Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



z.one

Member
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About z.one

  • Birthday 03/24/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Hi there, I´ve done an unnatended XP installation folowing the tutorial in msfn, and something is wrong because i managed install to recognize sata hd without pressing F6, bur after copying files to hard disk and reboot, the Following blue screen occurs after reboot and xp logo: *** STOP: 0x0000007B (0xF7C45524,0X0000034,0X00000000,0X00000000 I added this lines to TXTSETUP.SIF before the marker: [sourceDisksFiles] viamraid.sys = 1,,,,,,3_,4,1 [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_1106&DEV_3249 = VIARAID_MULTIPLE_XP PCI\VEN_1106&DEV_3149 = VIARAID_MULTIPLE_XP PCI\VEN_1106&DEV_3164 = VIARAID_MULTIPLE_XP [sCSI.load] VIARAID_MULTIPLE_XP = viamraid.sys, 4 [scsi] VIARAID_MULTIPLE_XP = "VIA RAID Controller(Windows XP)" And this is my winnt.sif: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInititated="0" UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=FullUnattended OemSkipEulA=Yes OemPreinstall=Yes TargetPath=\WINDOWS Repartition=Yes Unattendswitch="Yes" WaitForReboot="No" OemPnPDriversPath="Drivers\000_sata\viamraid" DriverSigningPolicy=Ignore AutoActivate=No [GuiUnattended] AdminPassword=* EncryptedAdminPassword=No OEMSkipRegional=1 TimeZone=085 OemSkipWelcome=0 ProfilesDir="%systemdrive%\Documents and Settings\" [Display] BitsPerPel=32 XResolution=1024 YResolution=768 Vrefresh=75 [userData] FullName=Proprietário OrgName= ComputerName= [TapiLocation] CountryCode=351 Dialing=Tone [RegionalSettings] LanguageGroup=1 Language=00000809 [identification] JoinWorkgroup=MSHOME [Networking] InstallDefaultComponents=Yes [Componants] msmsgs=off msnexplr=off Accessopt=off AutoUpdate=off [GUIRunOnce] %systemdrive%\install\main_batch.cmd %systemdrive%\install\hotfixes.cmd %systemdrive%\install\applications.cmd What am i doing wrong?? Best Regards
×