bensam56

RT Seven Lite - RC build 1.7.0 and Beta build 2.6.0

1,970 posts in this topic

I think that the spanish language it must be created before add. Why do not you propose as lang converter?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben: Are you by chance applying any tweaks by default? Everytime I make a Seven Lite disc, it seems that NTFS Last Access is disabled. If so, this should probably be left on by default, as it can interfere with a backup program's ability to do incremental backups. Windows Backup is one such program affected by this popular tweak.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really wonder what exactly causes the issues with components selected for removal still being present after processing. What I repeatedly have seen, both in v1.05 and v1.06, is that the following components don't get removed at all times when checked.

Windows System Restore

Autoplay

ISO Burner

Creative Labs Modem Driver

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After RT7Liting an image I got a decent build with a few minor mistakes like personalize menu not working properly and such, stuff I don't mind at all.

The one problem I have is this really annoying start menu object that wont go away, I removed "Help" from the component remover in RT7Lite so it is not installed.

The entry for it in "Customize" is not even there so I don't have a way to remove these.

So I am wondering if there is anyone who just happens to be a start menu wiz that wouldn't mind helping me out? :D

37396893.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

37396893.png

Let me add that I saw this same thing when I selected help for removal in Windows x64.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After RT7Liting an image I got a decent build with a few minor mistakes like personalize menu not working properly and such, stuff I don't mind at all.

The one problem I have is this really annoying start menu object that wont go away, I removed "Help" from the component remover in RT7Lite so it is not installed.

The entry for it in "Customize" is not even there so I don't have a way to remove these.

So I am wondering if there is anyone who just happens to be a start menu wiz that wouldn't mind helping me out? :D

37396893.png

which build version ur using?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really wonder what exactly causes the issues with components selected for removal still being present after processing. What I repeatedly have seen, both in v1.05 and v1.06, is that the following components don't get removed at all times when checked.

Windows System Restore

Autoplay

ISO Burner

Creative Labs Modem Driver

all should be removed.....which windows you tried to customize? 32 bit or 64 bit?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone running Win7 x64 building a Win7 x64 image getting the error I am getting above? I've tried a number of times, changing things like temp directory and removing Win7 WAIK, but still get the error. And no I don't touch anything(temp directory) while its compiling the image.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After RT7Liting an image I got a decent build with a few minor mistakes like personalize menu not working properly and such, stuff I don't mind at all.

The one problem I have is this really annoying start menu object that wont go away, I removed "Help" from the component remover in RT7Lite so it is not installed.

The entry for it in "Customize" is not even there so I don't have a way to remove these.

So I am wondering if there is anyone who just happens to be a start menu wiz that wouldn't mind helping me out? :D

37396893.png

Yeah I saw that, too. You should be able to untick 'Help' in the Start Menu customization dialog, though. Or create a registry file containing:

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"Start_ShowHelp"=dword:00000000
"Start_ShowSetProgramAccessAndDefaults"=dword:00000000

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone running Win7 x64 building a Win7 x64 image getting the error I am getting above? I've tried a number of times, changing things like temp directory and removing Win7 WAIK, but still get the error. And no I don't touch anything(temp directory) while its compiling the image.

The Temp folder should not be another drive (physical or logical) but the same drive that contains the operating system folder to edit. Then it could also be a problem with the. Or some applications that use both the framework along with RT7?. It 'an idea. Because even I sometimes have errors that require me to repeat the process but the second time with the same parameters as the error does not occur.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Temp folder should not be another drive (physical or logical) but the same drive that contains the operating system folder to edit.

I always assign Temp to D:\ but 7Lite is installed on C:\ and have no problem here.

Edited by Tomorrow
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've told you why I gave him problems. Then do as you think.

For those who want the tool catch on windows can be seen at:

http://clip2net.com/download.html

seem to be nice

Edited by Zumoc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ben , have you seen my question ?

I removed the "Windows Help" and found that ".chm" files cannot be opened,how can I solve this problem?

thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yipes! By removing User Account Control, it seems that the Guest account and other restricted/standard/non-admin accounts gets all kinds of user privileges: I can uninstall *some* software, I can register .dll files. Can anyone confirm this?

Edited by Guillaume
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why do you want to delete the UAC? We only offer you the advantages and comuqnue disabled once installed the operating system. However, if I remember correctly, I believe that in 7 there is also andvanced UAC. Right?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.