Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

HFSLIP64 v1.1.5 released

- - - - -

  • Please log in to reply
193 replies to this topic

#26
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Whats the problem with 2003 ? I'm rerunning xp x64 now.


How to remove advertisement from MSFN

#27
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
None that I can see. It was just "more stubborn" compared to XP :)
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#28
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
After rerunning xp x64 with the release just before the one you just posted, a lot of things are missing like internet explorer. The folder is in program files but its empty. Same for media player. Im going to re do it just to make sure nothing was corrupt. This is also on a different machine using VMware 6.0.

#29
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
I never had the problem you're just mentioning and I'm also using VMware 6.0.

Make sure you got the latest plugins (if you're using any).

Did you see any error messages during Windows setup?

Does C:\WINDOWS\setuperr.log show anything post installation?
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#30
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
I just changed. I was using vmware 6.0 now using 6.3 to see if it makes a difference. Then I'm goign to try the new the hfslip version.

#31
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
I forgot to slipstream service pack 2 is one problem. I moved machines, I was working at home this weekend. Even after slipstreaming service pack 2, its still giving me lots of errors in setuperr.log with .exe files.

#32
johndoe74

johndoe74

    MSFN Expert

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,435 posts
  • Joined 12-March 06
a small suggestion. don't slipstream sp2 every time, just slipstream it once and use that as your source, will save a lot of time and you obviously won't be forgetting to slipstream it again ;)
Posted Image

#33
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Oh i know. I forgot to copy the source I was using at work so that I could use it at home. For whatever reason, the source im using at home is acting weird. I just checksums and everything. The exact same.

#34
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Attached is my setuperr.log. There has to be something else wrong.

Attached Files



#35
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Removed winnt.sif, plugins, and changed in hfanswer.ini installrc=1 to installrc=. I'm rerunning now.

#36
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Must be something in my winnt.sif file that it doesnt like. I removed that and it installs properly.

#37
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
I don't know much about WINNT.SIF myself, but you can always attach it here if you like (after blanking out sensitive data). Maybe there is something that catches my eye.

BTW... The INSTALLRC variable has no effect as HFSLIP64 doesn't have code that handles installation of the Recovery Console. See the default HFANSWER.INI that's linked from the first post in this thread for a list of variables that you can predefine.
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#38
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Here it is. Let me know. Definitely my winnt.sif file though.

Attached Files



#39
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
The only thing that looks suspicious to me is the AutomaticUpdates variable. What happens if you comment it out?
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#40
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Same thing. I'm commenting out oempreinstall and oemskipwelcome and rerunning.

#41
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Running out of ideas here. I don't know what it is.

#42
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
There's always the possibility that one or more hotfixes are incompatible with WINNT.SIF, just like you can no longer use the branding options if you slipstream IE7 into XP 32-bit.

Well... That's about all I can say on WINNT.SIF. I'm sorry.
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#43
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
I'm still testing one by one.

#44
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Removed automaticupdates and the driverpolicy parameters. No errors in setuperr.log

#45
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
Well... It isn't the AutomaticUpdates setting (at least, that's what you said earlier).

But the DriverSigningPolicy variable could be a problem now that I think about it.
HFSLIP has always set Driver Signing to "Ignore" at T-13 via a registry edit (so actually you don't need to do that) but I once tried to have it injected into the registry through an INF file that is installed from TXTSETUP.SIF (at the end of txtmode copy). When I did that, I got all sorts of error messages during Windows setup. So I think Windows setup can't handle "tampering" (as Microsoft calls it) with the Driver Signing Policy setting at such an early stage if hotfixes are slipstreamed. It seems to be OK at T-13.
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#46
cluberti

cluberti

    Gustatus similis pullus

  • Supervisor
  • 11,252 posts
  • Joined 09-September 01
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
Not only that, but the NonDriverSigning value isn't used in anything but Win2K - it's ignored in XP and 2003 sysprep processing, so that might well cause problems too.
MCTS Windows Internals, MCITP Server 2008 EA, MCTS MDT/BDD, MCSE/MCSA Server 2003, Server 2012, Windows 8
--------------------
Please read the rules before posting!
Please consider donating to MSFN to keep it up and running!

#47
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Here is a new error im getting. This is the most recent version hfslip using plugins since I fixed my error.

Attached Files

  • Attached File  pic.zip   51.79KB   12 downloads


#48
Tomcat76

Tomcat76

    MSFN Junkie

  • Developer
  • 3,174 posts
  • Joined 08-August 05
OK... I can see why that's happening. HFSLIP64 sets the value to "21" in the beginning, and then HFANSWER.INI is polled but the default HFANSWER.INI I had online (v1 and v2) blanks it out again. Please set the value to 21 (or any value between 10 and 21) in HFANSWER.INI or grab v3 of the default HFANSWER.INI.

I'm in the process of improving the code that handles DRIVER.CAB and SPX.CAB a bit. I'll also try to find a way to work around the problem you're having should the user have manually entered an invalid value.
Posted Image
Real-time support (Yahoo Messenger): hfslip_tc76
Update lists for HFSLIP finals: Win2K SP4 (2008-04-10), WinXP SP3 (2008-06-11) and Win2K3 SP2 (2008-05-25).

Inexperience Patcher 0.7.1 * NoSoftwarePatents.com * My computer

#49
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Just ran. No problems at all. So, can't use DriverSigningPolicy = "Ignore". Trying 2003 now.

#50
sabregreen

sabregreen

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 13-November 06
Everything is working thus far with 1.0.0 rc. Is WMP11 not far down the road ? I know this isnt specific to hfslip, but what about the .net maker for x64 ? I was thinking about looking at it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users