Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Gravain

Error when deploying WinVista with Win7 Boot Image

3 posts in this topic

I want to install a Win Vista Home Premium over WDS (Server 2008 R2) to my Client (Toshiba Portege) - everything works fine until pass 2 - after copying the files and before the machine should reboot i get an error message that says: "Windows could not update the registry"

Does anyone has an idea what it could be?`

Theres nothing special in my unattend. And it worked fine with Vista Boot images.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you get this problem if you use a Vista boot image?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

no. vista bootimages work just fine. no errors there.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.