Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
signal64

Problem Adding Intel Raid Drivers

2 posts in this topic

I wanted to add the Intel ICH9R RAID drivers and not having much luck.

Prior to running USB_MultiBoot2, I created Textmode directory under $OEM$

Copied iastor.inf, iastor.sys, iastor.cat, and txtsetup.oem to Textmode directory

Added the following to winnt.sif

[MassStorageDrivers]

"Intel® ICH8R/ICH9R SATA RAID Controller" = OEM

[OEMBootFiles]

iaStor.inf

iaStor.sys

iaStor.cat

Txtsetup.oem

I keep getting a BSOD after the storage drivers load in the text mode install.

I used USB_MultiBoot2 with a USB Stick.

I've successfully installed from a generated image before, but this is the first time trying to add the RAID drivers.

Am I going about this the right way?

Edited by signal64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.