Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



zedox

Install applications... SP1

Recommended Posts

I had a perfect autounattend.xml that worked with my previous installation (before slipstreamed sp1) but now it fails.

Does anyone have a template that works with sp1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a perfect autounattend.xml that worked with my previous installation (before slipstreamed sp1) but now it fails.

Does anyone have a template that works with sp1?

Make a new xml, and it will work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

First of all - Hello everyone :)

I am having exactly the same problem. Whatever DVD Image I use (Vista / Vista SP1 / VLited Vista with SP1),

I cannot get applications to be installed automatically, using autounattend.xml.


<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UILanguage>de-DE</UILanguage>
<UserLocale>de-DE</UserLocale>
<SystemLocale>de-DE</SystemLocale>
<InputLocale>0407:00000407</InputLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<ProductKey>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<Key>removed</Key>
</ProductKey>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName>Sony</FullName>
<Organization>Sony</Organization>
</UserData>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1024</VerticalResolution>
</Display>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
<Value>Windows Vista HOMEPREMIUM</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Path>cmd /c "FOR %i IN (C D E F G H I J K L N M O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %i:\AppsRoot.txt SETX AppsRoot %i: -m"</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /audit</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>2</LogonCount>
<Username>Administrator</Username>
</AutoLogon>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<DPI>96</DPI>
<HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>768</VerticalResolution>
</Display>
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>3</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone>
</component>
</settings>
<settings pass="auditSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>5</LogonCount>
<Username>Administrator</Username>
</AutoLogon>
</component>
</settings>
<settings pass="auditUser">
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>10</Order>
<Path>cmd /c %AppsRoot%\Install\Firefox\firefoxsetup.exe -ms</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>20</Order>
<Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /oobe /reboot</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:f:/pc.software/windows%20vista%2032bit%20home%20premium%20sp1/sources/install.wim#Windows Vista HOMEPREMIUM" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

The installation prozess runs fine, until it reaches the last step - finishing the installation. Sometimes, an error window occurs saying something like ".... cannot initialize interactive login window / procedure" (trying to translate it out of german), quitting everything. The other amount of tries, the system just reboots at that point, instantly. As test example, I try to get Firefox autoinstalled, during the setup process. When I only use all lines concerning "language, country, serial, EULA etc", the whole thing works just fine.

The file is created by copy & paste and I added the Firefox installation part in WAIK (newest for Vista SP1 / Server 2008). Does anyone see a problem in the xml, or has an example code snippet / xml file of "how to successfully have program x installed during windows setup ?" I read many guides, yet I cannot figure out why this is failing.

Thanks a lot in advance

Greetings from germany

/Sony :)

Edited by SonyXP

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, I have followed the guide but it seems it doesn't work with the vista sp1 from msdn (don't know for oem). I made a lot of tests because first i thought it was my file but i saw on the net that this procedure do not work with sp1. Everytime i tried when i reach the completing installation step... i got an error that appear very fast so i cannot read it and the computer turn off itself.

I made the followings modifications in the Autounattend file:

Microsoft-Windows-Deployment\Reseal [ ForceShutdownNow = false | Mode = Audit ] in oobeSystem

instead of this command

 %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /audit

in Synchronous Command to Pass 4 specialize because this cause my computer to turn off during setup

then in AuditSystem pass, insert

Windows-Shell-Setup\Autologon

for the Administrator also

Windows-Shell-Setup\UserAccounts\AdministratorPassword

in the AuditSystem pass with the same password if set.

I didn't finish my test but like this my installation didn't get error. The only problem i had was to manually select my input local, recommend setting...at the end of the installation even if it was already in the xml file.

I need to find a way out

Edited by hannubys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

nice to see a reply on this matter.

Mate, would you mind to post your full AutoUnattend.xml (without sensitive information like serial etc of course ;) )

in a codebox, so I can do some comparison to mine, for a better understanding ?

Thanks in advance :D

Edited by SonyXP

Share this post


Link to post
Share on other sites

here is my file:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<servicing></servicing>
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>040c:0000040c</InputLocale>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1680</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1050</VerticalResolution>
</Display>
<UserData>
<ProductKey>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<Key>xxxxxxxxxxxxxx</Key>
</ProductKey>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName>kiefer</FullName>
<Organization>kiefer</Organization>
</UserData>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Value>Windows Vista BUSINESS</Value>
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
</MetaData>
</InstallFrom>
<InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>1</PartitionID>
</InstallTo>
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Work</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<TimeZone>Eastern Standard Time</TimeZone>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1680</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1050</VerticalResolution>
<DPI>96</DPI>
</Display>
<UserAccounts>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<Password>
<Value>agBlAHQAYQBpAG0AZQBQAGEAcwBzAHcAbwByAGQA</Value>
<PlainText>false</PlainText>
</Password>
<Group>Administrators</Group>
<Name>xxxx</Name>
<DisplayName>xxxx</DisplayName>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
</UserAccounts>
<VisualEffects>
<FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing>
</VisualEffects>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Sidebar" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SidebarOnByDefault>false</SidebarOnByDefault>
<SidebarVisible>false</SidebarVisible>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>040c:0000040c</InputLocale>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Reseal>
<Mode>Audit</Mode>
</Reseal>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<ComputerName>f4005</ComputerName>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1680</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>1050</VerticalResolution>
<DPI>96</DPI>
</Display>
<TimeZone>Eastern Standard Time</TimeZone>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Help_Page>http://www.google.com</Help_Page>
<Home_Page>about:blank</Home_Page>
<BlockPopups>yes</BlockPopups>
<ShowInformationBar>true</ShowInformationBar>
<PlaySound>true</PlaySound>
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>Google.com</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>Google</ScopeKey>
<ScopeDefault>true</ScopeDefault>
<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}&rls=com.microsoft:{language}&ie={inputEncoding}&oe={outputEncoding}&startIndex={startIndex?}&startPage={startPage}</ScopeUrl>
</Scope>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>IMDb Search</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>IMDB</ScopeKey>
<ScopeUrl>http://www.imdb.com/find?q={searchTerms}</ScopeUrl>
</Scope>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>Technet</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>Technet</ScopeKey>
<ScopeUrl>http://www.microsoft.com/technet/support/ee/SearchResults.aspx?Type=1&ID={searchTerms}&Language=1033</ScopeUrl>
</Scope>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>MSDN</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>MSDN</ScopeKey>
<ScopeUrl>http://search.msdn.microsoft.com/search/default.aspx?siteId=0&tab=0&query={searchTerms}</ScopeUrl>
</Scope>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>Wikipedia</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>Wikipedia</ScopeKey>
<ScopeUrl>http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search={searchTerms}</ScopeUrl>
</Scope>
</SearchScopes>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-SystemRestore-Main" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableSR>1</DisableSR>
</component>
<component name="Security-Malware-Windows-Defender" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAntiSpyware>true</DisableAntiSpyware>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-SQMApi" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CEIPEnabled>0</CEIPEnabled>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-ErrorReportingCore" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableWER>1</DisableWER>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-RemoteAssistance-Exe" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<fAllowToGetHelp>false</fAllowToGetHelp>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-TerminalServices-LocalSessionManager" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<fDenyTSConnections>false</fDenyTSConnections>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Description>Disable UAC</Description>
<Order>1</Order>
<Path>cmd /c reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Description>Remove Security Center Icon</Description>
<Order>2</Order>
<Path>cmd /c reg delete "HKCR\CLSID\{FD6905CE-952F-41F1-9A6F-135D9C6622CC}" /f</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>3</Order>
<Path>cmd /c "FOR %i IN (C D E F G H I J K L N M O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %i:\AppsRoot.txt SETX AppsRoot %i: -m"</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
<component name="Networking-MPSSVC-Svc" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<FirewallGroups>
<FirewallGroup wcm:action="add" wcm:keyValue="RemoteDesktop">
<Active>true</Active>
<Group>Remote Desktop</Group>
<Profile>all</Profile>
</FirewallGroup>
</FirewallGroups>
</component>
</settings>
<settings pass="auditSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<LogonCount>5</LogonCount>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>Administrator</Username>
</AutoLogon>
</component>
</settings>
<settings pass="auditUser">
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>10</Order>
<Path>cmd /c %AppsRoot%\Install\Firefox\Firefox_Setup_2_0_0_2.exe -ms</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>20</Order>
<Path>cmd /c REGEDIT /S %AppsRoot%\Install\Regtweaks.reg</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>30</Order>
<Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /oobe /reboot</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:g:/msdnaa/vista/x64/dvd/sources/install.wim#Windows Vista BUSINESS" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning :)

I tried your changes so far - I don't get an error message, but my applications aren't installing either :(

Wish this would be a tad bit easier, for an oldie like me :P ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeeeeeeeeey thnx hannubys, now I kow how to add search plugins to IE :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wanna thank you aswell mate, big time !

After some analysing of your file and additional info in another topic,

I finally understood the basics and structure of the unattend mechanism

and I finally made it to write my own, working one.

The rest now is just fine tuning / adding more funtionality to it.

Thanks once again :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
I wanna thank you aswell mate, big time !

After some analysing of your file and additional info in another topic,

I finally understood the basics and structure of the unattend mechanism

and I finally made it to write my own, working one.

The rest now is just fine tuning / adding more funtionality to it.

Thanks once again :D

ok, after you finish it share with us

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×