maxXPsoft

Ask your Seven xml ? here

616 posts in this topic

oobe.xml can set usertile, but it does not work if your install is 100% unattended

Yeah it has something to do with needing to show one of the pages in OOBE, you need to omit either the AccountName or ComputerName (I forget which). I usually get around this by deploying an image to Audit Mode. Creating a user account, assigning a picture to it, then sysprep with an answer file. I obviously create an account with that answer file, but I set the pre-created account as the one that logs in automatically.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

oobe.xml can set usertile, but it does not work if your install is 100% unattended

thanks Rick but yes I shoot for 100% and don't want to go into Audit either. That makes me look for other ways to accomplish things MS tries very hard to keep us from doing for no reason. We are merely customizing our OS the way we like.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After I sysprep with my unattend.xml the system reboots then fails to build properly claiming "a component or setting specified in the answer file does not exist."

Can anyone tell me what is causing this? My unattend.xml is attached.

unattend.xml

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at line 177 inside your unattend.xml file, a part is missing.

Change to:

<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64"...

<RegisteredOwner>Sapere</RegisteredOwner>

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

brettule

don't have much in Audit passes either if you are actually doing Audit Mode

Look at Auditsystem and Audituser example here.

Edited by maxXPsoft
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at line 177 inside your unattend.xml file, a part is missing.

Change to:

<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64"...

<RegisteredOwner>Sapere</RegisteredOwner>

Nope, that didn't fix it.

The exact error is:

Windows could not parse or process unattend answer file [C:\windows\panther\unattend.xml] for pass [specialize]. A component or setting specified in the answer file does not exist.

I guess that means something is broken in the <settings pass="specialize"> ????

Edited by brettule
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

brettule

don't have much in Audit passes either if you are actually doing Audit Mode

Look at Auditsystem and Audituser example here.

I took a look at the examples and noticed my specialize has a lot of x86 entries in it when really it's only used on 64bit machines now. I copied the 64bit example you linked into my xml and then transposed my various 64bit settings only and added a few others. Although I don't know which line exactly was causing me the issue doing this has solved the error.

Cheers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at line 177 inside your unattend.xml file, a part is missing.

Change to:

<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64"...

<RegisteredOwner>Sapere</RegisteredOwner>

Nope, that didn't fix it.

The exact error is:

Windows could not parse or process unattend answer file [C:\windows\panther\unattend.xml] for pass [specialize]. A component or setting specified in the answer file does not exist.

I guess that means something is broken in the <settings pass="specialize"> ????

Yes, I give you a correct fix...Look carrefully the pass: <settings pass="specialize">

You can also remove the last line, because you've made an AIO and the image names aren't the same!

<cpi:offlineImage cpi:source="wim:d:/sources/install.wim#Windows 7 PROFESSIONAL" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone figure out how to do the audit mode install from dvd/usb from windows 8? I been struggling with this for a few months now and nothing I have found online works.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone figure out how to do the audit mode install from dvd/usb from windows 8? I been struggling with this for a few months now and nothing I have found online works.

I have not even tried myself but all the data is still there in Win 8 unattend.chm so you would think it should.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have some problems with my answer file again. Installing in VM works FLAWLESSLY, but when I try it on real PC, I get all those language settings and basically any window that has button to click on pop up on me in the initial WinPE setup phase. It almost looks like the file is being ignored for some reason, but I can't tell. I even validated the file in System Image Manager from WAIK, and there were no errors.

I am completely clueless. Please help.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
</UserData>
<!-- <DiskConfiguration>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<Disk wcm:action="add">
<DiskID>0</DiskID>
<WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>
<CreatePartitions>
<CreatePartition wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Type>Primary</Type>
<Size>100</Size>
</CreatePartition>
<CreatePartition wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<Type>Primary</Type>
<Size>51200</Size>
</CreatePartition>
<CreatePartition wcm:action="add">
<Order>3</Order>
<Type>Primary</Type>
<Extend>true</Extend>
</CreatePartition>
</CreatePartitions>
<ModifyPartitions>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<PartitionID>1</PartitionID>
<Active>true</Active>
<Format>NTFS</Format>
<Label>System</Label>
</ModifyPartition>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<PartitionID>2</PartitionID>
<Format>NTFS</Format>
<Letter>C</Letter>
<Label>WINDOWS</Label>
</ModifyPartition>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Order>3</Order>
<PartitionID>3</PartitionID>
<Format>NTFS</Format>
<Letter>F</Letter>
<Label>PROGRAMY</Label>
</ModifyPartition>
</ModifyPartitions>
</Disk>
</DiskConfiguration>-->
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/INDEX</Key>
<Value>1</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<!-- <InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>1</PartitionID>
</InstallTo>-->
<WillShowUI>true</WillShowUI>
<InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsWinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="1">
<Path>$WinPEDriver$</Path>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
</settings>
<settings pass="offlineServicing">
<component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<EnableLUA>false</EnableLUA>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-ErrorReportingCore" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableWER>1</DisableWER>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-ClientNetworkProtocolImplementation" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CacheLimit>51200</CacheLimit>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAccelerators>true</DisableAccelerators>
<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
<DisableWelcomePage>true</DisableWelcomePage>
<DisableOOBAccelerators>true</DisableOOBAccelerators>
<EnableLinksBar>false</EnableLinksBar>
<FavoritesDelete>true</FavoritesDelete>
<Home_Page>http://www.google.com</Home_Page>
<SuggestedSitesEnabled>false</SuggestedSitesEnabled>
<ShowInformationBar>true</ShowInformationBar>
<DisableDevTools>true</DisableDevTools>
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<DisplayQuickPick>false</DisplayQuickPick>
<ScopeKey>Search1</ScopeKey>
<ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName>
<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}</ScopeUrl>
<ScopeDefault>true</ScopeDefault>
<FaviconURL>http://www.google.com/favicon.ico</FaviconURL>
<ShowSearchSuggestions>false</ShowSearchSuggestions>
</Scope>
</SearchScopes>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="wow64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAccelerators>true</DisableAccelerators>
<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
<DisableWelcomePage>true</DisableWelcomePage>
<DisableOOBAccelerators>true</DisableOOBAccelerators>
<EnableLinksBar>false</EnableLinksBar>
<FavoritesDelete>true</FavoritesDelete>
<Home_Page>http://www.google.com</Home_Page>
<SuggestedSitesEnabled>false</SuggestedSitesEnabled>
<ShowInformationBar>true</ShowInformationBar>
<DisableDevTools>true</DisableDevTools>
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<DisplayQuickPick>false</DisplayQuickPick>
<ScopeKey>Search1</ScopeKey>
<ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName>
<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}</ScopeUrl>
<ScopeDefault>true</ScopeDefault>
<FaviconURL>http://www.google.com/favicon.ico</FaviconURL>
<ShowSearchSuggestions>false</ShowSearchSuggestions>
</Scope>
</SearchScopes>
</component>
<!-- <component name="Microsoft-Windows-RemoteAssistance-Exe" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<fAllowToGetHelp>false</fAllowToGetHelp>
</component>-->
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CopyProfile>true</CopyProfile>
<ComputerName>Octopuss</ComputerName>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-SQMApi" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CEIPEnabled>0</CEIPEnabled>
</component>
<component name="Security-Malware-Windows-Defender" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAntiSpyware>true</DisableAntiSpyware>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>0405:00010405;0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>cs-CZ</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>cs-CZ</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value>xxxxxxx*</Value>
</AdministratorPassword>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<Name>Oktopes</Name>
<DisplayName>Oktopes</DisplayName>
<Group>Administrators</Group>
<Password>
<Value>xxxxxxx</Value>
</Password>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
</UserAccounts>
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>Oktopes</Username>
<LogonCount>3</LogonCount>
<Password>
<Value>xxxxxxx*</Value>
</Password>
</AutoLogon>
<DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet>
<DoNotCleanTaskBar>false</DoNotCleanTaskBar>
<OOBE>
<HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE>
<ProtectYourPC>3</ProtectYourPC>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
</OOBE>
<TimeZone>Central Europe Standard Time</TimeZone>
<VisualEffects>
<FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing>
</VisualEffects>
<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<CommandLine>cmd /c start /wait %SystemRoot%\setup\scripts\install-basic.cmd>>%SystemRoot%\Panther\UserInstall.log</CommandLine>
<Description>zakladni instalace</Description>
</SynchronousCommand>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<CommandLine>cmd /c start /wait %SystemRoot%\setup\scripts\install-extra-ja.cmd>>%SystemRoot%\Panther\UserInstall.log</CommandLine>
<Description>extra instalace</Description>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>
</component>
</settings>
</unattend>

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use this for your WinPE language stuff.

        <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-us</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>en-us</InputLocale>
<UILanguage>en-us</UILanguage>
<SystemLocale>en-us</SystemLocale>
<UILanguageFallback>en-us</UILanguageFallback>
<UserLocale>en-us</UserLocale>
</component>

If you still get the initial language selection screen, then your XML isn't being found. How are you installing it on a real PC?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I was about to say <UILanguage>en-US</UILanguage>

Note:

This setting is required for all unattended installations.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I was about to say <UILanguage>en-US</UILanguage>

Note:

This setting is required for all unattended installations.

But it's right there. That and "setupuilanguage" are the only required ones for unattended setup.

After a few hours I managed to solve it though: I had to add a bloody product key to WinPE pass!! I mean, wtf is that? I didn't have to when I did a test installation in a VM. I have no idea what's behind all this, but at least it works now.

This is what works 100% now:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<ProductKey>
<Key>blabla</Key>
</ProductKey>
</UserData>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/INDEX</Key>
<Value>1</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<!--<InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>2</PartitionID>
</InstallTo>-->
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsWinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="1">
<Path>$WinPEDriver$</Path>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
</settings>
<settings pass="offlineServicing">
<component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<EnableLUA>false</EnableLUA>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-ErrorReportingCore" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableWER>1</DisableWER>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-ClientNetworkProtocolImplementation" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CacheLimit>51200</CacheLimit>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAccelerators>true</DisableAccelerators>
<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
<DisableWelcomePage>true</DisableWelcomePage>
<DisableOOBAccelerators>true</DisableOOBAccelerators>
<EnableLinksBar>false</EnableLinksBar>
<FavoritesDelete>true</FavoritesDelete>
<Home_Page>http://www.google.com</Home_Page>
<SuggestedSitesEnabled>false</SuggestedSitesEnabled>
<ShowInformationBar>true</ShowInformationBar>
<DisableDevTools>true</DisableDevTools>
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<DisplayQuickPick>false</DisplayQuickPick>
<ScopeKey>Search1</ScopeKey>
<ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName>
<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}</ScopeUrl>
<ScopeDefault>true</ScopeDefault>
<FaviconURL>http://www.google.com/favicon.ico</FaviconURL>
<ShowSearchSuggestions>false</ShowSearchSuggestions>
</Scope>
</SearchScopes>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="wow64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAccelerators>true</DisableAccelerators>
<DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
<DisableWelcomePage>true</DisableWelcomePage>
<DisableOOBAccelerators>true</DisableOOBAccelerators>
<EnableLinksBar>false</EnableLinksBar>
<FavoritesDelete>true</FavoritesDelete>
<Home_Page>http://www.google.com</Home_Page>
<SuggestedSitesEnabled>false</SuggestedSitesEnabled>
<ShowInformationBar>true</ShowInformationBar>
<DisableDevTools>true</DisableDevTools>
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<DisplayQuickPick>false</DisplayQuickPick>
<ScopeKey>Search1</ScopeKey>
<ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName>
<ScopeUrl>http://www.google.com/search?q={searchTerms}</ScopeUrl>
<ScopeDefault>true</ScopeDefault>
<FaviconURL>http://www.google.com/favicon.ico</FaviconURL>
<ShowSearchSuggestions>false</ShowSearchSuggestions>
</Scope>
</SearchScopes>
</component>
<!--<component name="Microsoft-Windows-RemoteAssistance-Exe" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<fAllowToGetHelp>false</fAllowToGetHelp>
</component>-->
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CopyProfile>true</CopyProfile>
<ComputerName>Octopuss</ComputerName>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-SQMApi" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<CEIPEnabled>0</CEIPEnabled>
</component>
<component name="Security-Malware-Windows-Defender" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DisableAntiSpyware>true</DisableAntiSpyware>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>0405:00010405;0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>cs-CZ</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>cs-CZ</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value>aaa</Value>
</AdministratorPassword>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<Name>Oktopes</Name>
<DisplayName>Oktopes</DisplayName>
<Group>Administrators</Group>
<Password>
<Value>aaa</Value>
</Password>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
</UserAccounts>
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>Oktopes</Username>
<LogonCount>3</LogonCount>
<Password>
<Value>aaa</Value>
</Password>
</AutoLogon>
<DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet>
<DoNotCleanTaskBar>false</DoNotCleanTaskBar>
<OOBE>
<HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE>
<ProtectYourPC>3</ProtectYourPC>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
</OOBE>
<TimeZone>Central Europe Standard Time</TimeZone>
<VisualEffects>
<FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing>
</VisualEffects>
<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<CommandLine>cmd /c start /wait %SystemRoot%\setup\scripts\install-basic.cmd>>%SystemRoot%\Panther\UserInstall.log</CommandLine>
<Description>zakladni instalace</Description>
</SynchronousCommand>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<CommandLine>cmd /c start /wait %SystemRoot%\setup\scripts\install-extra-ja.cmd>>%SystemRoot%\Panther\UserInstall.log</CommandLine>
<Description>extra instalace</Description>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>
</component>
</settings>
</unattend>

(well, works 100% minus the attempt to log results of those firstlogoncommands :P)

P.S. Does anyone know why this **** forum software always screws formatting up?

Edited by TheWalrus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

oops sorry missed it somehow. Vm is not perfect cause there are some things that happen won't on an actual.

Sure you don't have key plugged in vm settings? vmware gives a spot but I don't fill it in

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.