Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



dale5605

Member
  • Content count

    231
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dale5605

  • Birthday 10/07/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://teamicenine.com/
  1. Java 6.0 Update 1

    http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp
  2. Sound Blaster X-FI and audio in Vista

    I have an audigy 2 zs and it works fine but I'm getting an x-fi xtremegamer in a couple days. I don't know if it's your problem but you really need 2gb ram minimum to run vista.
  3. Sound Blaster X-FI and audio in Vista

    What x-fi do you have and what driver version?
  4. All Drivers in ONE Place!

    That site stinks, and it has a whole bunch of xp drivers on it, even for things that have vista drivers rofl.
  5. Vista 64 Bit - which codec set?

    All you need: http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826
  6. New audigy/x-fi drivers

    http://us.creative.com/support/downloads/
  7. Vista Typo?

    Vista typo? Nope.
  8. Network Functionality important components

    Well I got it working fine on an install with only update packs and addons via rvm so that is working good.
  9. Network Functionality important components

    Yea something is messed up. The same thing happens with a USB-connected external hard drive. The drive is properly formatted and I can use it on other computers. But when I hook it up to the nlite 1.0.1 computer it installs the drivers and says that went ok but then you cannot see it in my computer at all, and there is no way to access it. And I was very leanient with what I selected to remove. I did no network tweaks and I only selected to remove one or two services that are extremely safe to remove. I have no clue what's going on but I cannot get this computer to work at all in any sort of operable condition using nlite.
  10. Network Functionality important components

    On my working computer I have both those services disabled and it works fine.
  11. Network Functionality important components

    The only file from that list that was missing was drprov.dll, but that is missing from my current install also in which workgroup networking works fine. So I think the issue is something besides certain dll's or files being deleted.
  12. Network Functionality important components

    I can confirm that Zydeco. Works fine in the RC builds I have used but not in the current 1.0.1. Here is my config from the 1.0.1 install which failed. Last_Session.ini
  13. Network Functionality important components

    I'm having the same problem. I can't do get anything on the workgroup to display no matter what I try, it is completely broken. I've removed a lot less than with previous versions that seemed to work fine even when I removed a ton of stuff. Also, if I unplug the network cable and then plug it back in, it won't say it is connected. It will still say that the network cable is unplugged. I have to disable the connection and then re-enable it before I can connect to the internet. These are the only tweaks I have down for network, if you need more info I can supply it. Network-Disable DCOM protocol bindings Network-Disable Microsoft-DS (close port 445 TCP/UDP)
  14. XPize Settings do nothing?

    4.2 Beta 2 Xp pro SP2
  15. XPize Settings do nothing?

    I can't get the settings to work at all. Whenever I try to apply something it completely freezes on me...
×