Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
hh5th

Help....Capturing Precision 490 with WDS

2 posts in this topic

Hi...

I have been working on this Dell Precision 490 with WDS but I just cannot capture any drives.

I have injected the AHCI driver into F1_WINPE.WIM file and also BOOT.WIM file but it just would not see any drive in 'Volume to Capture'

Is this the limitation of WDS with AHCI enabled Controller? or am I doing something wrong?

I know there is something about 2 partitions in WIM files but F1_WINPE.WIM does NOT contain second partition where as boot.wim file does.

Can anyone help...

Thanks.

Edited by hh5th
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry... People.

I found the solution....

Somehow or somewhat the sysprep did NOT run properly.

Once I ran sysprep again with fresh one and it shows up fine....

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.