nuhi

nLite 1.4.9.1 - Honey Turbo 9.1

425 posts in this topic

nlite beta 2 worked good :D

tested with sp3 5508 + wmp 11 + IE7 + other addon. all addons installed without error :)

npm26p.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
nlite beta 2 worked good :D

tested with sp3 5508 + wmp 11 + IE7 + other addon. all addons installed without error :)

npm26p.jpg

I can confirm all that also, along with Xable's updates 1.7, OGE_OUE, some of Mrs. Peel's and Kel's addons.

no errors, no updates listed on MS upd.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi!

Thank you for the new release!

I try to integrate IE8 in XP SP3, but i've an error at the end of the process...

I don't know why, all what I've done is Slipstream SP3 (on SP2 source), add IE8 executable in the hotfix lists!

yeah I cant integerate IE7 or IE8, I also slipstreamed SP3(3302) on SP2 source. I did manage to integrate WMP11 though.

Thanks for the Great app though

Edited by ManBearPig
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a question, is IE7 already in SP3 or not? :unsure:

Edited by scorpi.dragon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 1.4.5b2 seems to be fix the post-install standard usb devices problem ... in fact I have always "Found new hardware" and I must confirm install even with reg tweak (as my first post http://www.msfn.org/board/Suppressing-Hard...268#entry444268 ) .. I have retried with this beta with just integrated sata drivers and it's to be okay.

Nuhi, can we know what was the cause/problem ? (just curious ;-) , great job again

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry my english... :rolleyes: Please add configuration for enable quick launch for default. Great. It is a idea. ;) Nlite The Best!! :thumbup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuhi, can you add this for your next version when using Prompt Repair in Unattended page of nLite:

[Unattended]
OemSkipEula="Yes"

Cheers ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assum the old bug with percentages for System recovery isn't fixed yet?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

nuhi could you plz add an option for adding the sos command in the boot.ini it removes thé bootscreen would be nice to have integrated :thumbup

*EDIT* oh thinks its named loading screen sry xD

Edited by jqnson
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
nuhi could you plz add an option for adding the sos command in the boot.ini it removes thé bootscreen would be nice to have integrated :thumbup

Not sure what you mean but I also am getting the message to choose which Windows to boot... Which makes no sense, obviously.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could we get the possibility to set the state of more services in future? I have to manually tweak some of them after installation. And no, I really mean Windows services, not those that kick in after install drivers and other stuff.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.