Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

[solved]$OEM$\$$\system32

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
q123

q123

    q123

  • Member
  • Pip
  • 53 posts
  • Joined 06-August 08
hi all,

i made a custom Logon screen & kept in xpcd at

$OEM$\$\system32



by method one mentioned at
http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/78/

it didn't work :wacko:
1..for me for lononui.exe
2.for my OEM info also( oeminfo.ini and oemlogo.bmp into $OEM$\$\System32\) it was not copied in to System32 form $OEM$

i hav done it manually from$OEM$ on xpcd .........for both and they worked well :sneaky:

Edited by q123, 15 July 2009 - 07:30 AM.

thanx for WPI program



How to remove advertisement from MSFN

#2
-X-

-X-

    Member

  • Patrons
  • 2,454 posts
  • Joined 08-January 04
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

Donator

Did you set OemPreinstall="Yes" in your winnt.sif?
[ Download all Windows XP Post SP3 High-Priority Updates with a simple double click @ xdot.tk Posted Image ]
If someone helps you fix a problem, please report back so they and others can benefit from the solution. Thanks!

#3
q123

q123

    q123

  • Member
  • Pip
  • 53 posts
  • Joined 06-August 08

Did you set OemPreinstall="Yes" in your winnt.sif?


thanx it was set to "no"
OemPreinstall="No"

thanx for WPI program





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users