• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
damian666

Vistapack 2.6 released

264 posts in this topic

i have 2.5 five

no i have not updated my computer but i'm tring to now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

cool, please do.

i am not usre but maybe its because of that, i am also updating the new install so i can test in a while :D

be patient, we get it :D

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm still tring to connect for some reson its not connecting

so i'm downloading firefox

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

as you have never updated it, i think we have found the culprit :D

please try to update it man.

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok thanks if it doesn't work i'll come back

thx again for the help though :hello:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

your welcome man, just to let you know...

i just installed the pack on a up-to-date 2000, and had no prolems, only 1 file which keeps reloading itself.

but nothing that could explain your troubles from before

have fun

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

its quiet because there are not much bugs to report.

better said, its a good thing :D

Damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's strange that around 3000 people haven't voted in the poll.

Only 29 of 3000 viewers has voted :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, i know... maybe thats because there are a lot of guests among them.

guests dont have the right to vote in a poll.

well, at least those guys cant nag later on that its not how they wanted it :D

they should have told me :P

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, that's right my friend :)

So, how's the Vista-logon been treated like? :)

Is it finished? :D

Screenshot? :angel

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, as i said... i have found someone, Marxo :D to make me a vistalike logon, BUT as you can see...

the poll shows us that users rather have a custom one then a lookalike.

so... this is for marxo, which is viewen right now :D

maybe we can give the one you made a twist?

make it dark? just a thought :D let me knwo...

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is thurr anyway i can just use the icons out of this release, without having to install everything else?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

no.

and i dont support that either.

just get vista iconpack 3 then.

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

But Vista Icon Pack 3 doesn't patch system tray icons.

Which files are the system tray icons located in?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

At least for me, new start button style messes with all skins but Windows XP default one. Quicklaunch is displayed over a part of the skin start button, and you can't move it.

Pic: dibujoap9.th.jpg

Is there any way to get Vistapack 2.4 again?

Thanks

P.S. : by the way, the new logos are pretty nice :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hello: Xibad, long time no see man :D

hmm, i did get that "bug" reported once, but its not really something i can fix.

i think its about the visual style thats used, which is not made by me.

so, i have to look if i still have teh old style for you.

but in the meantime, lets try to figure out why not all of us are having this problem man.

please tell me which extra's you have installed, especcialy the logofftext remover...

see ya

damian666

@superleeds, with all due respect man... but if you dont use my pack, i cant help you here.

open a seperate thread in the customizing windows forum, there you will get a awnser.

i want to keep this thread clean.

thanx

Edited by damian666
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaah yes... i knew i saw it before :P

i have replaced that bmp though...

very weird.

Damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damian666, you're today exactly two years @ MSFN :thumbup

As you are a very good competitor i wish you make the best of this saturday in the little hours you might on here :hello:

As i doesn't want to make this topic cluttered i say you now my overall opinion about the work you make (including all projects here):

Vistapack:

I use it with my Windows 2000 Professional, with relatively simply options: (no Tclock or Tbar, TrueTransparency for the borders, other options as given by standard). It makes NT5 to the perfect Windows :thumbup: as i say - everlasting Windows 2000!

UTender:

As i use in my Windows XP Media Center Edition 2005 the standard theme i don't need it. But it tested it a while ago with corrent result for checking purposes, so its a good tool! :)

vUXTender:

For another user account i need to install the Aero Theme "Vista_Classic by UkIntel" which makes this tool possible. Fine :thumbup

I wish all readers an writers in this forum and neighbourhood a nice saturday

and ciao,

Chris

Edited by ChrisKuhli
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you :D

Damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
aaah yes... i knew i saw it before :P

i have replaced that bmp though...

very weird.

Damian666

Nope, you haven't. Check kontini's post. If you replace the bmp, all is displayed fine. I think the issue was a mismatch in bmp sizes like he says.

And by the way timedate.cpl error is still present in the spanish verision (the two tabs missing in time and date, referred to dialog resources 1 and 10). You have a little error in the script, check SP-timedate.cpl.txt and change language code to 3082. Anyway that correction doesn't change anything, the Vistapack removes that dialogs again. If I update with my fixes of the resources manually, all works perfect. But if I try to reload with Vistapack, it doesn't. I don't understand :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats weird man... let me look at it.

one moment dude...

Damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, listen man... the bitmap in explorer is certainly changed man, i really changed that f***. :D

so, please check if you have it too man.

and for the timedate.cpl, script is fixed now, but can you check if the language code in the resfiel is correct?

thanx for testing again xibad :D

damian666

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good Morning! :hello:

I've decided for the new fresh native Windows 2000 Professional install using without TrueTransparency, like i described above.

BTW the System-Properties are very awful in Windows 2000 Deutsch:

Please for Windows Aktivie use "Windows Aktivierung" in german resources instead.

Owner ist "Benutzer" and Company is "Firma"."Product-ID" is Produktschlüssel (if last too long write "Schlüssel" only.

There is no oemlogo installed... What about that bitmaps and its displying?it looks very strange! :(

Regards,

Chris

Edited by ChrisKuhli
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.