Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



^SaMaTh^

Member
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ^SaMaTh^

  1. need help with installing xp

    yeah the cd does work cause i have use it to reinstall on the laptop i'm using now and on my pc i had b4.. just this one is giving me the grief.. i have done a low level format and reinstalled windows again and now i get a black screen and it says, windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM during install there are no signs of a bad install, everything works fine and completes fully.. when it reboots after that i get this message.. i have read on the net to try repair the install by using the cd to boot up the recovery console, but now when i do this after i try boot from the cd it say detecting harware, then the screen goes black and just hangs.. any info or help would be much appreciated.. i've never had so much trouble b4.. i'm getting grey over this pc..
  2. need help with installing xp

    i'm using a copy of a normal one i got off a friend.. it pretty old, no service packs
  3. need help with installing xp

    yes i done the f6 thing, windows installation completes fully.. when it reboots after that is when i get the error screen..
  4. need help with installing xp

    hi guys, i just brought a new system that i put together myself.. the parts are: motherboard: gigabyte ga-k8nxp-sli cpu: amd athlon 64 3500+ graphics card: gigabyte rx300-se 128mb ram: geil value 1 gig kit - 2 x 512mb hard drive: western digital 160 gig sata drive with 8 mb cache got cd rom and floppy drive now this is my problem, when i install windows xp it completes and everything seems fine until it reboots, after the gui windows xp pro loading screen it goes to a blue error screen and it says registry error, something about not being able to load a system file from the hive (file) it's racking my brain, plz does anyone know why it does this?????
×