bensam56

RT Seven Lite - RC build 1.7.0 and Beta build 2.6.0

1,970 posts in this topic

"hmmm...expected file not found in that package thats why it happened..."

Is this a .NET thing, looking for runtimes older/different that that running....

Thanks,

Rick

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Anyone:

Questions;

1. DISM; I found out what it stand stands for, but exactly what is it used for??

2. Why is WAIK 7 needed?

3. Why can't this program be run in XP? If it is the above issue, can't this WAIK be installed in XP?

To manipulate images on a computer that does not have the Windows OPK or the Windows AIK installed, you must copy ImageX.exe, Wimmount.sys, Wimmount.inf and Wimserv.exe to the new computer. You must then install of the driver by right-clicking the Wimmount.inf file and then clicking Install. You must also add Wimserv.exe to your local path (\Windows\System32).
Would someone translate this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

"hmmm...expected file not found in that package thats why it happened..."

Is this a .NET thing, looking for runtimes older/different that that running....

Thanks,

Rick

Anyhow both the errors are fixed now....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

"hmmm...expected file not found in that package thats why it happened..."

Is this a .NET thing, looking for runtimes older/different that that running....

Thanks,

Rick

I think that error is specific to this update.I dont have it and rest of my 298 updates integrate fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

is this the update that is causing you the problems? Windows6.1-KB976127-v6-x64.msu if so that is the same one that caused me fits till i figured out that was the one doing it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

is this the update that is causing you the problems? Windows6.1-KB976127-v6-x64.msu if so that is the same one that caused me fits till i figured out that was the one doing it.

No, it's Windows6.1-KB943790-x64; it is an RT7 specific hangup; DISM integrates it correctly.

Thanks,

Rick

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey someone could share his stable working config ? thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey someone could share his stable working config ? thx

Here ya go, it's quite rigorous, though.

What I just saw, though, is that I can't add a Bluetooth device. It simply does not show any dialog. Event Viewer shows "Windows cannot store Bluetooth authentication codes (link keys) on the local adapter". Does anyone have an idea due to which component's being absent this is?

A small request, by the way: it would really be nice to have th full service names in the .inf files for readability.

lastsession.inf

Edited by Guillaume
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben, can you tell me very rough estimate of next version's release date? From what I read here, it seems you are close to being done with the program, at least feature-wise?...

I am asking cause I have a PC for my wife, but want to hold onto passing it to her until I can make perfect installation :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben, can you tell me very rough estimate of next version's release date? From what I read here, it seems you are close to being done with the program, at least feature-wise?...

I am asking cause I have a PC for my wife, but want to hold onto passing it to her until I can make perfect installation :)

yes....hopefully tonight

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh excellent. How is the whole thing then? Close to finished? Naturally some amount of bugs will be discovered in time, but that is normal.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did some adjustments...

* You can now set priority level

* Change start Menu ORB

* Select logon screen in two ways either by selecting direct DLL or JPG.

* Added two languages like Simplified Chinese and Traditional Chinese

* Some minor errors are fixed

Edited by bensam56
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did some adjustments...

* You can now set priority level

* Change start Menu ORB

I like those! During the last sequence when the program rebuilds the image, my computer comes to an absolute crawl - completely unresponsive. I guess I can always wait it out, or adjust the priority.

Edited by Bilar Crais
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes....hopefully tonight

Looking forward to giving it a spin mate, thanks for the efforts.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here! Installing some test environment now :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.