Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
DarkendViper

Sysprep removing Video drivers

Recommended Posts

Hi people, having a bit of trouble trying to sysprep a vista image i've got. Everytime i sysprep it upload it to server (2003 server) apply the automated xml file and then pull it back down to the computer it works fine all be the video driver has been removed. Does anyone know an easy way round this? As I don't fancy going round 150 pc's reinstalling video drivers!!

I'm not using MDT or BDD. Just plain old WDS with a unattended xml attached to image via the properties page. If you need any more information please ask.

Ste

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tripredacus    283

This happens to me too. I believe in order to keep them in there, you need to put them in the install image. I haven't experimented with it all yet, but this is my only lead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×