Petr

Member
  • Content count

    995
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Petr

Profile Information

  • OS
    98SE
  • Country
  1. Hello, I'm trying to slipstream MP11 to Windows XP using the latest slipsteamer (this is the first time I use it) and both for English and Czech version I receive always this error: WMP11Slipstreamer v0.991 Detected source: Windows™ XP Professional SP2 Hotfixes: windowsmedia11-kb928788-x86-intl.exe windowsmedia11-kb929399-v2-x86-intl.exe windowsmedia11-kb929773-x86-intl.exe windowsmedia11-kb932390-x86-intl.exe windowsmedia11-kb933547-x86-intl.exe windowsmedia11-kb935551-x86-intl.exe windowsmedia11-kb935552-x86-intl.exe windowsmedia11-kb939209-x86-intl.exe WindowsMedia11-KB939683-x86-CSY.exe windowsmedia11-kb942264-x86-intl.exe windowsmedia11-kb943335-x86-intl.exe windowsmedia11-kb944110-x86-intl.exe windowsmedia11-kb944882-x86-intl.exe WindowsXP-KB908536-v2-x86-CSY.exe WindowsXP-KB941569-x86-CSY.exe System.IO.FileNotFoundException: Soubor E:\WXPCS-MP11\i386\wmp11temp\Fixes\WM11\PortableDeviceWMDRM.dll nebyl nalezen. Název souboru: E:\WXPCS-MP11\i386\wmp11temp\Fixes\WM11\PortableDeviceWMDRM.dll v System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) v System.IO.FileInfo.get_Length() v Epsilon.Win32.PeEditor..ctor(String pathToPe) v WMP11Slipstreamer.Backend.standardHotfixApply(String fixesFolder, Dictionary`2 hotfixFileDictionary) v WMP11Slipstreamer.Backend.ApplyFixes() v WMP11Slipstreamer.MainGUI.workerMethod(Object addonSettings) Deleting "E:\WXPCS-MP11\i386\wmp11temp"... Done! The source being modified has not been damaged. All changes have been successfully reverted. Any idea what may be wrong? Regards, Petr
  2. "setup" directory = "win98" directory Petr
  3. Not all of them, Usbhub20.sys is from SP4. I was able to work with Usbport.sys 5.00.2195.6681 Usbhub20.sys 5.00.2195.6891 Usbehci.sys 5.00.2195.6882 What failures are known? Yes, I have experienced many of BSODs both during installing and when removing the controller in the device manager. I was not able to find any reproducibility, it was just random, both with old and new files. And strange thing, when installed on computer with ICH6 and VIA controller, with VIA USB 2.0 driver installed, Usbport.sys remained the old one (4.90.3000.11) and the other two files were replaced. Unfortunately VIA USB 2.0 driver uses exactly the same file names as this generic driver. Petr
  4. This is very good question. I tried to find some relevant SweetLow's post on forum.ru but I failed. So I tried just to copy newer versions over the old ones. All files form SP4 worked. usbhub20.sys and usbehci.sys from Windows2000-KB838989-x86-ENU.EXE worked too. usbport.sys from Windows2000-KB838989-x86-ENU.EXE caused Windows Protection at Windows startup. Tested on Windows 98 SE, with Intel ICH6 southbridge and VIA VT6212 USB 2.0 controllers, when I wrote "worked" I meant that Kingston USB disk was successfuly recognized and files could be copied in both directions at high speeds. Maybe there are other problems that I have not identified. I had also several blue screens during driver installation but I don't know what was the root cause and it is too late today to continue with experiments. It is really great to see this generic USB 2.0 support. Maybe somebody could proceed full Hardware Compatibility Test to check the driver for any possible problem. BTW, has anybody tried http://sweetlow.at.tut.by/download/umss.zip ? Petr
  5. Even newer fils can be found in hotfix KB843503 or in update KB838989.
  6. Wow, it seems to work! Intel ICH6 chipset + Kingston Elite Data Traveller High Speed, transfer speed 23 MB/s. Now what is the origin of those files? They are not from SP4. Usbport.sys 5.00.2195.5652 is from Q319973, SP4 contains 5.00.2195.6681 Usbehci.sys 5.00.2195.5652 is from Q319973, SP4 contains 5.00.2195.6709 Usbhub20.sys 5.00.2195.6655 - this file is from SP4 Is there any reason not to use all files from Windows 2000 SP4? I tried them and they apparently worked. Here is list of USB 2.0 controllers, I think it is nice when exact detail name is present in the device manager. PCI\VEN_8086&DEV_24CD="Intel(R) 82801DB/DBM (ICH4 Family) USB2 Enhanced Host Controller - 24CD" PCI\VEN_8086&DEV_24DD="Intel(R) 82801EB (ICH5 Family) USB2 Enhanced Host Controller - 24DD" PCI\VEN_8086&DEV_25AD="Intel(R) 6300ESB USB2 Enhanced Host Controller - 25AD" PCI\VEN_8086&DEV_265C="Intel(R) 82801FB/FBM (ICH6 Family) USB2 Enhanced Host Controller - 265C" PCI\VEN_8086&DEV_27CC="Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB2 Enhanced Host Controller - 27CC" PCI\VEN_8086&DEV_283A="Intel(R) 82801H (ICH8 Family) USB2 Enhanced Host Controller - 283A" PCI\VEN_1033&DEV_00E0&REV_02="NEC uPD720100A USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1033&DEV_00E0&REV_04="NEC uPD720101 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1033&DEV_00E0&REV_05="NEC uPD720102 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1033&DEV_00E0="NEC USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1039&DEV_7002="SiS 7002 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104&REV_51="VIA VT6202 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104&REV_63="VIA VT6212 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104&REV_82="VIA VT8235 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104&REV_86="VIA VT8237/A/R USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104&REV_90="VIA VT8251 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1106&DEV_3104="VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_10B9&DEV_5239="ULi/ALi USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_10DE&DEV_0068="Nvidia nForce2 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_10DE&DEV_0088="Nvidia MCP2A USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_10DE&DEV_00D8="Nvidia nForce3 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_10DE&DEV_00E8="Nvidia nForce3 250 USB 2.0 CEnhanced Host ontroller" PCI\VEN_1002&DEV_4345="ATI USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1002&DEV_4365="ATI USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1002&DEV_4373="ATI SB400 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1002&DEV_4373&REV_80="ATI SB450 USB 2.0 Enhanced Host Controller" PCI\VEN_1002&DEV_4386="ATI SB600 USB 2.0 Enhanced Host Controller" I suppose somebody could add some more controlers. Petr
  7. I made one some time ago: http://www.msfn.org/board/index.php?act=At...st&id=13684 but it is not for mobile chipsets. Petr
  8. AFAIK the are no general SoundMax drivers, all of them are for specific brand only. So there are AD1886A drivers for Asus, AD1886A drivers for IBM, AD1886A drivers for Intel etc. Petr
  9. It should be P5GPL-X SE probably. But There is no support for HD audio in Windows 98. Petr
  10. And I'm simply saying that it is impossible - none of the released hotfixes change OS version number. Please give me any example of hotfix that changes the windows version number. Petr
  11. This is about file version, not OS version. OS version remains unchanged. Petr
  12. I don't believe. 4.10.2000 is Windows 98 with SP1 (CSP) but the general properties tab shows always 4.10.1998 for FE and 4.10.2222 for SE. Petr
  13. On my computers worked with Windows 98 SE the following PCI-E graphics adapters: Nvidia Geforce 6200, Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache, Nvidia Geforce 6600 (one only), ATI X300SE, ATI X550. All of them successfuly finished 3DMark2001SE and 3DMark03: 3DMark03 results: Nvidia Geforce 6200 (NV43V, GPU Clock 300 MHz, DDR RAM 256 MB 128-bit 500 MHz) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4589845 Score: 3956 Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache (NV44, GPU Clock 200 MHz, DDR RAM 128 MB 64-bit 400 MHz) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4582474 Score: 1760 Nvidia Geforce 6600 (NV43, GPU Clock 450 MHz, DDR RAM 256 MB 128-bit 500 MHz) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4582739 Score: 5957 ATI Radeon X300SE (RV370, GPU Clock 325 MHz, DDR RAM 128 MB 64-bit 400 MHz) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4609648 Score: 1788 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4594683 Score: 1770 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4593911 Score: 1767 ATI Radeon X550 (RV380, GPU Clock 398 MHz, DDR RAM 256 MB 128-bit 500 MHz) http://service.futuremark.com/compare?2k3=4604819 Score: 3170 3DMark2001SE results: Nvidia Geforce 6200 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8882899 Score: 11564 Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache http://service.futuremark.com/compare?2k1=8880433 Score: 6770 ATI Radeon X300SE http://service.futuremark.com/compare?2k1=8893309 Score: 6263 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8884994 Score: 6227 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8885384 Score: 6223 ATI Radeon X550 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8890773 Score: 11180 Petr
  14. That's strange. But in the device manager you see "Realtek AC'97 Audio", right? I did search thru the installer and did not found the string "AC'97 HD AUDIO CODEC". But no problem, the most important thing is that everything works as expected. Petr
  15. May I know what motherboard you have used a exactly what drivers? I believe this is a link to the proper board I am referring to... http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboar...8I865GME-775-RH This board was highly recommended from all over the place... I would have thought it was prolific enough to be understood by specs... I'm sorry... This board has Realtek ALC653 codec, this is not HD audio codec but 6-channel AC'97 codec only. Petr