Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Jadestar

issues after switching to sp2

2 posts in this topic

So I had a vista AIO disc that would install vista..skip most stuff and then begin a script that auto-installs powerdvd using auto-keys software. All was good and well until i replaced the vista sp1 image with a vista sp2 image. Now when vista boots, it goes to run the setup.exe (happens if i manually do it too) and i get the message that setup launcher has stopped working. I initially thought it was because it was installing updates at the time but after a reboot and no updates being installed, it did it again...the windows installer seems to be broken somehow. Any thoughts?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a little update. It seems the problem is ONLY with powerdvd. I ran the nero installer and the adobe reader installer and both work. Also tried copying the powerdvd install from the disc to desktop and it still crashes. I copied the installer over my network from a different location (not the exact installer thats packed with my disc) and it works....very strange.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.