN</Username> <!--<Password> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>false</PlainText> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>true</PlainText> </Password>--> </AutoLogon> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <UserAccounts> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Group>Administrators</Group> <!--<Name>Admin</Name>--> <Name>ADMIN</Name> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone> </component> </settings> <settings pass="auditUser"> <!--<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RunSynchronous> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>400</Order> <Path>cmd /C start /wait %systemdrive%\Install\AuditUser.cmd</Path> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component>--> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <RegisteredOrganization>Mindwarper Home</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>Christian P. Sakalis</RegisteredOwner> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Reseal> <ForceShutdownNow>false</ForceShutdownNow> <Mode>Audit</Mode> </Reseal> </component> <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <InputLocale>0413:00020409;0407:00000407;0408:00000408;0409:00020409</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UserLocale>nl-BE</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <!--<AutoLogon> <Password> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>false</PlainText> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>true</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled>--> <!--<LogonCount>5</LogonCount>--> <!--<LogonCount>3</LogonCount>--> <!--<LogonCount>5</LogonCount> <Username>administrator</Username> </AutoLogon>--> <Display> <!--<ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution> <VerticalResolution>800</VerticalResolution>--> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> <!--<RefreshRate>60</RefreshRate>--> </Display> <RegisteredOrganization>Mindwarper Home</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>Christian P. Sakalis</RegisteredOwner> <TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone> <!--<FirstLogonCommands> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Description>Running FirstLog.cmd</Description> <CommandLine>cmd /C start /wait %systemdrive%\Install\FirstLog.cmd</CommandLine> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <CommandLine>cscript //b c:\windows\system32\slmgr.vbs /ipk <KEY></CommandLine> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>2</Order> <CommandLine>cscript //b c:\windows\system32\slmgr.vbs /ato</CommandLine> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> </FirstLogonCommands>--> <!--<OEMInformation> <Logo>%WINDIR%\System32\OEM\SystemLogo.bmp</Logo> <Manufacturer>Dell</Manufacturer> <Model>Studio XPS Desktop 435MT</Model> <SupportHours>Anytime, visit the Forums</SupportHours> <SupportPhone>BR549</SupportPhone> <SupportURL>http://people.consolidated.net/veeger/</SupportURL> </OEMInformation>--> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <SkipUserOOBE>false</SkipUserOOBE> <SkipMachineOOBE>false</SkipMachineOOBE> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>REMOVED</Value> <!--<PlainText>true</PlainText>--> <!--<PlainText>false</PlainText>--> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Description>Christian P. Sakalis Account</Description> <DisplayName>Chris</DisplayName> <Name>Chris</Name> <Group>Administrators</Group> </LocalAccount> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>REMOVED</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Description>Admin Local Account</Description> <DisplayName>Administrator</DisplayName> <Group>Administrators</Group> <Name>Administrator</Name> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <VisualEffects> <!--<FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing>--> <FontSmoothing>Standard</FontSmoothing> </VisualEffects> <WindowsFeatures> <ShowWindowsMediaPlayer>false</ShowWindowsMediaPlayer> </WindowsFeatures> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <FolderLocations> <ProgramData>F:\DATA\SYSTEM\PROGS</ProgramData> <ProfilesDirectory>F:\DATA\USERS</ProfilesDirectory> </FolderLocations> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:x:/sources/install.wim#Windows 7 ULTIMATEN" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend> can you guys give me feedback on it and show me the pitfalls I obviously must have made... later on I will make a x86 version of it (easy ), when all seems to be correct in the end...
  4. Thank you for answering my questions! Was helpful indeed
  5. Can anyone help me with the following ideas I'm having with this... First of all I am actually not at all familiar with programming, but I am actually very find of this "solution" you guys provide here with the VBS script. Now I have a few questions regarding this... How can one actually implement this into a install source, install CD if you like? In other words, can it be implemented during setup, and if yes how? Most important one here: if someone uses nLite to customise his/her install source, you can choose to make such oeminfo as well... Now is it possible for example to combine both outputs to one single oeminfo.ini file? I know one can edit it manually, but would it be possible to to it automated/unattended? Thank you for your thoughts & help in advance!
  6. useful progs... only it seems I have no permission to download Lite after I just downloaded micro off your site...(download was interrupted so I tried again, now successful I hope) what do I do wrong ?
  7. as said before to be able to add users would be an awesome feature indeed
  8. useful this thanks for the info provided here Do not need it as of now, but might come in handy for sure
  9. Thanks for the update(s) Siginet I am looking forward to be able tio use your PowerPacker... Yet it be the first time I will use it, but I will find my way around with it, talking of the excellent experience I have with RVM Integrator Just keep us posted
  10. Ah thanks for the info Well I'll wait then
  11. Siginet does that also apply for WinXP 64-bit, cos I would like to make such customised XP CD, which includes XP 32-bit and one 64-bit version on one disk, ofcourse slimmed down
  12. I use PerfectDisk 7.0.42 now Works like a charm... does fill my needs sufficiently But I stumble across a problem with it every time now that I want to operate PerfectDisk on my new Maxtor HDD 160 GB along with my older Maxtor 40GB... Ok I have the primary master IDE 160 GB disk partitioned in 7 partitions (and so does my brother's PC, same setup more or less): OS partition (WinXP Pro SP2 (nLited)): NTFS 3.757,4 MB (cluster size: 512) Drivers partition: FAT32 753,0 MB (cluster size: 512) Personal data partition: NFTS 2.008,1 MB (cluster size: 512) (see notes below) Other data partition: NTFS 127.421,8 MB (cluster size: 512) (or 134.285,5 MB (cluster size: 512 (or default 4K)) (see notes below) Games partition: FAT32 12.056,6 MB (cluster size: 4K) Pagefile partition: NTFS 1.153,1 MB (cluster size: 512) temporary files (not IE, may do that in future too): 2,204,2 My brother's PC which I set up is more or less the same, except the temp partition which is 9.067,9 MB NTFS (for making DVDs mainly, will resize it later on), and the other data partition... Notes: If I boot up my PC with Hiren's BootCD 7.0 () which contains Partition Magic Pro 8.05 and do some partition work, like resizing size or resizing cluster size, then after a reboot to Windows PerfectDisk acts up very strange... When I then try to do a offline (or boot time) defrag on both disks for the OTHER DATA or personal data partition (partition number 3), then one of those partitions (mainly on primary slave) can not be verified according PerfectDisk during boot/offline defrag (error code 1392,2). chdsk /f /r is advised to run, but even running that program several consecutive times, does not solve that PerfectDisk mystery. This problem only comes up if I run the disks (i.e. my brother's 160 GB HDD as primary master or slave AND my 160GB HHD as primary slave or master) parallelly connected to IDE0 (is only option that will work for those big HDDs cos, IDE1 is not ATA100 or ATA133 connector port on my PC and om my bro's PC as well). And mostly of the time it does not occur if I run the disks as standalone as primary master on IDE0 after doing a partition copy with PM 8.05 from Disk 0 to Disk 1, meaning no other partition work is been done (deleting/creation/resizing/resizing clusters) But I have come accross a nice solution, mayB Uninstalling and reinstalling PerfectDisk (after a reboot, just to make sure) may work after doing my partition resize and stuff. I had come to that conclusion when I used partition copy/drive copy programs and booted windows on "new" disk and PerfectDisk gave me error could not load some dll files... Or not to have my older Maxtor 40GB next to it, but I will need it cos I have other plans for it in mind... I will be putting Ghost Images on that disk, as wel as my Internet downlads in form of torrents and stuff...
  13. well if u only would have read the nero update page first before posting that dumb remark... this new version 6.6.0.15a is released July 15th, so how can it be posted 8 days earler ? so I find this very strange your remark here... ok nuff said, thx for the link anyways !!!
  14. I have installed MPC and the plugin dll in to FireFox' plugin folder. Furthermore I installed QT & real alternatives and streaming for the sites I visit regularly it works flawlessly now ! Good work titou !
  15. That woulde an awesome idea, I will wait patiently to test it @ some point.