Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
zeezam

Setup cannot access the CD containing the Windows XP files

6 posts in this topic

I have copied the content from a original XP ENG SP2 and created a WINNT.SIF and putted it into I386 foolder.

Also created a $OEM$ folder with drivers in it.

Everything goes fine, booting up with the CD. It create a partition and check the C: Drive.

When it tries to copy files to the harddrive it stops and says: "Setup cannot access the CD containing the Windows XP files". Retry with F3 or reboot. I have tried several times.

Here is my data in the WINNT.SIF file.

[Data]

AutoPartition=1

MsDosInitiated="0"

UnattendedInstall="Yes"

AutomaticUpdates=yes

[unattended]

OemPnPDriversPath="drivers\000_chipset;drivers\001_hdd;drivers\002_network;drivers\003_graphics;drivers\004_sound;drivers\005_smbus;"

DriverSigningPolicy=Ignore

UnattendMode=DefaultHide

FileSystem = ConvertNTFS

ExtendOemPartition = 1

OemSkipEula=Yes

OemPreinstall=Yes

Repartition=Yes

TargetPath=\WINDOWS

UnattendSwitch="yes"

WaitForReboot="No"

AutoActivate = Yes

KeyboardLayout="Swedish"

[GuiUnattended]

AdminPassword=1d088f26a086608026f5e8c5a203103ca89371df9423f1a026166e8bea9295fb

EncryptedAdminPassword=Yes

AutoLogon=Yes

AutoLogonCount=5

OEMSkipRegional=1

TimeZone=110

OemSkipWelcome=1

[userData]

ProductKey=x-x-x-x-x

FullName="XP_COMPUTER"

OrgName="XP USER"

ComputerName=Computer_XP

[Display]

BitsPerPel=32

Xresolution=1024

YResolution=768

[RegionalSettings]

LanguageGroup=1

SystemLocale=0000041d

UserLocale=0000041d

InputLocale=041d:0000041d

[identification]

JoinWorkgroup=WORKGROUP

[Networking]

InstallDefaultComponents=Yes

[branding]

BrandIEUsingUnattended=Yes

[Proxy]

Proxy_Enable=0

Use_Same_Proxy=0

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you also copy the win51 files???

No. Where do I get win51 file from?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that you also need the "WIN51IP.SP1".

Besides, it can also be a "bad burn", try re-creating the CD using the LOWEST possible write speed your CD burner has.

At first sight your WINNT.SIF file appears correct, the only thing that is "different from standard" I can spot is the ";" ending the OemPnPDriversPath

OemPnPDriversPath="drivers\000_chipset;drivers\001_hdd;drivers\002_network;drivers\003_graphics;drivers\004_sound;drivers\005_smbus;"

but cannot say if it can cause the problem :unsure:

jaclaz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.