• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
johndoe74

[Release] cFosSpeed v4.24.1420

24 posts in this topic

cFosSpeed v4.24.1420 [Released July 03, 2008]

cFosSpeed is a network driver, which attaches itself to existing Internet connections. It then optimizes data transfer by means of Traffic Shaping.

Traffic Shaping is a method for optimizing the Internet traffic. It allows maximum speed while ensuring minimal Ping.

You can use cFosSpeed with a router and/or a DSL-modem or cable-modem. You can also use cFosSpeed with other types of Internet access, ie. whenever you already have an existing Internet connection.

cFosSpeed supports a wide variety of connections, like DSL, cable, ISDN, UMTS, etc.

cFosSpeed has two goals:

  • Keep network delays (ping times) small, in order to make Internet applications as responsive as possible.
  • Improve data throughput by avoiding network congestions.

website :: Main/Home page / Changelog

File size :: 1.48 MB (1,549,496 bytes)

MD5 :: E43BB46BB61522961E6B3ABB1FC1C92F

Main :: MediaFire

Mirror :: Esnips

Mirror :: Uploading

Mirror :: box.net

Mirror :: FileFactory

Mirror :: FileFront

Mirror :: badongo

Mirror :: divshare

Credits:: This addon uses an AutoIT script which is a combination of the efforts of Halfwalker, Radix and myself.

Edited by johndoe74
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 4.21.1400 and is not beta ,---http://www.idg.pl/ftp/pc_17122/cFosSpeed.4.21.pl.html

Edited by grzegorzo
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

from this link (http://www.cfos.de/beta/cfosspeed-v421-build1400.exe), it appears that it is beta

if it appears on either of the two links i posted previously from the official site, i'll do the addon but not if it's beta. let me know when it's posted there

Edited by johndoe74
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i installed and uninstalled multiple times and it works just fine here. anyone else care to comment ? thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got same problem..

it couldn't install automatically

the installer stop at 1st setup windows, your autoit script didn't worked..

Edited by chaox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, i'll have to check it out then but it's weird it would work fine for me :wacko:

Edited by johndoe74
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

updated addon. my own autoit script this time. please try and post feedback. thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yup, this isn't auto installer :(

tested on xp pro sp3 3311 with this addon only

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

strange this, this was on of the addons i added and it worked for me...

dont know why not working for you guys, im new to all this lol so i cant tell you what i did to make it work other than add it to hotfix area

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

tested on xp pro sp 2 and not working, and i don t know, why ????

Edited by boooggy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

look at this screenshot

cfosspeedgh1.jpg

the installer stop like that

maybe u can check again your autoit script.. :)

Edited by chaox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

tested again the silent installer on windows

here's screenshot

97ohgo.jpg

i'm sure that warning message caused the silent installer stop

Edited by chaox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem solved

I modified Halfwalker autoit script like this.

Opt("SendKeyDelay",20)

Opt("WinWaitDelay",100)

Opt("WinTitleMatchMode",4)

Opt("WinDetectHiddenText",1)

Opt("MouseCoordMode",0)

Run('cfosspeed-v421-build1400.exe')

WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

ControlClick ("cFosSpeed Installation Wizard", "If you accept", "Button1")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "")

Wend

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "TCP receiver window", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "TCP receiver window")

Wend

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "Installation successful", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "Installation successful")

Wend

ControlClick ("cFosSpeed Installation Wizard", "", "Finish")

$SF_1 = "cfosspeed-v421-build1400.exe"

If WinExists ( $SF_1 ) Then Exit

AutoItWinSetTitle ( $SF_1)

i'm used cfosspeed-v421-build1400.exe

silent install worked perfect :)

tested on sp3 build 3311, don't know if this script support sp2

Edited by chaox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yar... Nevermind this post, it was a minor mod of the script, but unsuitable for a clean install!

Edited by JootFish
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.