Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

7Customizer - a Windows 7 Customization and Deployment tool


  • Please log in to reply
1625 replies to this topic

#1551
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Maybe you can attach your log.txt file?
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).


How to remove advertisement from MSFN

#1552
zetiks

zetiks
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 24-November 11
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I am afraid I cannot. I thought it all be well and just installed the system without saving logs.

#1553
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Of course you can! Look inside => C:\7Customizer_0.5.0c\work\log.txt
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1554
zetiks

zetiks
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 24-November 11
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I meant I did install the system on the same partition that the 7Customizer was installed, so it have been formatted. I didn't thought about that, now I regret. I just hoped that somebody had the same problem, it's probably one of the options you can use. I used every excerpt unatended. I read somewhere that it might be something with setting the services defaults.

#1555
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
It's always recommended to use your customized DVD on a Virtual Machine before:

http://www.oracle.co...oads/index.html
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1556
justibus

justibus

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 66 posts
  • Joined 27-March 05
I seems, a component removal xml is not working correctly. Do you have access to the corrupt installation (with a linux live cd or so)? If so, could you attach the last 200 or so lines of the file setupact.log which is located in \Windows\Panther?

And myselfidem is right. Always test the iso in a virtual machine before installing it on a real machine.

#1557
zetiks

zetiks
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 24-November 11
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Sure thing. Included the log file. (And I know I should test before use, I don't have the possibility now.)

Attached Files


Edited by zetiks, 25 November 2011 - 10:07 AM.


#1558
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
The best way now is to reinstall your Windows 7 OS on your computer and use a Virtual Machine for the next tests:

http://www.sevenforu...ir-install.html
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1559
zetiks

zetiks
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 24-November 11
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
It is a way, but I still don't know what cause the error, and I'll do the same thing.

#1560
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
If your OS is working on your computer, you can try to look at:

C:\Windows\Logs\DISM\dism.log

C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log

However, you will need to reinstall your OS and make your future tests on a virtual machine!

You can also attach your unattend.xml file located inside: C:\Windows\Panther

Edited by myselfidem, 25 November 2011 - 12:13 PM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1561
justibus

justibus

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 66 posts
  • Joined 27-March 05
Ah, I see. It was the Anytime Upgrade component. I will try to fix it and upload a new xml file. It might take some time though.
Meanwhile, don't select Anytime Upgrade for removal.

Thanks for the logs! This helps a lot.

#1562
kkfhu

kkfhu
  • Member
  • 7 posts
  • Joined 20-May 07
Guys, please help as Im close to pulling out every piece of hair I have left.
I want to integrate some updates into my WIN7 Ultimate x64 HU-HU disc, which is already updated up to August. Whatever program I try, the hotfixes just wont get integrated. vLite even returns an error message saying some files are missing, integration will terminate. I tried 7customizer, RT7 Lite, and a few more. The process seems to run, but then the hotfixes do not appear in the installed updates list, Maybe it has to do with dism forcing 32bit file system? However I dont have control over that in any of these programes.
Any ideas?

#1563
zetiks

zetiks
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 24-November 11
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Thank you, I'll try without Anytime Upgrade. :)

#1564
slimzky

slimzky

    Self-Taught Geek

  • Member
  • PipPipPip
  • 413 posts
  • Joined 09-February 05
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
Please shed a light.

Very basic 7Customizer functionality used. Just tweaks and Unattended.

Attached File  Autounattend.xml   3.17KB   24 downloads
Attached File  log.txt.zip   5.06KB   11 downloads
Attached File  Capture2.JPG   75.04KB   57 downloads
Attached File  dism.rar   24.95KB   15 downloads

I am starting to suspect that my system is bad?

OS: Windows 7 Ultimate x64 with SP1, Up-to-date


Thank you....

Edited by slimzky, 26 November 2011 - 08:33 AM.

Posted Image

#1565
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Inside Dism.log file all DACL and SACL failed!

Have you an Autounattend.xml file?

Edited by myselfidem, 26 November 2011 - 03:29 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1566
slimzky

slimzky

    Self-Taught Geek

  • Member
  • PipPipPip
  • 413 posts
  • Joined 09-February 05
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
@myselfidem,

I have attached the Autounattend. XML,

Cheers,

Edited by slimzky, 26 November 2011 - 08:36 AM.

Posted Image

#1567
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I'm not sure the problem will be solved like this, but try to add a name inside your Autounattend.xml:


Name


Specifies the name of a LocalAccount. Name is a string with a maximum length of 256 characters.
This string type does not support empty elements.
Do not create an empty value for this setting.


<UserAccounts>
    <LocalAccounts>
     <LocalAccount wcm:action="add">
      <Name></Name>                                  // Add a local account name
      <Group>Administrators</Group>
      <Password>
       <PlainText>true</PlainText>
       <Value></Value>
      </Password>
     </LocalAccount>
    </LocalAccounts>
   </UserAccounts>

And, of course you are testing on a Virtual Machine with option 64-bit!

Edited by myselfidem, 26 November 2011 - 09:38 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1568
slimzky

slimzky

    Self-Taught Geek

  • Member
  • PipPipPip
  • 413 posts
  • Joined 09-February 05
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag

I'm not sure the problem will be solved like this, but try to add a name inside your Autounattend.xml:


Name


Specifies the name of a LocalAccount. Name is a string with a maximum length of 256 characters.
This string type does not support empty elements.
Do not create an empty value for this setting.


<UserAccounts>
    <LocalAccounts>
     <LocalAccount wcm:action="add">
      <Name></Name>                                  // Add a local account name
      <Group>Administrators</Group>
      <Password>
       <PlainText>true</PlainText>
       <Value></Value>
      </Password>
     </LocalAccount>
    </LocalAccounts>
   </UserAccounts>

And, of course you are testing on a Virtual Machine with option 64-bit!


I got the same result by adding name. I gonna do this on a fresh system.
Posted Image

#1569
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I've made many tests with your same Autounattend.xml file, exept : <InputLocale>0409:00020409</InputLocale>

Whithout problem!

It seems you haven't enough memory on your computer.

Return value/code

Description

0x80000001 STATUS_GUARD_PAGE_VIOLATION

{EXCEPTION} Guard Page Exception A page of memory that marks the end of a data structure, such as a stack or an array, has been accessed.


Windows Error Codes

Edited by myselfidem, 27 November 2011 - 06:15 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1570
justibus

justibus

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 66 posts
  • Joined 27-March 05
@anyone trying to remove components:

Component removal currently only works reliably, if you check the option "Verify file deletion" on the Apply tab. If you do not check it, you might get an error during setup that some component could not be installed.
Also, there might be some problems for 32bit versions of Windows (some manifest files and folders are not removed).

#1571
slimzky

slimzky

    Self-Taught Geek

  • Member
  • PipPipPip
  • 413 posts
  • Joined 09-February 05
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag

I've made many tests with your same Autounattend.xml file, exept : <InputLocale>0409:00020409</InputLocale>

Whithout problem!

It seems you haven't enough memory on your computer.


Return value/code

Description

0x80000001 STATUS_GUARD_PAGE_VIOLATION

{EXCEPTION} Guard Page Exception A page of memory that marks the end of a data structure, such as a stack or an array, has been accessed.


Windows Error Codes


Well I've got 4GB RAM on my system. 512 of which is shared for VM's.

I think it has something to do with the permissions. Those error I got from DISM.
Posted Image

#1572
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Maybe you can try to do a new fresh copy of Windows 7 Ultimate (untouched) and use 7Customizer_0.4.4.rar (Stable version)!
Remove 7Customizer_0.5.0c and also inside your computer the folder:

%userprofile%\AppData\Local\blue4603

Remove also C:\Windows\Logs\DISM\dism.log. A new log file, dism.log will be created.
Try to integrate IE9 => /Add-Package /PackagePath:"C:\IE9-win7.msu" (and not from E:\ partition).

It seems there is some problems with incorrect command line using SetACL.exe with 7Customizer_0.5.0c for some registry keys, after integrating IE9:

http://helgeklein.co...ion-setacl-exe/

*Edit: I made a complete test with 7Customizer_0.5.0c, integrating IE9-win7.msu (x86) on Windows 7 SP1 x86 Ultimate (untouched) and I have the same errors inside dism.log file...But the installation was successful.
I'm guessing your image is corrupted or components missing (languages:en-US)?

Edited by myselfidem, 05 December 2011 - 05:24 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#1573
darky35

darky35

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • Joined 17-November 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Guys, please help as Im close to pulling out every piece of hair I have left.
I want to integrate some updates into my WIN7 Ultimate x64 HU-HU disc, which is already updated up to August. Whatever program I try, the hotfixes just wont get integrated. vLite even returns an error message saying some files are missing, integration will terminate. I tried 7customizer, RT7 Lite, and a few more. The process seems to run, but then the hotfixes do not appear in the installed updates list, Maybe it has to do with dism forcing 32bit file system? However I dont have control over that in any of these programes.
Any ideas?


Edited by darky35, 02 December 2011 - 03:00 AM.


#1574
darky35

darky35

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • Joined 17-November 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
when i have vlite installed aswell and try to add remove stuff with dism i always get errors goin to dism log also i make sure all my updates hotfixes are for the os i'm workin on x64 x64 hotfixs updates when i uninstalled vlite an just used dism through waik not a problem everything gets added or removed don't no why that happens for me but like i say with dism or waik using dism all is fine an rt7 runs fine

#1575
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
This topic is about 7Customizer!
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users