Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
wwu79

Driver for RealTek 8111C 10/100/1000 Mb/s (Gigabit Ethernet)Integrated

Recommended Posts

wwu79    0

I have a new HP Pavilion a6658f desktop pre-installed with Vista. After much frustration on Vista, I installed XP 64bit on my computer. But the Ethernet Controller is missing after installation. The onboard LAN is Realtek 8111C 10/100/1000 mb/s (GE) Integrated LAN.

I downloaded the auto installation program ((Support WinXP64/WinXP/Win2K)(Submission ID: 1323285) at link: http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...130/RTL8139B(L)

and installed it on my computer, but it didnot resolve the problem, the ethernet controller is still shown as missing in device manager. I also tried manually update the driver by go to the WinXP folder of the downloaded file, not working either.

I have no idea what I should do next, please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formingus    0
I have a new HP Pavilion a6658f desktop pre-installed with Vista. After much frustration on Vista, I installed XP 64bit on my computer. But the Ethernet Controller is missing after installation. The onboard LAN is Realtek 8111C 10/100/1000 mb/s (GE) Integrated LAN.

I downloaded the auto installation program ((Support WinXP64/WinXP/Win2K)(Submission ID: 1323285) at link: http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...130/RTL8139B(L)

and installed it on my computer, but it didnot resolve the problem, the ethernet controller is still shown as missing in device manager. I also tried manually update the driver by go to the WinXP folder of the downloaded file, not working either.

I have no idea what I should do next, please help!

take it hear work on mine winxp64bit as whell

http://www.4shared.com/file/109990411/150c.../w348m_lan.html

REgards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×