OrcoXP

Member
  • Content count

    148
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OrcoXP

  1. So this will just let you install Windows on these controllers...but the drivers still need to be installed after the fact. And why are you duplicating the files so much? I took 2 of the Intel SYS files that were the same size and compared the files...they have the same MD5 hash.
  2. Don't remove Windows Messenger. Or install v5.1 after the fact. Build 701 is the latest I think. If you look, you'll see that when you try to use it in Windows LIVE Messenger and it says you need the latest version but you check and you are "in fact" using the latest verion of WLM. Click the link that it provides and see where it takes you...the download page for the old school Windows Messenger. I'm gonna try to make a MsMsgs removal for RVM Integrator that doesn't break remote assistance...but that is not exactly high on the totem pole if you get my drift.
  3. Check out the syntax in the file I use to add a line to my BOOT.INI The app used is "bootcfg" I'm sure you can google for the rest. BootScreen.cmd
  4. You prolly borked your txtsetup file. It seems that anytime you get an error during install the OS will be screwed (at least for me it has been) So everytime I hit an error during install I cancel out and fix the error...usually I find another...lol Why are you selecting to utilize the luna interface?...it should be default. Did you say that you are installing a Luna style?...are you patching UXTHEME? What file was it looking for during nlite'ing?...I'm surprised that you seem to think that was no big deal. What IE7 are you using? cracked? Have you tried getting it from M$? Post your reply and if I can help more I will.
  5. If you scrap the ini file and just go with commandline options it will parse the variables as you want it to. eg: klmcodec163.exe /Dir="%ProgramFiles%\K-Lite Codec Pack" /Group="K-Lite Codec Pack"
  6. I integrated IE7 and the 2 hotfixes for it and then ran the regsvr32 command. The Show Desktop link in the quick launch was restored. And the registry permissions are exactly what they should be. But the M$ Update ActiveX needs to be installed. Does anyone know how I can get this applied during setup? I did RVM's update pack with his integrater and then nlite for IE7 and the 2 hotfixes.
  7. I get "Corrupted Installer" on both the FULL and LITE versions when making an XPized ISO. I get the error first when it tries to patch Shell32.dll but the cancel button is disabled and then about 3-4 minutes later I get the same error and it activates the cancel button and halts the patching. They downloaded the expected file size and I checked MD5 hashes on both and everything is good. I went back to 4.5.1 Full and performed the same task and everything worked fine.
  8. Update... It seems that XREGVID is defaulted to on as well or at least partially and XREGAUD leaves out some files. With XREGVID=0 and XREGAUD=0 Winamp still owns MP3, MP2, MP1 & AAC
  9. @Alanoll, tell me if this is right... XREGAUD seems to be currently defaulting to a value of 1 XTINYFULL doesn't seem to function at all My full install string is this: MSIEXEC /i "Winamp_v5.24.msi" /qb! XName="Current User" XKey="###KEY####" XDesktop=0 XQuicklaunch=1 XInet=0 XSepProfiles=0 XLibrary=1 XHotkey=1 XModernSkin=1 XAudio=1 XVideo=1 Xavs=1 Xextra=1 XAudioCD=1 XRegAud=0 XRegPLS=1
  10. The restart is only needed to load the startup apps
  11. START /WAIT I don't use that method but I think that's what you are looking for.
  12. Are you Integrating them using the MS method?
  13. Well the first part is a reg file...to apply this just use the following command: REGEDIT /S "PATH\File.reg" But I don't know why you would want to change those entries... The second is only part of an INF file...the AddReg part. Just google about creating and installing INF from a command line. As far as when to implement these...I would say CMDLINES.TXT
  14. Any chance that you might make one with Imagedrive?
  15. Go to internet options and then hit the advanced tab. The second one under "browsing" should be "Automatically check for Internet Explorer Updates" Uncheck that Hit OK Log out Log back in Voila!