maxXPsoft

Se7en_UA - working with Win 8.1

902 posts in this topic

Could copy the uaDvd folder and use that as reference image so don't have to re-do sp1. I know that takes awhile

If your zDrivers.txt, zFEATURES.TXT, zPackagelist.txt are 0 byte just delete them and restart

'Se7en_UA.exe 6.5.8: July 13, 2011, 4:34:09 PM
' Discovered while doing 64 bit from a 32 bit OS it was not getting Drivers, Packages, Features

Edited by maxXPsoft
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been having the same issues again after re-installing and starting from scratch on the virtual hdd, but I found the cause and through I'd share my solution... Simply remove the read only flag on Se7en_UA\uaDVD\sources\install.wim. After copying it from the DVD source, it seems that the flag was never changed. Of course, removing read only on the whole directory works too ;)

lol,I had my vhd at 8gb and it ran out of space while working with the wim files. I'll have to start again tomorrow evening now... oops :)

Edited by SiM99
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

with win 7 I have been doing that non stop removing read only only to look later and it see it applied again. especially 64 bit which i run more :no:

Edited by maxXPsoft
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

I'm having a problem with the step where I integrate the uncompressed SP1 files.

All the previous steps completed ok.

I have attached the output to this post..

The error says I am on dism for Vista:

Deployment Image Servicing and Management tool

Version: 6.1.7600.16385

But I have WAIK for Windows 7 installed...

Thanks for you assistance.

Edited by theKramer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly the same trouble solved here above: post #746 and later

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dammit. Still doesnt work for me :no:

I took ownership of the Se7en_UA folder as outlined in post #746, but still get the same error....

Thx.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/

go get the SP1 original iso here. straight from MS

more languages here http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/14-windows-7-direct-download-links

As long as they are coming from msft.digitalrivercontent.net they are valid MS downloads

Edited by maxXPsoft
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

cTreamer get the latest. There was a problem in 6.55 where I limited it while I was fixing something. I have removed that

As I sad I've Installed SP1 32-bit but none further Updates,Hotfixes and so on.Yes I've had Immediatly downloaded the LATEST VERSION and it doesn't start as click on it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

cTreamer get the latest. There was a problem in 6.55 where I limited it while I was fixing something. I have removed that

As I sad I've Installed SP1 32-bit but none further Updates,Hotfixes and so on.Yes I've had Immediatly downloaded the LATEST VERSION and it doesn't start as click on it.

Now I have another Problems Se7en_UA 6.5.7 after clicking on it some 7 seconds later it shows me first Dialog Box:

post-227861-0-57442300-1313635402_thumb.

I rename Appswitch.new file as required to Appswitch.dat file and click on it once more.So now it droped to me an second Dialog Box:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

cTreamer get the latest. There was a problem in 6.55 where I limited it while I was fixing something. I have removed that

As I sad I've Installed SP1 32-bit but none further Updates,Hotfixes and so on.Yes I've had Immediatly downloaded the LATEST VERSION and it doesn't start as click on it.

Now I have another Problems Se7en_UA 6.5.7 after clicking on it some 7 seconds later it shows me first Dialog Box:

post-227861-0-57442300-1313635402_thumb.

I rename Appswitch.new file as required to Appswitch.dat file and click on it once more.So now it droped to me an second Dialog Box:

post-227861-0-70232900-1313636078_thumb.

Now it shows me some Error Why????????????????

Same issue also with Se7en_UA 6.5.8 version. There is no newer version right !!

What is now the Problem I don't understand.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try installing Se7en_UA to root of hard drive i,e, H:\ Se7en_UA

Edited by urie
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

cTreamer

do what urie said

Yes early on we discovered running commands on dism it worked when you didn't have it in a folder with spaces. They get away with it on other programs since they are using dll

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Se7en_UA.exe 6.5.9: October 30, 2011, 12:11:44 PM
' Added winsat prepop to Addons - If a system has been prepopulated (using files generated by the "winsat prepop" option),
' it is not necessary to run formal assessments for the 'Windows Experience Index'
' Added Windows6.1-KB2603229-x64 for 64 bits
' You must run this update only after the operating system is installed
' Place with other Windows updates and it will auto add to cleanup

I have been experimenting with this and using it myself last couple times. The WEI score will be pre-populated. Must run on same machine it is intended for.

post-9484-0-68005300-1319995169_thumb.pn

post-9484-0-18083100-1319995366_thumb.pn

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi max & urie, is there any extra tweak to apply for notebook, here is the specs :

Model type : Acer Aspire 4540

Processor : AMD Turion II Dual Core Mobile Mobile M520

RAM : DDR2 2048MB X 2 (4 GB) PC2-6400 (400 MHZ)

Graphics : Ati Radeon HD 4200

the problem actually is not with Se7en_UA itself becuz I have managed succesfull installing needed aplication also drivers n update package too, but seem the windows process perform slowly than I expected. It's different with using vista or XP with lot of aplication there(it's fresh install here).

I do remember with ur tweaks in Vista_UA managed the performances very fast, but eeergh why this notebook cant work just like other?

I'm sorry if this is out of topics with Se7en_UA, but since there's also tweak setting with ur programs, maybe u can tell me which tweaks I missed so I can add that in Se7en_UA? Or this notebook is not fit for Windows 7?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.