chazco

Member
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chazco

  1. Thanks for the reply - i tried that already though. I'll explain in more detail... I'm creating a Windows - based Linux installer for handheld PC's, and needed to partiton compact flash cards. My setup installed the driver using an application called "infpinst" which can be run from a command line. Unfortunatly, this seems to prevent roll-back from working. I can uninstall the old driver using infpinst, but then Windows refuses to detect them as mass storage. Any suggestions...
  2. This has really helped me with a project i've been working on, but how do you uninstall the driver and revert to showing as a removable device?
  3. Hello. Im trying to silent install Dreamweaver MX, but something goes wrong. During testing the CD the unattended setup starts (HDD flashes) and then Macromedia Extension manager is installed. But, when setup is done, Dreamweaver is not installed. Does anyone know why? The install.iss File [InstallShield Silent] Version=v6.00.000 File=Response File [File Transfer] OverwrittenReadOnly=NoToAll [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-DlgOrder] Dlg0={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0 Count=5 Dlg1={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0 Dlg2={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0 Dlg3={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0 Dlg4={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0] szDir=C:\Program Files\Macromedia Dreamweaver Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0] Component-type=string Component-count=8 Component-0=Active Server Pages (asp) Component-1=JavaServer Pages (jsp) Component-2=ColdFusion (cfm, cfc) Component-3=ASP.NET (aspx, ascx) Component-4=PHP (php, php3) Component-5=JavaScript (js) Component-6=Cascading Style Sheets (css) Component-7=Extensible Markup Language (xml) Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0] Result=1 [Application] Name=Dreamweaver Version=6 Company=Macromedia Lang=0009 Thanks for your time.
  4. Hello. Im trying to silent install Dreamweaver MX, but something goes wrong. During testing the CD the unattended setup starts (HDD flashes) and then Macromedia Extension manager is installed. But, when setup is done, Dreamweaver is not installed. Does anyone know why? The install.iss File [InstallShield Silent] Version=v6.00.000 File=Response File [File Transfer] OverwrittenReadOnly=NoToAll [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-DlgOrder] Dlg0={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0 Count=5 Dlg1={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0 Dlg2={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0 Dlg3={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0 Dlg4={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0] szDir=C:\Program Files\Macromedia Dreamweaver Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0] Component-type=string Component-count=8 Component-0=Active Server Pages (asp) Component-1=JavaServer Pages (jsp) Component-2=ColdFusion (cfm, cfc) Component-3=ASP.NET (aspx, ascx) Component-4=PHP (php, php3) Component-5=JavaScript (js) Component-6=Cascading Style Sheets (css) Component-7=Extensible Markup Language (xml) Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0] Result=1 [Application] Name=Dreamweaver Version=6 Company=Macromedia Lang=0009 Thanks for your time.
  5. Hello. Ive searched all of MSFN for help of installing dreamweaver, but whatever i do does not seem to work. I have: 1) The single EXE Dreamweaver came as 2) The files extracted from this 3) An SETUP.ISS file (see below) 4) The command triggered from RunOnceEx.bat 5) Registration info for dreamweaver copied into the registry But - The setup doesn't run. I see the HDD light flash for about 10 seconds, then nothing. CTRL+ALT+DEL shows that the InstallShield is no longer running. Any ideas appreciated... Also, this was the origional post - How can you tell InstallShield in the setup.iss file that instead of C: to install to %systemdrive%?? [InstallShield Silent] Version=v6.00.000 File=Response File [File Transfer] OverwrittenReadOnly=NoToAll [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-DlgOrder] Dlg0={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0 Count=5 Dlg1={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0 Dlg2={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0 Dlg3={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0 Dlg4={8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdWelcome-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdLicense-0] Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskDestPath-0] szDir=%systemdrive%\Program Files\Macromedia\Dreamweaver MX Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdAskOptions-0] Component-type=string Component-count=8 Component-0=Active Server Pages (asp) Component-1=JavaServer Pages (jsp) Component-2=ColdFusion (cfm, cfc) Component-3=ASP.NET (aspx, ascx) Component-4=PHP (php, php3) Component-5=JavaScript (js) Component-6=Cascading Style Sheets (css) Component-7=Extensible Markup Language (xml) Result=1 [{8B4AB829-DFD3-436D-B808-D9733D76C590}-SdStartCopy-0] Result=1 [Application] Name=Dreamweaver Version=6 Company=Macromedia Lang=0009 Thanks in advance
  6. Yes the folder was $1\Install. However, my brother just found out something that makes it work. For some reason, when Norton Worm Protection is shut down on the actual PC the Virutal PC installs perfectly. Any ideas why?
  7. I just made my first unattended xp install cd. Everything goes okay until I get to the 'Installing Applications' part. The list displays all the programs I specified in RunOnceEx.cmd but when they are reached all I get is the message: 'Windows cannot find C:\install\whatever. I am running the Microsoft Virutal PC. My RunOnceEx.cmd: cmdow @ /HID @echo off SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "CHAZCO Recovery Disc" /f REG ADD %KEY%\005 /VE /D "SyncBack" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "%systemdrive%\install\SyncBack\setup.exe /VERYSILENT" /f REG ADD %KEY%\010 /VE /D "Fresh Download" /f REG ADD %KEY%\010 /V 1 /D "%systemdrive%\install\FreshDownload\setup.exe /VERYSILENT" /f REG ADD %KEY%\015 /VE /D "Paint Shop Pro" /f REG ADD %KEY%\015 /V 1 /D "%systemdrive%\install\PaintShop\Paint Shop Pro 7.msi /qn REBOOT=Suppress" /f REG ADD %KEY%\020 /VE /D "Dreamweaver (Manual)" /f REG ADD %KEY%\020 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Dreamweaver\setup.exe" /f REG ADD %KEY%\022 /VE /D "FTP Surfer (Manual)" /f REG ADD %KEY%\022 /V 1 /D "%systemdrive%\install\FTPSurfer\setup.exe" /f REG ADD %KEY%\025 /VE /D "Nero Burning ROM 6" /f REG ADD %KEY%\025 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Nero\Setup.exe /silent /noreboot" /f REG ADD %KEY%\030 /VE /D "TugZip FreeWare" /f REG ADD %KEY%\030 /V 1 /D "%systemdrive%\install\TugZip\setup.exe /VERYSILENT" /f REG ADD %KEY%\035 /VE /D "Office XP" /f REG ADD %KEY%\035 /V 1 /D "%systemdrive%\install\OfficeXP\PROPLUS.msi /QB" /f EXIT My Winnt.sif ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" UnattendedInstall="Yes" [Unattended] UnattendMode=ProvideDefault OemPreinstall=Yes UnattendSwitch="yes" TargetPath=\WINDOWS OemSkipEula=Yes [GuiUnattended] EncryptedAdminPassword=NO OEMSkipRegional=1 TimeZone=85 [UserData] ProductKey=***** FullName="Charles Gunther Hague" OrgName="CHAZCO Enterprises LTD" ComputerName=cgh [Display] BitsPerPel=32 Xresolution=1024 YResolution=768 Vrefresh=75 [TapiLocation] CountryCode=44 Dialing=Tone AreaCode=0114 [RegionalSettings] LanguageGroup=1 Language=00000809 [Identification] JoinWorkgroup=CHAZCO [Networking] InstallDefaultComponents=No [NetAdapters] Adapter1=params.Adapter1 [params.Adapter1] INFID=* [NetClients] MS_MSClient=params.MS_MSClient [NetServices] MS_SERVER=params.MS_SERVER [NetProtocols] MS_TCPIP=params.MS_TCPIP [params.MS_TCPIP] DNS=No UseDomainNameDevolution=No EnableLMHosts=Yes AdapterSections=params.MS_TCPIP.Adapter1 [params.MS_TCPIP.Adapter1] SpecificTo=Adapter1 DHCP=No IPAddress=10.0.0.1 SubnetMask=255.255.255.0 DefaultGateway=10.0.0.2 WINS=No NetBIOSOptions=0 Everything else works - autoanswer, addusers. Any ideas?