Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

piloteer

Member
  • Content count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About piloteer

  1. Integration of NVIDIA's nForce RAID and AHCI drivers

    Hi all. I thought it was too good to be true! I can't seem to get my floppy drive to work (tried a new one but it looks like it might be the actual port on my Asus A8N-sli and Windows needs to be installed). So I have no choice but to get this slipstream thing working! I've managed to install windows and gte it to detect my RAID array but at the final stages of loading the files needed for the installation, it says it can't find any of the RAID drivers and proceeds to list them all giving the option of quitting, ignoring or retry. I try ignoring and when the installation is finished it reboots every time at the same point. I've tried using 6.53 and 6.70 but I am confused over a few things. In the initial guide and a few posts after the PATA folder is mentioned, in particular copying the nvatabus.sys from this folder into the SATA folder. I don't have a PATA folder????? I only have RAID tool. legacy, sata_ide and sataraid. There are lots of identical files in the SATA_ide and SATA raid, should I be replacing some with others? All I know is that I followed the beginning guide to the letter and it hasn't worked for me, and I don't relish the task of going through 40+ pages! Am I doing something wrong or is there another method I can try?
×