Sign in to follow this  
Followers 0
zubcan

IE 7

3 posts in this topic

On Windows XP reinstallation as a component IE 7 too was installed. Immediately after installation I tried it. It worked fine. I also tried Firefox and GoogleChrome. After that there were several updates including IE which I updated along with SP3. Now IE 7 does not work. I cannot connect to internet through IE. But I can use Firefox or GoogleChrome without any problem.

Why is it not working?

My reason for re-installation of OS was due to repeated problems due to _Anti-spyware program - "bestantivirusscan.com" Do you think it is possible that program is still there hidden even after clean re-installation of the OS causing IE not to work?

What is the best way available for me to get IE 7 work again?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you done a clean reinstall (after HDD format) or just installed over your old OS?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
have you done a clean reinstall (after HDD format) or just installed over your old OS?

Yes I did a clean reinstallation. I don't know it formats HDD because after installation I still get my old directory drives without me taking any action to create drives. How is it possible.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.