Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

[RELEASE] Vista Source Patcher 0.2 beta


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
zedox

zedox

    XPize Darkside Author

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 708 posts
  • Joined 25-August 05
Vista Source Patcher 0.2 beta 1

Vista Source Patcher patches your Microsoft Windows Vista Source with all the beautiful wonderful resources available with Vize.

Prerequisites:
- imagex.exe
- Vize

Changes:
- Settings.txt file holds the location of imagex.exe
- icon changes depending on what file extension is being modified

Known Issues:
Please give feedback on any issues you comes across.

Disclaimer:
- I am not accountable for any problems/issues using Vista Source Patcher or any previous releases may cause your system, the only way any issues would occur is through user misuse, and if you are unaware of how to use this release correctly you should consult these forums for advice.

Download Mirrors:
Primary Mirror Windows Live SkyDrive
Mirrors Needed!

Edited by zedox, 03 January 2008 - 09:34 AM.


Download XPize Darkside 2.1 here!

Posted Image



How to remove advertisement from MSFN

#2
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,128 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

thx, I will give it a try :)
Posted Image

#3
sp00f

sp00f

    Friend of MSFN

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 733 posts
  • Joined 30-November 06
Vize works with SP1 ,Vista Source Patcher doesnt.

Any chance for a fix?

#4
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,128 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

this will be great. And you're till using a hardcoded string for the folder from Vize. Please also change this.
Posted Image

#5
JoaoVr

JoaoVr

    Portugal

  • Member
  • Pip
  • 61 posts
  • Joined 28-August 04
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Vize works with SP1 ,Vista Source Patcher doesnt.

Any chance for a fix?


x2 :D

It would be nice
JoaoVr ;)

#6
risoftwi

risoftwi
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 02-March 05
I am willing to setup a mirror server for this. I already have a Mirror setup for Vize, so I would just add it to that directory.

#7
doomangel

doomangel

    Dreamer

  • Member
  • Pip
  • 57 posts
  • Joined 01-September 07
attention!dumb question this way comes!
how do i use Vize source patcher? i place it in the same folder along with vize package?
and second dumb question, what about Tiize?could Vize source patcher be compatible with Tiize since it is based on XPero's super-project?
i will be heard

#8
ChrisKuhli

ChrisKuhli

    Windows 2000 - forever!

  • Member
  • PipPip
  • 241 posts
  • Joined 24-December 06
  • OS:Windows 2000 Professional
  • Country: Country Flag
I tried just a patch of an install.wim with SP1 (Servicepack added w vLite, WAIK f VistaSP1/ WS2K8) . No error were displayed :)

What i know only after a testing install into a VirtualPC how that looks and how Vize re-acts with that... Edit.h tells ya this evening ;)

Here some hints for anyone who don't know how to get run this tool (actual version):
- edit settings.txt for the correct imagex path!
- if your Vize doesn't reside in [C:\Program Files\XPero\Vize] copy its entire path content to there (the patcher code uses ONLY that path atm), like this:
- open "h:\program files\" in Explorer  (example of my Vista installation)
- click directory "XPero"
- press the keys CTRL+C 
- go to C: in the Explorer
- create the directory "Program Files" if it not already exists
- change to there
- press the keys CTRL+V
- you see the copying process

If path of settings.txt points to the program imagex.exe (e.g. in a complete WAIK installation, have not tested yet if copied out goes also) and Vize can be found at default path the actual Patcher from zedox should run...

Questions @zedox:
- imagex: A msfn member did an image mounter including it, couldn't you make next patcher versions in same manner?
- lazyness: If you are gone out of time for going ahead... I could code with Delphi7 (not the latest but fine)
- now, should i overtake :P or want you develop further? Which development environment did you used until yet?

Edit.h says:
Development of a project goes longer if time is needed for learning to code ;)

Edited by ChrisKuhli, 06 May 2008 - 10:23 PM.

Trying to build Control Kommando Operating System via CK Software Development
For a rock-solid Operating System:
Royale eXtension Windows 2000

Royale W2K | Files (Screenshots & Downloads)
Youtube: TheCkTOOL , CKSOFTDE CKSoftware@Facebook: CKSOFTDE




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users