Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Help....Capturing Precision 490 with WDS

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
hh5th

hh5th

    Newbie

  • Member
  • 16 posts
  • Joined 13-June 06
Hi...

I have been working on this Dell Precision 490 with WDS but I just cannot capture any drives.

I have injected the AHCI driver into F1_WINPE.WIM file and also BOOT.WIM file but it just would not see any drive in 'Volume to Capture'


Is this the limitation of WDS with AHCI enabled Controller? or am I doing something wrong?

I know there is something about 2 partitions in WIM files but F1_WINPE.WIM does NOT contain second partition where as boot.wim file does.


Can anyone help...

Thanks.

Edited by hh5th, 23 December 2008 - 08:11 PM.



How to remove advertisement from MSFN

#2
hh5th

hh5th

    Newbie

  • Member
  • 16 posts
  • Joined 13-June 06
Sorry... People.
I found the solution....
Somehow or somewhat the sysprep did NOT run properly.

Once I ran sysprep again with fresh one and it shows up fine....

Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users