Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

HOWTO create a fully up to date XP x64 DVD (July 2014)

- - - - -

  • Please log in to reply
713 replies to this topic

#326
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
5eraph, thanks, I really appreciate your willingness to respond to requests. Enjoy, John.


How to remove advertisement from MSFN

#327
5eraph

5eraph

    Update Packrat

  • MSFN Sponsor
  • 1,144 posts
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag

Donator

Request filled, johnhc. Read the Notes section for details on modifying tweaks.

#328
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
5eraph, thanks much! I have DLed both the unpatched/untweaked AddOn and the .ini for your tweaks. I have a couple of questions. When I finish modify the .ini do I just compress it with 7-Zip and place it into my hot fix section? I notice that many of your tweaks are identical to mine. Mine are in the form of .reg files I run out of WPI. If I define the same search providers as you do, will that cause a problem? Thanks again. Enjoy, John.

#329
5eraph

5eraph

    Update Packrat

  • MSFN Sponsor
  • 1,144 posts
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag

Donator

You're welcome. :)

There's no need to compress the INI, nLite 1.4.9.1 and RVMi will integrate it as is, but nLite sometimes has problems with uncompressed entries*.ini files. Compress the file for use with nLite.

I'd suggest choosing one set of search providers and deleting the other; whichever works best for you.

Edited by 5eraph, 17 June 2009 - 04:43 AM.


#330
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
5eraph, great, thanks. Enjoy, John.

#331
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
5eraph, I've got a mess! Don't know what I did to deserve this. I used your 5er_IE8_Addon_2009-03_1_x64.7z, took your entries_IE8Tweaks.ini and modified it. My modifications amounted to removing a number of your tweaks by placing a ; in front of all the Registry commands. I then used " Reg2Inf v0.46 - [url="http://tinyurl.com/fgqyf""]http://tinyurl.com/fgqyf"[/url] to convert my .reg file and copied it onto the end of yours after removing the upper parts that I thought were not needed. It ended up over an MB. Here is some lines of the transition from yours to mine:
; "When a pop-up is encountered:	   Always open pop-up in a new tab"

; "Open links from other programs in:  A new tab in the current window"

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\TabbedBrowsing","PopupsUseNewWindow",0x10001,2



; Settings from my old machine



; Reg2Inf v0.46 - http://tinyurl.com/fgqyf

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer",,0x0

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer","Show_FullURL",0x10001,00,00,00,00

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer","SmartDithering",0x10001,01,00,00,00
And from the bottom of 5erie8.inf after running nLite:
[Tweaks.AddReg]

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\LinksBar","Enabled",0x10001,0

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","AlwaysShowMenus",0x10001,0

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","IE8RunOnceCompletionTime",1,d6,74,a1,f0,a8,d1,c9,01

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","IE8RunOnceLastShown",0x10001,1

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","IE8RunOnceLastShown_TIMESTAMP",1,4e,7b,14,eb,a8,d1,c9,01

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","IE8RunOncePerInstallCompleted",0x10001,1

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main","IE8TourShown",0x10001,1



			 ......................Removed about 50 lines.......................



HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\TabbedBrowsing","OpenInForeground",0x10001,1

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\TabbedBrowsing","PopupsUseNewWindow",0x10001,2

HKCU,"Software\Microsoft\Internet Explorer\CommandBar","CommandBarEnabled",0x10001,0
Please notice the last entry removes the command bar, and it is truly gone on my VM. I had commented this line out (with a ; ). My three home pages were not there and there were many other problems in IE8 and my system. The .reg I started with had worked fine before. One really strange thing I noticed when I added this .ini to nLite is the size shown was something like 52 MB. The .ini file is a little over 1 MB and the 52 MB looks like the size of the whole folder containing the .ini, your original .ini, your IE8 AddOn and several other AddOns. If you have any ideas what happened, please let me know. Thanks, John.

#332
5eraph

5eraph

    Update Packrat

  • MSFN Sponsor
  • 1,144 posts
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag

Donator

Addon troubleshooting might be more on-topic in the IE8 addon thread. ;)

I don't know what could have caused that, but I'm willing to investigate if you'll send me your INI and the 5erIE8.in_ file after integration.

I'm aware that nLite will put the first line in the [TweakEntries] section last in the INF file; it has done this to me as well. But it hasn't caused me any problems. I do not know why it happens.

EDIT: Try compressing entries_IE8Tweaks.ini before integration. nLite seems to have problems with the uncompressed file in certain situations. A note has now been added in the addon release post regarding this. Thanks for bringing it to my attention. :)

Edited by 5eraph, 17 June 2009 - 04:55 AM.


#333
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
5eraph, thanks for your response. I did try to compress the ini last night and the 5erIE8.in_ is identical, so no help there. I suspect I have just tried to do too much at once. My plan today is to remove the really large tweak (really my old machine settings) and try again with just two small ones. I will wait till I have more definitive idea what is going on, then reply to your IE8 AddOn thread if necessary. The files are too large to attach and I would not ask you to help at this time anyway. I need to do some more work first. I am curious why the command bar tweak shows up even though it is commented out. Maybe this is akin to this thread. See toward the bottom. Gaelon comments that a commented out line gets processed. Thanks, John.

EDIT: This discussed has been moved/continued in IE8 addon thread.

Edited by johnhc, 17 June 2009 - 02:00 PM.


#334
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Kurt_Aust, I noticed that MS has released a Visual C++ 2008 Redistributable. Should we be using this rather 2005? Enjoy, John.

#335
Kurt_Aust

Kurt_Aust

    Master of trial, error & Google

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 551 posts

Kurt_Aust, I noticed that MS has released a Visual C++ 2008 Redistributable. Should we be using this rather 2005? Enjoy, John.

Unfortunately for some unknown reason they are not cumulative. The 2005 sp1 version is listed (as optional) as I have run across something that requires it (K-Lite x64), if and when I encounter something that requires the 2008 runtimes I'll add it. In fact if they didn't have the same filename (shame on you Microsoft) I would already have added it.

#336
Kurt_Aust

Kurt_Aust

    Master of trial, error & Google

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 551 posts
July updates

Deletions:
Hotfix\760-WindowsServer2003.WindowsXP-KB961373-x64-ENU.exe
Hotfix\810-WindowsServer2003.WindowsXP-KB969898-x64-ENU.exe
RunOnce\IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971180-x64-ENU.exe

Additions:
Hotfix\
@ . . . 860-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971633-x64-ENU.exe [3,059,072]
@ . . . 870-WindowsServer2003.WindowsXP-KB961371-x64-ENU.exe [868,720]
@ . . . 880-WindowsServer2003.WindowsXP-KB973346-x64-ENU.exe [673,664]

RunOnce\
@ . . . IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971930-x64-ENU.exe [685,936]
@ . . . NDP35SP1-KB963707-x64.exe [759,144] Only this change applies to users of 5eraph's packs

Moved ..\WinUp.lnk to ..\RunOnce\WinUp.lnk



Other changes of note:

1. Found a bug in the IE8 installer which also shows up in 5eraph's AddOn:

If Internet Explorer 8 is installed on Windows XP Professional x64 edition then the Quick Launch toolbar is broken for any user accounts created (logged into for the first time) thereafter.

Normally when one activates the Quick Launch toolbar on a new account, icons for "Internet Explorer", "Windows Media Player" and "Show Desktop" are available.

However once Internet Explorer 8 is installed, when one activates the Quick Launch toolbar on a newly created account only the icon for "Internet Explorer" is available.

Losing the "Windows Media Player" icon is no big deal, simply enough to drag and drop a replacement, but the loss of the "Show Desktop" icon is far more significant.


I have found that issuing the following command fixes the problem:

rem fix Quick Launch toolbar for IE8
MkDir "%SystemDrive%\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch"

Which would seem to indicate that there is some sort of regression bug in the Internet Explorer 8 installer that results in it failing to create the directory "%UserProfile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" upon account initialisation.

If the directory is there (which the above command creates) then it is correctly populated with the expected icons.


2. Since I was mucking about with the Quick Launch toolbar anyway I've added Windows Explorer to it.


3. Split the awkward command used at the end of Run1 off into another batch file named AccountInit.bat.


4. Added an "Access Revoke" shortcut to the "Grant Access" folder.


5. The latest version of Sun VirtualBox (3.0.2) appears to be a major improvement for the purposes of testing XP x64, it is now almost as good as VMware Server 1.0.9.

However there is one important limitation, that being do NOT attempt to use more than one virtual processor or the VM will hang / BSOD.

6. Changed the name of the base directory from WinXP-64_sp2+ to WinXP-64_sp2a as some commands regard + as a special character.

Edited by Kurt_Aust, 16 July 2009 - 10:46 AM.


#337
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Thanks, Kurt_Aust. I will PM 5eraph and ask him to look into fixing the IE8 problem (not 5eraph's) in his AddOn. Thanks, John.

#338
meowing

meowing

    XP64 is a joy forever

  • Member
  • PipPip
  • 135 posts
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag

Isn't the point of using the WMP11 Slipstreamer so that it slipstreams it into the source to begin with?

Yes, and that is what happens when you place WMP11 installer into the nLite Hot Fix section. It is detected and nLite calls booogy's slipper.

Is this method in any way preferred over simply using booogy's slipstreamer after having nlited a source image, and if so why? (I ask this because the added hotfixes belonging to WMP in booogy's tool are confusing me when I do it in the middle of having nlite busy with an image already.)

#339
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
meowing, for several versions of nLite now, booogy's WMP11 Slipstreamer has been integrated into nLite. You must have WMP11 Slipstreamer installed on your system, then simply place the WMP11 installer followed by all its updates into the Hot Fix task of nLite. Stopping and starting nLite is not recommended. Run it only once and do all your your work then. Enjoy, John.

#340
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Kurt_Aust, I just did an install including the latest IE8 security update, KB972260 in the nLite Hot Fix section. WUD says I need to install the update, but QFECheck says I have the update installed. I guess this means that it does not integrate properly with nLite?

On a different subject: I tried setting the System Restore disk size (MaximumDataStorePercentOfDisk = 10) to 10% and after the install it is 12% (the default). Have you every tried this and got it to work? Thanks, John.

#341
Kurt_Aust

Kurt_Aust

    Master of trial, error & Google

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 551 posts
Meowing:

The method used by the guide of running the WMP11 slipstreamer separately before the main nLite pass comes from the results of initial testing.

When this guide was first created, while you could let nLite call the WMP11 slipper, any WMP11 hotfixes weren't truly slipstreamed, rather they were executed silently from svcpack at T-13 (not sure if this is still the case). Also you could not run the WMP11 slipper after nLite had finished its processing, for then it would break svcpack, any hotfixes nLite had set for silent install at T-13 failed to execute.

Finally there is the fact that if you run the WMP11 slipper separately you have more options available.


JohnHC:

With the mysterious absence of 5eraph and hence lack of updates to his pack I've done the odd test, this selection of updates results in nothing (except MSRT) showing as a high priority update:
[Hotfixes]
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\5er_UpdatePack_XPx64SP2_2009-06_2.7z
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\860-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971633-x64-ENU.exe
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\870-WindowsServer2003.WindowsXP-KB961371-x64-ENU.exe
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\880-WindowsServer2003.WindowsXP-KB973346-x64-ENU.exe
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\5er_IE8_Addon_2009-03_1_x64.7z
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB972260-x64-ENU.exe
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB972636-x64-ENU.exe
D:\Operating_Systems\nLite\WinXP-64_sp2a\5eraph\IE8Tweaks.7z
Note that I used the vanilla IE8 AddOn, the one with no updates of any kind.

However if you are using the batch files to install IE8, then naturally nLite can't integrate KB972260 as IE8 has not yet been installed (you need to use Run2).

Sorry, but I have not mucked around with the System Restore settings.

#342
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Kurt_Aust, thanks for your reply. I may have a mess - my list is a little different. I have 5eraph's IE8 AddOn at the top and these updates at the bottom. The KB972260 does not have IE8 in the name - perhaps you added it. I have KB969897 and you don't, but you show it in your RUNx on page 1 of your guide. I have no IE8 updates in my RUN1. You have KB972636 and I do not. Maybe you have really started on the August update and I have just added KB972260. What a mess. I think I will just wait till you release the August update and get in sync with you. I assume that I should have no IE8 updates in my RUN1?
Concerning 5eraph, I did PM him as I said a few posts ago, and got no response. This is one reason I stay away from AddOns and Update Packs. You never know when the owner will disappear. With your method and your explanation of how you do it, if you are absent when I need changes, I can do it myself. Thanks for all your efforts in this. Enjoy, John.
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\nLite_AddOns\5er_IE8_Addon_2009-03_1_x64.7z
.
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Hotfix\860-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971633-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Hotfix\870-WindowsServer2003.WindowsXP-KB961371-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Hotfix\880-WindowsServer2003.WindowsXP-KB973346-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Additional\IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB969897-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Additional\IE8-WindowsServer2003.WindowsXP-KB971930-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Additional\WindowsServer2003.WindowsXP-KB958655-x64-ENU.exe
C:\Slipstream\Slipstream Components\Build_Components\Update_Hotfix\Additional\WindowsServer2003.WindowsXP-KB972260-x64-ENU.exe


#343
Kurt_Aust

Kurt_Aust

    Master of trial, error & Google

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 551 posts
* You are using the IE6 version of KB972260.
* KB969897 was replaced by KB972260 in an out of cycle update.
* Similarly KB971930 has been replaced by KB972636.

Either place IE8 and its updates at RunOnce for batch file installation OR integrate 5eraph's AddOn and the hotfixes, best not to mix the 2.

#344
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Kurt_Aust, guess I got the wrong update from Windows DL Center. I am not mixing techniques. It was always my intent to use only 5eraph's AddOn and nLite Hot Fix section - no IE8 updates in my RUN1. I did not know about the replacements. Thanks much, John.

#345
mniceguy81

mniceguy81

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 72 posts
I need help because i'm getting errors when my XP64.iso is installing on VMware workstation. I have the errors in zip file if you don't mind.

Errors i got testing

Attached Files


Edited by mniceguy81, 09 August 2009 - 02:11 PM.


#346
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Wow, mniceguy81, what a mess. First, do your really have more than on processor module on your MB? Multicore is not multiprocessor. I recommend you use Computer Type = Automatic. But the main problem may well be that you are running nLite under Vista to create an XP ISO. Is it 32 or 64 bit Vista? Did your x64 CD come with SP2 or did you integrate it? If so, how? It would probably be better if you started a new thread for your problem. You need to remove the Tweak "Explorer-Launch folder windows in a separate process". This exposes a Windows bug, but has nothing to do with your problems. In closing, please make sure to always start with a fresh copy of your CD files/folders, do all your work in one nLite session and integrate only one SP. Please report when you have a solution, so others can benefit. Thanks for the Last Session - makes it easier. Enjoy, John.

#347
mniceguy81

mniceguy81

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 72 posts
Sorry i forgot to add my folder structure and here's also my RUN1_XP-64.bat & RUN2_XP-64.bat and also i deleted some stuff from the addons.

RUN1_XP-64

rem fix Quick Launch toolbar (broken by IE8 installer)
MkDir "%UserProfile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch"
MkDir "%SystemDrive%\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch"

rem core OS updates
%Source%RunOnce\vcredist_x64.exe /Q
%Source%RunOnce\dotnetfx35.exe /Passive /NoRestart
%Source%RunOnce\directx_mar2009_redist.exe /Q /T:%Temp%\DirectX
%Temp%\DirectX\DXsetup.exe /Silent
RmDir /S /Q %Temp%\DirectX
%Source%RunOnce\WindowsUpdateAgent30-x64.exe /Q /WUforce

rem compressor/decompressor utilities
%Source%AddOns\wrar380.exe /S
msiexec /I %Source%AddOns\7z465-x64.msi /Passive /NoRestart

rem Tweak UI
"%ProgramFiles%\7-Zip\7z" X %Source%AddOns\TweakUIPowertoySetup_amd64.exe -O%SystemRoot%
If exist %SystemRoot%\TweakUI.exe Copy "%Source%AddOns\Tweak UI.lnk" "%AllUsersProfile%\Start Menu\Programs\"

rem Daemon Tools (Part 1)
%SystemRoot%\daemon\dt410x64.exe
RmDir /S /Q %SystemRoot%\daemon
"%ProgramFiles%\7-Zip\7z" X %Source%AddOns\daemon4304-lite.exe -O%Temp%\Daemon
%Temp%\Daemon\$PLUGINSDIR\SPTDinst-v159-x64.exe Add /Q
RmDir /S /Q %Temp%\Daemon

rem initialise account, setup for second pass, install Internet Explorer 8 and force reboot
Start %Source%RunOnce\AccountInit.bat %Source%

RUN2_XP-64
rem startup delay to allow disk thrashing to subside before proceeding
TimeOut /T 120

rem you must use either %Source% or %1 when referring to files on the install media
Set Source=%1

rem browser plugins
%Source%AddOns\install_flash_player_10_active_x.exe /S
%Source%AddOns\install_flash_player.exe /S
%Source%AddOns\Shockwave_Installer_Full.exe /S
%Source%AddOns\Silverlight.exe /Q

rem Java runtime enviroment
%Source%AddOns\jre-6u14-windows-i586.exe ADDLOCAL=ALL IEXPLORER=1 MOZILLA=1 /Passive /NoRestart
%Source%AddOns\jre-6u14-windows-x64.exe ADDLOCAL=ALL IEXPLORER=1 MOZILLA=1 /Passive /NoRestart

rem Notepad++
%Source%AddOns\npp.5.4.5.Installer.exe /S

rem PDF readers
%Source%AddOns\AdbeRdr910_Lite_en_US-9.1.0.29.exe ALLUSERS=1 /Passive /NoRestart
%Source%AddOns\AdbeRdr910_en_US.exe /sPB /rs /msiEULA_ACCEPT=YES

rem nLitey type thingys
%Source%AddOns\autoit-v3-setup.exe /S
%Source%AddOns\wmp11slips1.4i.exe /Silent
%Source%AddOns\nLite-1.4.9.1.installer.exe /Silent

rem (almost) every video codec known to man
%Source%AddOns\vlc-0.8.6c-win32.exe /S
%Source%AddOns\klmcodec500.exe /Silent /NoRestart /LoadInf=".\klmcp.ini"
%Source%AddOns\qtlite290.exe /Silent /NoRestart /LoadInf=".\qtlite.ini"
%Source%AddOns\klcp64v250.exe /Silent

rem YouTube downloader
%Source%AddOns\save2pc_light_setup.exe /Silent

rem Daemon Tools (Part 2)
%Source%AddOns\DAEMON_Tools_Lite_4-30-4_with_SPTD_1-58.exe
If Not exist %Source%AddOns\DAEMON_Tools_Lite_4-30-4_with_SPTD_1-58.exe %Source%AddOns\daemon4304-lite.exe /S

rem basic freeware CD/DVD burners
%Source%AddOns\SetupImgBurn_2.5.0.0.exe /S
%Source%AddOns\cdbxp_setup_4.2.4.1430.exe /Silent

rem anti-spyware
msiexec /I %Source%AddOns\WindowsDefenderX64.msi ALLUSERS=1 REBOOT=SUPRESS CHECK_WGA=0 LAUNCHPROGRAM=0 LAUNCHSCAN=0 /Passive /NoRestart
%Source%AddOns\mpas-feX64.exe /Q

rem optional disk check
rem FSutil Dirty Set %SystemDrive%

ShutDown /R /F /T 20

Attached Files



#348
mniceguy81

mniceguy81

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 72 posts
Sorry forgot to mention that i'm nliting from Windows 7 RTM 64 bit Testing 30 days and i would prefer doing it here instead of a new thread because if i find a solution people would learn from it here thanks johnhc

Edited by mniceguy81, 09 August 2009 - 10:24 AM.


#349
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
mniceguy81, OK, but please go ahead and try with Computer Type set to Automatic (unless you do have an MP). I will look at your postings after lunch. In general, I would prefer that this type of data be attached, not pasted - much easier to search. Enjoy, John.

#350
mniceguy81

mniceguy81

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 72 posts
Johnhc I did what you said, i changed the Computer type from MP to auto by modifying the WINNT.sif from multi to nothing so that it chooses it automatically but did not fix the problem. I'm going to attach my winnt.sif

Attached Files






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN