• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
bmusgrove

RIS Intermittently fails to FIND OEM drivers for identical systems.

1 post in this topic

Stupid question.....

I am having problems with a generic RIS install in that E6400 notbooks, identical configuration (all were ordered off the same, single, Dell Equote), will sometimes pick up and install all of the correct drivers, and some times they will not. Of the 5 I am working on at this moment

2 installed correctly,

2 did not install the Dell (CreativeLabs) Webcam, Intel AMT, Intel Serial over LAN Rico Smart Card Reader, Intel video and the IDT Audio drivers

1 bombed in RIS saying it could find no harddrives in the system.

I am scratching a bald spot in what little hair I have left. Theories? Resolutions? Please??????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.