bensam56

RT Seven Lite - RC build 1.7.0 and Beta build 2.6.0

1,970 posts in this topic

I get an unhandled exception on pressing the 'Commit' button after selecting the features for removal.

It says,

An invalid name request was made. The name requested cannot be retrieved at this time.

By the way, this is my first post guys, hello to all!

Did you installed wimmount driver from WAIK? Whats your host OS? Which version of rt 7 lite you are using?

Hi Ben,

I'm using RT 7Lite 1.0.6 on Windows 7 RTM x86 so didn't install WAIK seperately. Do I need to manually add some more files to it?

-Nav

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had some problem of integration if i install the waik on windows 7. See some my previous post but i'm not sure that the problem is the waik.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get an unhandled exception on pressing the 'Commit' button after selecting the features for removal.

It says,

An invalid name request was made. The name requested cannot be retrieved at this time.

By the way, this is my first post guys, hello to all!

Did you installed wimmount driver from WAIK? Whats your host OS? Which version of rt 7 lite you are using?

Hi Ben,

I'm using RT 7Lite 1.0.6 on Windows 7 RTM x86 so didn't install WAIK seperately. Do I need to manually add some more files to it?

-Nav

no, you do not need WAIK if running 7.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem.Intrestingly i did a complete Win7 reinstall on my machine.Installed 7 Lite and then installed WAIK and behold - no more prompt :thumbup

I actually did that yesterday.

Reformatted my testing HD (NTFS) drive letter "C", installed Win-7 Ult x64 from a retail DVD, extracted the contents of that same DVD to a folder "W7" on the desktop, installed RT7Lite for Win7 x64, started the app and pointed it to the extracted Win7 source folder.

Result: "Object reference not set to an instance of an object" error. Same Dism log errors as previously.

Even though it isn't supposed to be necessary, I tried running RT7Lite a second time after installing WAIK-Win7.

Same error.

Edited by Afterimage
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

if app is working for a user with same OS, same 7lite version, same OS language as urs then it should also works for you.....if not then the problem is on ur system....

Edited by bensam56
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea what would cause this error? Quite odd considering I have windows 7 and this directory doesn't exist. Occurs right when the process is about to complete. Running RT 7 lite 1.0.6 on Win7 x64.

See the end of this message for details on invoking

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************

System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'Documents and Settings' is denied.

at System.IO.Directory.DeleteHelper(String fullPath, String userPath, Boolean recursive)

at System.IO.Directory.Delete(String fullPath, String userPath, Boolean recursive)

at System.IO.Directory.Delete(String path, Boolean recursive)

at RTWin7Lite.RT7LiteHome.UnMountImage(String TempPath, String wimfile, Int32 index, Boolean commit) in D:\Ben\4-8-2010\Final_state\RTWin7Lite\RTWin7Lite\RT7LiteHome.vb:line 48768

at RTWin7Lite.RT7LiteHome.btn_log_Commit_Click(Object sender, EventArgs e) in D:\Ben\4-8-2010\Final_state\RTWin7Lite\RTWin7Lite\RT7LiteHome.vb:line 3068

at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)

at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)

at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)

at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Loaded Assemblies **************

mscorlib

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll

----------------------------------------

RTWin7Lite

Assembly Version: 1.0.6.0

Win32 Version: 1.0.6.0

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/RT%207%20Lite/RTWin7Lite.exe

----------------------------------------

Microsoft.VisualBasic

Assembly Version: 8.0.0.0

Win32 Version: 8.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll

----------------------------------------

System

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll

----------------------------------------

System.Windows.Forms

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll

----------------------------------------

System.Drawing

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll

----------------------------------------

System.Runtime.Remoting

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll

----------------------------------------

RTWin7Lite.resources

Assembly Version: 1.0.6.0

Win32 Version: 1.0.6.0

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/RT%207%20Lite/en-US/RTWin7Lite.resources.DLL

----------------------------------------

System.Configuration

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll

----------------------------------------

System.Xml

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll

----------------------------------------

Accessibility

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll

----------------------------------------

************** JIT Debugging **************

To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this

application or computer (machine.config) must have the

jitDebugging value set in the system.windows.forms section.

The application must also be compiled with debugging

enabled.

For example:

<configuration>

<system.windows.forms jitDebugging="true" />

</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception

will be sent to the JIT debugger registered on the computer

rather than be handled by this dialog box.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

New version coming soon? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea what would cause this error? Quite odd considering I have windows 7 and this directory doesn't exist. Occurs right when the process is about to complete. Running RT 7 lite 1.0.6 on Win7 x64.

See the end of this message for details on invoking

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************

System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'Documents and Settings' is denied.

Did u opened the temporary folder during customization?...If directory was opened or registry editor was opened this will occur. But the image and other process will be saved successfully...

Edited by bensam56
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get an unhandled exception on pressing the 'Commit' button after selecting the features for removal.

It says,

An invalid name request was made. The name requested cannot be retrieved at this time.

By the way, this is my first post guys, hello to all!

Did you installed wimmount driver from WAIK? Whats your host OS? Which version of rt 7 lite you are using?

Hi Ben,

I'm using RT 7Lite 1.0.6 on Windows 7 RTM x86 so didn't install WAIK seperately. Do I need to manually add some more files to it?

-Nav

no, you do not need WAIK if running 7.

good, so there is nothing wrong with the installation.... any idea how to debug the actual error and make the program work?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea what would cause this error? Quite odd considering I have windows 7 and this directory doesn't exist. Occurs right when the process is about to complete. Running RT 7 lite 1.0.6 on Win7 x64.

See the end of this message for details on invoking

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************

System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'Documents and Settings' is denied.

Did u opened the temporary folder during customization?...If directory was opened or registry editor was opened this will occur. But the image and other process will be saved successfully...

I just tried again and changed the temp directory to another drive. Still get this error message. I only get this when processing x64 version of windows. When I make 32 bit it works fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

why i set the default homepage in the RT 7lite, but it doesnt work? (after install the os ,the homepage is still the original one)

thank u

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

why i set the default homepage in the RT 7lite, but it doesnt work? (after install the os ,the homepage is still the original one)

thank u

wait for next build

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thx,ben

another question, I removed the "Windows Help" and found that ".chm" files cannot be opened,how can I solve this problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thx,ben

another question, I removed the "Windows Help" and found that ".chm" files cannot be opened,how can I solve this problem?

i believe the 2 are connected, i could be wrong though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the next build will be put fixed the problem of visual style and add the Spanish language program?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.