Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

nLite 1.4.9.1 - Honey Turbo 9.1

- - - - -

  • Please log in to reply
424 replies to this topic

#51
piXelatedEmpire

piXelatedEmpire

    nLiten me, nuhi!

  • Member
  • PipPipPip
  • 306 posts
Excellent nuhi, this is my favourite nLite version yet. Have created 2 seperate isos (one for main machine, one for laptop) without a single issue. Flawless Victory! :D


How to remove advertisement from MSFN

#52
nuhi

nuhi

    nLite & vLite human.dll

  • Developer
  • 4,348 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
g-force gn, please redownload beta 2 from nLite site, maybe you downloaded it before this fix or the site from where you got it was fast on the trigger:
http://www.msfn.org/...659#entry746659
Tell them to update.

scorpi.dragon, be sure to add hotfixes after the apps themselves. For example IE7 and WMP11 on the top and below them hotfixes sorted by build date.
http://www.nliteos.com | http://www.vlite.net
Remove components and customize Windows

#53
RickSteele

RickSteele

    Rick Steele

  • Member
  • PipPip
  • 259 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
WinXP Pro SP3 Build 5508-works perfectly!

#54
RickSteele

RickSteele

    Rick Steele

  • Member
  • PipPip
  • 259 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Can I integrate the new Windows Installer 4.5 Beta 2 with the last nlite?


Yes, I did just that without a hitch.

#55
scorpi.dragon

scorpi.dragon

    Newbie

  • Member
  • 12 posts

g-force gn, please redownload beta 2 from nLite site, maybe you downloaded it before this fix or the site from where you got it was fast on the trigger:
http://www.msfn.org/...659#entry746659
Tell them to update.

scorpi.dragon, be sure to add hotfixes after the apps themselves. For example IE7 and WMP11 on the top and below them hotfixes sorted by build date.


What I did first was to create a new WinXP x64 SP2 DVD (with IE7 + WMP11 + WMP11 updates) and at the same time i turned it into an unattended boot disk as well. :thumbup That one worked a treat. :D

After that, I rebooted my PC and used nLite to copy my new updated DVD to my HDD, i then added WinXP x64 hotfixes plus some other addons and then modded WinXP. Burned it to DVD and now all is ok. :thumbup

#56
g-force

g-force

    Tester

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
nuhi, after update to last version (silent-update) all problems solved, i think.
maybe some of the tweaks don`t work proper, but i don`t mind `cause i do so much regtweaks...

thanks also from whole crew and users of german-nlite! :wub:

g-force

Edited by g-force gn, 28 March 2008 - 09:07 PM.

g-force @ Win-Lite.de
Make sure to always start with a fresh copy of your CD files/folders,
do all your work in one nLite session and integrate only one SP.
Please report when you have a solution, so others can benefit.


#57
scorpi.dragon

scorpi.dragon

    Newbie

  • Member
  • 12 posts
I have discovered the WMP11 slipstreamer only installed the 32-bit version of WMP11 and not the 64-bit version. :thumbdown Both 32-bit and 64-bit versions have to be installed and that explains why there were no hotfixes for WMP11 x64. I had to install them both (WMP11 x64 & hotfixes) manually in-order to fix an error with WinXP x64. Otherwise nLite 1.4.5 Beta 2 worked a treat! :thumbup

#58
boooggy

boooggy

    MSFN Master

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,334 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

I have discovered the WMP11 slipstreamer only installed the 32-bit version of WMP11 and not the 64-bit version. :thumbdown Both 32-bit and 64-bit versions have to be installed and that explains why there were no hotfixes for WMP11 x64. I had to install them both (WMP11 x64 & hotfixes) manually in-order to fix an error with WinXP x64. Otherwise nLite 1.4.5 Beta 2 worked a treat! :thumbup

first of all wmp slipstreamer doesnt install anything...it slipstream wmp 11 into windows cd.
wmp slipstreamer works both with x32 and x64 versions of wmp11. also hotfix listed on the site have both version for x32 and x64 wmp 11.
final u are not coherent at all....... :blink:

Edited by boooggy, 29 March 2008 - 02:22 AM.


#59
Guillaume

Guillaume

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 93 posts
Using 4.5 beta 2 (downloaded today).
Slipstreamed SP3 b5508 EN into SP2 source. No further updates/hotfixes.

1.

Beta 2 has an issue when adding extra WinXP themes

Some kinda problem here, too. When loading an .INI created by nLite v1.4.1, the themes were displayed as being added, but I was unable to choose a default theme in nLite. Removing them caused an error message. After the themes were "re-added" and Windows was installed, no theme in the list that came after the one I chose as default in nLite was available in the dropdown list within Windows (although they were copied).

1a.
A file called $$!!$$!!.~~~ is present in %WinDir%\Resources\Themes (it's actually the My Theme(nL).theme file). I must include the remark that I'm trying to overwrite the file My Theme (nL).theme with one in $OEM%\$$\Resources\Themes.

2.
After installation, the workgroup was set to 'WORKGROUP', where it should've been 'GUILLAUME' as specified in nLite.
[edit] That's odd, it doesn't work in nLite 1.4.1 with a SP2 source either. Is it not allowed to have the same ('Guillaume') for username, organization and/or workgroup?

3.
Uniterruptable Power Supply tab is shown in Energy properties, even though the component is removed.

Edited by Guillaume, 30 March 2008 - 02:30 AM.


#60
scorpi.dragon

scorpi.dragon

    Newbie

  • Member
  • 12 posts

[Edit] I've discovered WMP11 slipstreamer only installs 32-bit version of WMP11 and not 64-bit version. :thumbdown Only 64-bit version has to be installed and that explains why there were no WMP11 x64 hotfixes either. I had to install them both (WMP11 x64 & hotfixes) manually in-order to fix an error with WinXP x64. Otherwise nLite 1.4.5 Beta 2 worked a treat! :thumbup


Nuhi's Beta 2 patch worked a charm :thumbup and it would have been better to use WMP11 slipstreamer before nLite so that WMP11 x64 (inc. hotfixes) are fully integrated into my WinXPx64 disk and now all is ok! :rolleyes: Not one single error with my WinXPx64 installation disk either! :thumbup :thumbup

Edited by scorpi.dragon, 30 March 2008 - 08:21 PM.


#61
chaox

chaox

    Newbie

  • Member
  • 42 posts
nlite beta 2 worked good :D

tested with sp3 5508 + wmp 11 + IE7 + other addon. all addons installed without error :)

Posted Image
My Computer :
AMD 4200+ | Abit AN-M2 | Visipro PC6400 4GB | Onkyo SE-90 | SATA II WDC 160 GB + 500 GB | SATA DVD-RW Lite-on 16x

#62
RickSteele

RickSteele

    Rick Steele

  • Member
  • PipPip
  • 259 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

nlite beta 2 worked good :D

tested with sp3 5508 + wmp 11 + IE7 + other addon. all addons installed without error :)

Posted Image


I can confirm all that also, along with Xable's updates 1.7, OGE_OUE, some of Mrs. Peel's and Kel's addons.

no errors, no updates listed on MS upd.

#63
ManBearPig

ManBearPig
  • Member
  • 2 posts

Hi!
Thank you for the new release!
I try to integrate IE8 in XP SP3, but i've an error at the end of the process...
I don't know why, all what I've done is Slipstream SP3 (on SP2 source), add IE8 executable in the hotfix lists!


yeah I cant integerate IE7 or IE8, I also slipstreamed SP3(3302) on SP2 source. I did manage to integrate WMP11 though.
Thanks for the Great app though

Edited by ManBearPig, 31 March 2008 - 03:53 AM.


#64
scorpi.dragon

scorpi.dragon

    Newbie

  • Member
  • 12 posts
I have a question, is IE7 already in SP3 or not? :unsure:

Edited by scorpi.dragon, 31 March 2008 - 04:55 AM.


#65
ManBearPig

ManBearPig
  • Member
  • 2 posts
I'll be pretty embarrassed if it is :blushing:

#66
Sonic

Sonic

    Sonic

  • Patrons
  • 1,603 posts
The 1.4.5b2 seems to be fix the post-install standard usb devices problem ... in fact I have always "Found new hardware" and I must confirm install even with reg tweak (as my first post http://www.msfn.org/...268#entry444268 ) .. I have retried with this beta with just integrated sata drivers and it's to be okay.
Nuhi, can we know what was the cause/problem ? (just curious ;-) , great job again

#67
augustocvc

augustocvc
  • Member
  • 1 posts
Sorry my english... :rolleyes: Please add configuration for enable quick launch for default. Great. It is a idea. ;) Nlite The Best!! :thumbup

#68
mara-

mara-

    Office Integrator Developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,179 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Nuhi, can you add this for your next version when using Prompt Repair in Unattended page of nLite:

[Unattended]
OemSkipEula="Yes"

Cheers ;)

#69
ikon2

ikon2

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
scorpi.dragon look at http://www.softwarep...ice-pack-3.html

#70
EaglePC

EaglePC

    Newbie

  • Member
  • 36 posts

scorpi.dragon look at http://www.softwarep...ice-pack-3.html


hmmm i used nLite 1.4.5 beta 2 to slipstream sp3 rc2 refresh 5508 and ie7 +wmp11 and my task bar ,start button ,applications lag i found out its ie7

#71
Octopuss

Octopuss

    I am the walrus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,127 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

I assum the old bug with percentages for System recovery isn't fixed yet?

#72
jqnson

jqnson

    Newbie

  • Member
  • 14 posts
nuhi could you plz add an option for adding the sos command in the boot.ini it removes thé bootscreen would be nice to have integrated :thumbup

*EDIT* oh thinks its named loading screen sry xD

Edited by jqnson, 08 April 2008 - 12:16 PM.


#73
Octopuss

Octopuss

    I am the walrus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,127 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

nuhi could you plz add an option for adding the sos command in the boot.ini it removes thé bootscreen would be nice to have integrated :thumbup


Not sure what you mean but I also am getting the message to choose which Windows to boot... Which makes no sense, obviously.

#74
scorpi.dragon

scorpi.dragon

    Newbie

  • Member
  • 12 posts

scorpi.dragon look at http://www.softwarep...ice-pack-3.html


Nope i can't use that one. I'm using WinXP Pro x64 and not the x86 version.

#75
Octopuss

Octopuss

    I am the walrus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,127 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

Could we get the possibility to set the state of more services in future? I have to manually tweak some of them after installation. And no, I really mean Windows services, not those that kick in after install drivers and other stuff.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN