Jonnyboy82

[Tool] FFaM v1.0.2.11

202 posts in this topic

Thank you man i'm happy that your back

I also tryed to open the new tool and it shows an eror

Using win 7

sorry for my bad english

I just verified the integrity of the posted file. I would ask that you download b2 and verify the hash.

BTW, what was the error?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've download B2 % b1 and it shows right from the start somthing like

"the script can't continue" press yes or no when i tryed the 07.16 version it worked well

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've download B2 % b1 and it shows right from the start somthing like

"the script can't continue" press yes or no when i tryed the 07.16 version it worked well

I think I know what the problem is. What language is your OS in?

Also, try extracting with WinRar and run the file named FFaM.hta.

Edited by Jonnyboy82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well my lang is hebrew

Tryed to extract it and still dosnt work

As soon as I get a minute, I'll give you a link to try. First, is the error immediate? Do you see the splash screen? Anything?

Edited by Jonnyboy82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for replay

Can't see nothing eror only!

No splash screen

Check your PM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for replay

Can't see nothing eror only!

No splash screen

Check your PM.

Thank you

Sent you pm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

FFaM v.8b3 Posted

downloadiu.png

MD5: EDA6B8D579D0F3A6A394A16A090A8952

File size: 4.04MB

View Changelog

@EDEN2010: I do not think that this will fix the error that you are receiving. I am still looking into this. If you are available later tonight, when I get home, I will have some for you to try.

Thanks

Edited by Jonnyboy82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

FFaM v.8b3 Posted

downloadiu.png

MD5: EDA6B8D579D0F3A6A394A16A090A8952

File size: 4.04MB

View Changelog

@EDEN2010: I do not think that this will fix the error that you are receiving. I am still looking into this. If you are available later tonight, when I get home, I will have some for you to try.

Thanks

U r right did'nt fix the eror and thanks for tryin

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EDEN2010: We'll have to step through this one line at a time. First, do you have admin privileges? From a command prompt type "cscript /?" without the quotes, what is the result? Where are you running this from, folder location, ie "C:\", the desktop? If, these do not turn out to be the problem, I'll write some temp hta's to determine the problem. I am just about to leave for work. I can do some basic stuff while there. It would be better to continue this via MSN Live or gmail chat. You choose, PM me for the details. This is assuming that you have time to work on this, this evening.

~jonnyboy

Edited by Jonnyboy82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EDEN2010: We'll have to step through this one line at a time. First, do you have admin privileges? From a command prompt type "cscript /?" without the quotes, what is the result? Where are you running this from, folder location, ie "C:\", the desktop? If, these do not turn out to be the problem, I'll write some temp hta's to determine the problem. I am just about to leave for work. I can do some basic stuff while there. It would be better to continue this via MSN Live or gmail chat. You choose, PM me for the details. This is assuming that you have time to work on this, this evening.

~jonnyboy

When i run this cscript /? From a command prompt i see black screen for a second

open cmd commend then cscript /? i see this

http://img64.imageshack.us/img64/8674/32789699.jpg

i dont understand what it means

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EDEN2010: That means you have cscript installed, it runs the hta. Try this FFaM.hta, replace your current copy and run this. Let me know if any difference.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update 0.8b4 Posted

downloadiu.png

MD5: 75C96BCBB1F7FA5E6C1C340A520A81E2

File size: 3.64MB

Changelog

The first post has also been updated.

Edited by Jonnyboy82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've used v0.8b4 in Win7SP1. I've checked to create 'desktop' and 'start menu\programs' icons, but the installer create icons in start menu pinned and start menu (C:\Users\User Name\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu). Desktop icon is not created. If I'm not wrong, OGA is not used anymore to validate Office installation.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.