• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hotpants

Contact Methods

  • Website URL
  1. I would personally install Windows XP Mode on Windows 7. Through the windows xp mode you could run your legacy applications in Windows 7. Have a look at this website for more info: Cheers
  2. see this link for winpe 2 - it has walkthrough for hard disk, cdrom and USB stick
  3. you can try VistaPE for more information, browse through ut has many functionalities including Windows Explorer, Internet Explorer etc... Good Luck
  4. You can try the Windows Update API library located in c:\Windows\System32\wuapi.dll You need to use (download from for offline scanning.
  5. sorry, I meant that my iso file is more than 4.7 GB. But DVD discs are 4.7GB. Is it possible to get DVD discs with more than 4.7GB storage? Thanks
  6. when you add all vista and server 2008 editions together, what is your overall install.wim filesize? my one goes well over 5GB - this then cant be burnt to a DVD.
  7. If I uninstalled SP1, to the best of your knowledge would it all revert to pre SP1 or do I need to do a clean install again?
  8. I have tried the latest drivers which was released last month from Realtek - still no luck.
  9. Hello people, I am having a little problem getting Windows Vista SP1 to connect to the local network (wired router). Before installing SP1, it was all ok. After the SP1 installation the network connection has completely gone. The little icon on the system tray shows it is disconnected but the light on the router and on the network card are lit. The ipconfig does not return anything except "Windows IP Configuration" - no other details. The router can be accessed via wireless without a problem from my laptop. The "diagnose and repair" option does nothing. The drivers for the network card does not report any error. I have tried using "netsh winsock reset" and "netsh int ip reset" - without a luck. I have tried googling this but have not been able to find anything. Is there anything else I can try? Any tips on this would be very much appreciated.
  10. i have the same problem (as Taniniver above) with me, i cannot even update... it says that it is already updated... weird any help would be appreciated, thanks
  11. Hello folks, here's a small tool to help people automate application installation. Very simple to use. Use /? for usage........ also see the example apps.ini Give me feedback here... this is my first tool ever... so all suggestions/criticism are welcome this tool was created using dot net 2... so you will have to install dot net 2 framework first. Peace
  12. i have managed to work the System restore by adding SRService to [netsvcs] key found in [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SvcHost] however i get another error now saying Application Experience Lookup Service failed to start. to overcome this, i added [AeLookupSvc] at the bottom of the list as well. my question is, why does this service (AeLookupSvc) not get installed automatically on a clean install when it is supposed to according to the HIVSFT.inf file?
  13. i have been looking for this for a long time... and with trial and error i managed to firgure it out last night... follow these step... 1. admin install SPF (SPF.exe /a) 2. copy all of your current .dat and .xml files to X:\Program Files\Sygate\SPF 3. whenever you want to install again, run x:\WIS1B8303C449BA4722A83DCBEE4244C07B_5_5_2516.MSI /qn lamer note: X: represents where you extracted (admin-installed) SPF.
  14. I have the same problem. it seems to occur (at least for me) when i install System Restore. Has anyone else experienced this or know how to eliminat this? thx
  15. i can't access it, plse see the attached image. i tried by disabling downlaod accelerator.