johan1980

Member
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About johan1980

  1. thnx Fernando 1 i will try it with a fresh copy of windows xp with no stuff on it maby that's why i get some strange things butt can i use a windows xp with sp2 alraedy slippstreamed ? thnx for the tips when i have more time i will test it again
  2. i have a Abit Fatal1ty AN8 SLI Nforce4 AMD motherboard,2 x WD Raptors in raid 0 mine latest configuratie file: [Drivers] D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\IDE\WinXP\legacy\nvatabus.inf,BUSDRV D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\IDE\WinXP\legacy\nvatabus.inf,RAIDCLASS D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\AudioDrv\nvmcp.inf,0 D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\Ethernet\nvenetfd.inf,0 D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\SMBus\nf4sys.inf,0 What i have done is that i have a windows xp cd with sp2 already and it has alot of other raid drivers this DVD was already Unattended i created a map OEMDIR in $OEM$\$$\ and place There my motherboard drivers, after that i intergrate al the drivers whit Nlite I get the drivers from Nvidia LINK I make the iso whit CDIMAGE Evrything go's great i have no problem with the raid and al other drivers !! Only the IDE i must doing it by hand i only want to fine tune this Can i not write it in dutch that's much easier
  3. Maybe your CD-ROM drive is not supported by the nForce4 Parallel ATA Controller driver.You can fix this problem either by an update of the firmware for your CD-ROM drive or by replacing the nForce P-ATA (=IDE s/w) driver by the MS IDE Standard driver. Do the following: 1. Open the device manager 2. Open the section IDE ATA/ATAPI Controllers 3. Right click on nForce4 Parallel ATA Controller 4. Click on "update driver software" 5. Choose "manual install" 6. Choose "let me pick from a list of device drivers" 7. Enable "Show compatible hardware". Now you can see the "MS Dual Channel IDE Bus Controller". 8. Choose it and install it. After a reboot you will see your CD-ROM drive. CU Fernando I have the same problem that after xp is installed it won't reconized my dvd-rom i have used the nForce 6.70 from nvidia and slipstream the folder legacy folder only but the strange part is that after i installed XP, i check device manager and open the section IDE ATA/ATAPI controllers.. I only see IDE Bus Controller and not the nForce4 Parallel ATA Controller mine latest configuratie file: [Drivers] D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\IDE\WinXP\legacy\nvatabus.inf,BUSDRV D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\IDE\WinXP\legacy\nvatabus.inf,RAIDCLASS D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\AudioDrv\nvmcp.inf,0 D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\Ethernet\nvenetfd.inf,0 D:\uwcd\$OEM$\$$\OEMDIR\SMBus\nf4sys.inf,0 or must i have my ide driver separate intergrate within the Nlite ? what have i doing wrong ( Sorry For my bad englisch )