Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Vistapack 2.6 released

- - - - -

  • Please log in to reply
263 replies to this topic

#176
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
alright, well having to keep manually shut down my PC each time finally got to me, so last night I wiped the drive & reinstalled my Nlited XP Pro/SP3 & got my ACPI working correctly.
I also re-installed VistaPack BEFORE any A/V interference, patched, selected extras, and rebooted, all good.
AND I read thru the Helpfile!!!!!!!!!!!!!!

I CAN run the Patcher, but ONLY if I turn off my Avast Home Edition (free) A/V first. I tried to write a rule to exculde the vistapack.exe, so I no longer get the virus warning, but now get this error
I would really like to avoid having to pay for a/v if possible . Any way to get a workaround?

Attached Files


Edited by CBC, 05 October 2008 - 12:31 PM.



How to remove advertisement from MSFN

#177
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
well, due to the scriptlanguage i use, you wont have a choice, dont use vistapack reloader, or get a good AV :D

now if you really dont want to spend any money...
i am sure there other ways to get a AV for free...
but thats all up to you...
i dont support that, and neither does MSFN, but hee...
its your PC, and you decide what to do with it :D

damian666

untitled.png


#178
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
LOL..yah well...seeing as I don't need to access the patcher very often, I think I will just stay cheap & turn off Avast if the need arises :)


cheers,

#179
ahonder

ahonder
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 28-April 06
contain trojan viruses in the zip file

#180
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
pffffffffffff, now i am getting really tired of this s***...

there is no virus in the pack, its made in autoit, which is flagged as a virus, its called a false positive...

instead of posting crap like this, you should first think about it...
or even try it out on virustotal, then if your still convinced of a virus, you can post...

just get a good AV, only stupid free AV's flag autoit as a virus...

Damian666

btw, you didnt even read the above dialog we just had man...
there you could see it was told allready...

Edited by damian666, 12 October 2008 - 03:18 AM.

untitled.png


#181
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
so... anyone wants to test the new 2000 version?
where are all my testers??? :P

Damian666

untitled.png


#182
knofix

knofix
  • Member
  • 8 posts
  • Joined 13-March 08
v2.5 works just fine and dandy with win2k, the only problem as i see it are the icon shadows, but those are not very noticable when using stock 32x32 icons, but become visible with 64x64 or more px.

#183
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,823 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
OOOoOoooO I test!!!!

Me me me me!

Please I would like to test.

One of my sons PC's is a win2k box.

#184
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
good man :D
i will fix last errors today... nothing special, just some changed resource adresses by m$ :D

then i will send link tonight to you, thanx a lot :D

anyone else?

Damian666

untitled.png


#185
s1hansa

s1hansa

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
  • Joined 10-March 07

so... anyone wants to test the new 2000 version?
where are all my testers??? :P

Damian666


Hi Damian666,

I am interested to test your new version.

s1hansa

#186
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
updated... finally...

Damian666

untitled.png


#187
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
oooooooooh, like butter!

Sweet! :thumbup

#188
Smiley89

Smiley89

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 119 posts
  • Joined 27-May 07
Finally! Downloaded and installed immediately... :)

Erm, only one thing. It broke logonui.exe on my XP SP3 (it shows something like 'error parse "" at line 78' and then the classic logon appears) <_<
It seems to be a problem related to "updating" the old version (installed 2.6 over 2.5), as I tried installing the Vistapack 2.6 on a fresh XP installation in VirtualBox and the Logon Screen works fine.

Oh well, I've been thinking of reinstalling XP for weeks, now I have one more reason: make the Vistapack work :) I just have to wait AMD releasing the new Catalyst 8.11 drivers so I can make a new nLite CD :rolleyes:

Edited by Smiley89, 09 November 2008 - 03:42 PM.

My DeviantArt page - Windows XP themes: [link]

#189
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
hmm... so update the logon doesnt work... :S

strange... its just a matter of putting in a new bmp...

oh well, i will see to it, and release a small patch :)

thanx for reporting

damian666

untitled.png


#190
kontini

kontini

    Newbie

  • Member
  • 35 posts
  • Joined 13-April 07
Hi Damian and thanks for the new 2.6.

I made this bmp, I think it's better then that one in the pack.

Edit: I made also another version that is even better, both images are in the updated attachment.

Previous: 26 downloads

Attached Files


Edited by kontini, 10 November 2008 - 10:56 AM.


#191
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
thanx man, and yeah... its better ^^

damian666

untitled.png


#192
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
Hi guys

I installed the Vista Drive option just to see what it was, but am not seeing anything different than before. Can someone hand me a Clue Stick? :rolleyes:

#193
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
eh, nevermind, found it. :blushing:

#194
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
*takes a clue-stick, and hts CBC on the head...

lol man... :D

Damian666

untitled.png


#195
CBC

CBC

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 96 posts
  • Joined 21-May 04
lol..it's amazing what a quick look at drive properties will show yah! :rolleyes:

#196
Squeeto

Squeeto

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 302 posts
  • Joined 03-December 05
Hi D,
I read from your homepage that you want to start work on the next Windows 7 pack. I'm not sure if you will still be updating Vista 2.6, but if you are, I have a few more suggestions.

The Log Off dialog has been fixed but I notice that the Turn Off dialog hasn't. The Cancel button needs to be moved up a little. This is how my msgina.dll - 20100 dialog reads:

20100 DIALOGEX 0, 0, 208, 122
STYLE DS_SYSMODAL | DS_SETFOREGROUND | WS_POPUP | WS_BORDER
CAPTION ""
LANGUAGE LANG_ENGLISH, SUBLANG_ENGLISH_US
FONT 8, "MS Shell Dlg"
{
   CONTROL "Cancel", 2, BUTTON, BS_PUSHBUTTON | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_TABSTOP, 151, 93, 40, 12 
   CONTROL "Flag", 20101, STATIC, SS_OWNERDRAW | WS_CHILD | WS_VISIBLE, 176, 0, 32, 26 
   CONTROL "Turn off computer", 20102, STATIC, SS_OWNERDRAW | WS_CHILD | WS_VISIBLE, 7, 0, 162, 26 
   CONTROL "&Stand By", 20104, BUTTON, BS_OWNERDRAW | BS_NOTIFY | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_TABSTOP, 36, 49, 22, 20 
   CONTROL "T&urn Off", 20103, BUTTON, BS_OWNERDRAW | BS_NOTIFY | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_TABSTOP, 93, 49, 22, 20 
   CONTROL "&Restart", 20105, BUTTON, BS_OWNERDRAW | BS_NOTIFY | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_TABSTOP, 150, 49, 22, 20 
   CONTROL "&Hibernate", 20106, BUTTON, BS_PUSHBUTTON | BS_NOTIFY | WS_CHILD | WS_VISIBLE, 30093, 30049, 22, 20 
   CONTROL "", 20108, STATIC, SS_OWNERDRAW | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_DISABLED, 22, 73, 50, 8 
   CONTROL "", 20107, STATIC, SS_OWNERDRAW | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_DISABLED, 79, 73, 50, 8 
   CONTROL "", 20109, STATIC, SS_OWNERDRAW | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_DISABLED, 136, 73, 50, 8 
}



When the computer boots, your new startup banner shows. If you watch how the original banner shows, it slowly fades in. Your version flashes on then off and then fades in. You need to set every color in your ntoskrnl.exe (or ntkrnlmp.exe or ntkrnlpa.exe, whichever you are modding) bitmap 1 in the palette to black.
Really, Windows ignors the bitmaps internal palette and uses its own anyway. That is why you can change the bitmap image to anything you like but the colors are always wrong. Also the reason why, when you look at the original with reshacker, it looks all black.

A while back, I posted my boot screen that looks like a flying, blue glass window; I had to hack the ntoskrnl.exe file and substitute the standard palette with my new colors. I guess that MS really doesn't want anyone to do this because they even reverse the RGB order to BGR.

Edited by Squeeto, 12 November 2008 - 12:19 PM.


#197
damian666

damian666

    creator of the vistapack

  • Developer
  • 679 posts
  • Joined 19-July 06
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
hi friend ^^ whats up with you?
all well i hope? long time no spoke man...

thanx for that, i will integrate it. and yes, i will be updating this too.
untill the new pack is ready, which is going to be a long time ^^

i am allmost done with the updater which will install those updates ^^

do you know how i can set the palette in ntoskrnl? maybe a certain hexedit?

Damian666

untitled.png


#198
Squeeto

Squeeto

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 302 posts
  • Joined 03-December 05
Irfanview can do it.
The bitmap should be 16 color already, so in Irfanview, select Image - Palette - Edit Palette...
Double Click to edit.

You probably know (maybe use) Irfanview; it is a good,well known freeware app.


All is well with me and my family. Always so busy though.
I do pop in here once and a while to visit the progress. Good work as always.
I see that you have some great helpers too.

#199
mara-

mara-

    Office Integrator Developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,181 posts
  • Joined 19-February 07
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hey Damian,

Congrats on new pack. I'll test it soon on Virtual Machine, since I don't use XP anymore. What I'm interested in is, how did you fixed the bug with IE7 and update loop? What was the cause of that problem?

Cheers ;)

#200
wammie

wammie
  • Member
  • 4 posts
  • Joined 12-November 08
Hey, thanks for the work on this.

I'm an avid tweaker/optimizer so I thought I'd give Vistapack 2.6 a whirl on my computer. I have Windows 2000 SP4, IE 6.

In short, things didn't work perfectly. After installation, I got a script error 216 when starting the computer. Also, IE and Opera 9.62 failed to start.

Thankfully, after restoring files and running the uninstaller, repairing IE and re-installing Opera, most things are back in order. However, the icons in my "save as" dialog are now corrupt. Any ideas on how I can restore this?

[EDIT] Oh yes, one more thing: The image that replaced the login graphic did not fully fill the available space horizontally; there was some white space to the right. I THINK this might be due to the fact that my screen settings are set to display at 120 dpi. I've seen this before when trying a different login graphic replacer.

[EDIT] After playing around with the "effects" icon selection in display properties, I've concluded this "corruption" is probably an artifact of my chosen system color and was not influenced by the Vistapack install attempt.

Attached Files


Edited by wammie, 15 November 2008 - 02:10 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users