Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
RavenEX

Custom WinPE 3.0 does not boot

Recommended Posts

Hi,

I am creating a recovery solution using WinPE 3.0, i have a HTA application and some scripts to automate the whole recovery process. I created a WinPE 3.0 custom image by adding these packages (DISM Command line):

1. Winpe-HTA

2. WinPE-Setup

3. WinPE-Scripting

4. WinPE-WMI

Now when i create a ISO using OSCDIMG i am unable to boot, error:

----------------

Install Windows

----------------

The file 'autorun.dll' could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. error code is [oxE0000100]

-----

ok

-----

If i write the ISO to DVD or use a UFD as bootable or mount the iso in a Virtual machine the issue is same. Although if i dont add other packages then it works, but then i am not able to use the HTA Applications or custom scripts.

Can anyone help me with this....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you also add the appropriate language packs for any packages you add to WinPE. They are usually in a sub folder from where you added the packages from.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×