Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Make_PE3 Program to Create Portable Windows 7 PE

- - - - -

  • Please log in to reply
377 replies to this topic

#201
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts

with the variable $Parch = amd64 and $Arch = x86
bcdedit is copied in Aik_tools\x86 and to changed the locale language with it, I changed in the following code $Parch by $Arch

It means you are using 32-bits version of bcdedit.exe in 64-bits OS environment.
I thought better to use then the 64-bits version, but as you say the 32-bits version is more likely to be available and might work to do the job.

For grub4dos you can use ISO emulation and everything will work OK. :thumbup
You can use BOOT_IMG.exe or direct Make_PE3.exe to install 7pe_x86.iso as boot option in grub4dos menu.lst on HDD or USB.

title Boot 7pe_x86.iso - ISO
find --set-root --ignore-floppies /7pe_x86.iso
map /7pe_x86.iso (0xff)
map --hook
root (0xff)
chainloader (0xff)/BOOTMGR

Edited by wimb, 19 August 2010 - 08:36 AM.



How to remove advertisement from MSFN

#202
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Indeed, I works on Make_PE3 in version 32 bits in an Windows 7 64 bits environment (With a copy of a DVD Windows 7 32 bits). It's work well.
The use of bcdedit with the variable $Arch is a proposition of a small correction to Make_PE3.au3, because bcdedit is copy in this program with the same variable $Arch in the folder $Aik_tools

I will try your tip to use grub4dos with an ISO emulation to correct the language when 7pe_x86.iso start.
I don't know the difference with gub4dos with an emulation not iso ?

Sorry for my english and thank's for your help

#203
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
To See My French language in the start of PE7_x86.iso with grub4dos
windows is loading files -- > windows charge les fichiers
starting windows -- > démarrage de windows

For grub4dos I add the 2 files root\menu.lst and root\boot\grldr

1) grub4dos with ISO emulation (as Wimb proposed)

Menu.lst
title Boot 7pe_x86.iso
find --set-root --ignore-floppies /7pe_x86.iso 
map /7pe_x86.iso (0xff) 
map --hook 
root (0xff) 
chainloader (0xff)/BOOTMGR
I make Iso with mkisofs everything will work OK

mkisofs.exe -rdNlDTJ  -force-uppercase -
duplicates-once -joliet-long -hide-joliet-trans-tbl -volid PE7_x86 -eltorito-boot 
"boot/grldr" -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table -hide boot.catalog 
-o "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\PE7_x86.iso" "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\ISO"

2) grub4dos non ISO with every folder : boot, source, and other folder not in wim file

Menu.lst
title Boot 7pe_x86
chainloader /Bootmgr
If i make Iso with this mkisofs command it's OK but the text "windows is loading files" stay in english.

mkisofs.exe -rdNlDTJ -force-uppercase -
duplicates-once -joliet-long -hide-joliet-trans-tbl -volid PE7_x86 -eltorito-boot 
"boot/grldr" -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table -hide boot.catalog 
-o "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\PE7_x86.iso" "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\ISO"
If i make Iso with this mkisofs command ( same with -iso-level 4 option) it's OK and i have the text in french "windows charge les fichiers".

mkisofs.exe -rdNlDTJ -iso-level 4 -force-uppercase -
duplicates-once -joliet-long -hide-joliet-trans-tbl -volid PE7_x86 -eltorito-boot 
"boot/grldr" -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table -hide boot.catalog 
-o "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\PE7_x86.iso" "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\ISO"

Edited by ChrisR, 20 August 2010 - 03:03 AM.


#204
TOF

TOF
  • Member
  • 2 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

*** Update of Make_PE3 package to Create Portable Windows 7 PE ***

  • Changed - Make_PE3.exe tested and working OK in x64 Windows 7 OS
  • Changed - hardcoded C:\Windows in driverpath replaced by @WindowsDir and %SystemRoot%
  • Changed - Error handling improved (reg load error detected)
  • Changed - Program Version - latest version is now 1.7

Known issue:
Previous use of imagex version 6.0.6001 (e.g. for making BB-7PE) results in reg load error when using Make_PE3 programs.
It means that when Make_PE3 has mounted boot.wim with Dism, that reg load of PE registry fails.
Solution: simply Reboot before using Make_PE3 programs to remove memory of imagex usage.

Has anyone another solution for this imagex usage issue ?


Requirements and Info - See post #1

Download - Make-PE3 - mirror


Good Morning wimb,

Thank you and all the contributors for this great tool! I have succesfully merged Acronis True Image Home 2010 using their Plus Pack winpe tool into 7pe_x86.iso built with your version 1.5 of Make_PE3.exe. Along with some other small tools this makes for a complete "toolbox" for my needs. However, this merge function no longer works using either version 1.6 or 1.7. The acronis script goes through as though it has completed the mount, unmount and .iso build but no acronis files are copied the the Program Files folder as they are in version 1.5. Not a serious problem for me but I thought it might be of interest to you for future consideration. BTW the Plus Pack tool only supports x86, not amd64 even though the full HDD install does.

Thanks again to all involved.

#205
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts

However, this merge function no longer works using either version 1.6 or 1.7. The acronis script goes through as though it has completed the mount, unmount and .iso build but no acronis files are copied the the Program Files folder as they are in version 1.5.

Thanks for informing me about the issue.
At the moment I have no idea which change in Make_PE3 programs is causing the described effect.
Do you have any idea what could be the reason ?

#206
TOF

TOF
  • Member
  • 2 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag


However, this merge function no longer works using either version 1.6 or 1.7. The acronis script goes through as though it has completed the mount, unmount and .iso build but no acronis files are copied the the Program Files folder as they are in version 1.5.

Thanks for informing me about the issue.
At the moment I have no idea which change in Make_PE3 programs is causing the described effect.
Do you have any idea what could be the reason ?


Thanks for the rapid response! I have since experimented a little more with v1.7. Previous efforts were with the choice of no AIK since it was not installed. This failure puzzled me also. So I installed the AIK (64 bit) and rebuilt the .iso. I used that as the basis for building the Acronis media and it works! So I suspect something in my setup with the HDD copy of the x86 DVD files.

Now I'll do some cleanup and try with the unselected AIK again. So it looks like nothing you need to concern yourself with and I declare my "bug" smashed!

:)

#207
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts

If i make Iso with this mkisofs command ( same with -iso-level 4 option) it's OK and i have the text in french "windows charge les fichiers".

It might be caused by the winsxs folder name and manifest for bootmgr.exe.mui
These names are extremely long and are probably needed.

Check in winsxs with searchstring _fr-fr_ for differences in

x86_microsoft-windows-b..ager-pcat.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_fr-fr_32f795006dffd3e5.manifest
x86_microsoft-windows-b..ager-pcat.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_fr-fr_32f795006dffd3e5
x86_microsoft-windows-b..nment-pxe.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_fr-fr_cc8bb547901d906e
x86_microsoft-windows-b..nment-pxe.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_fr-fr_cc8bb547901d906e.manifest

-iso-level 4 can handle long names ;)

Edited by wimb, 21 August 2010 - 12:31 AM.


#208
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

-iso-level 4 can handle long names ;)

Do you mean iso level 4 is not a good solution ?

in winsxs with searchstring _fr-fr_ i don't found differences in

x86_microsoft-windows-b..ager-pcat.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_fr-fr_c1daf2c27a3d980d.manifest
x86_microsoft-windows-b..ager-pcat.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_fr-fr_c1daf2c27a3d980d
x86_microsoft-windows-b..nment-pxe.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_fr-fr_5b6f13099c5b5496.manifest
x86_microsoft-windows-b..nment-pxe.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_fr-fr_5b6f13099c5b5496

Edited by ChrisR, 21 August 2010 - 06:59 AM.


#209
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts


-iso-level 4 can handle long names ;)

Do you mean iso level 4 is not a good solution ?

No, I mean mkisofs -iso-level 4 solves the problem, since it can handle long names,
which might otherwise have been cut-off in the ISO directory.

Isobuster can give insight about this (ISO Joliet and Rock Ridge dirs vary in case and in cut-off lenght)

Check also influence of bootmgr versus BOOTMGR
-iso-level 4 will make and display uppercase in Windows Explorer (ISO)
-iso-level 3 will display lowercase in Windows Explorer (Joliet)
grub4dos is case sensitive

Edited by wimb, 21 August 2010 - 09:39 AM.


#210
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts
In Make_PE3 the ISO is made with mkisofs and:

mkisofs.exe -iso-level 4 -force-uppercase -volid "Win7PE_x86" -b boot/etfsboot.com -no-emul-boot -boot-load-size 8 -hide boot.catalog -duplicates-once -o "%PEWork%\7pe_x86.iso" "%PEWork%\ISO"

Remarkable differences with your code for mkisofs:
-boot-load-size 8
-b boot/etfsboot.com

This is working OK to display Language at boot time using bootmgr.exe.mui

Edited by wimb, 21 August 2010 - 08:48 AM.


#211
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Thanks for your help :thumbup

In Make_PE3 the ISO is made with mkisofs and:

mkisofs.exe -iso-level 4 -force-uppercase -volid "Win7PE_x86" -b boot/etfsboot.com -no-emul-boot -boot-load-size 8 -hide boot.catalog -duplicates-once -o "%PEWork%\7pe_x86.iso" "%PEWork%\ISO"

This is working OK to display Language at boot time using bootmgr.exe.mui

Your mkisofs command line is for a normal CD with boot sector boot/etfsboot.com.
This command line work perfectly and i use the same for a normal CD but don't work for Grub4dos, I use the code comes from different WinBuilder projects on which I add iso-level 4.

mkisofs.exe -rdNlDTJ -iso-level 4 -force-uppercase - 
duplicates-once -joliet-long -hide-joliet-trans-tbl -volid PE7_x86 -eltorito-boot  
"boot/grldr" -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table -hide boot.catalog  
-o "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\PE7_x86.iso" "E:\xxx\Make_PE3\win7pe_x86\ISO"
A beginning of explanation, with this code without iso-level 4 all the file or folder with "-" is converted to "_" (en-US to en_US, fr-FR to fr_FR, ...). This in ISO and Rock-Ridge format it's OK in Joliet. At boot time he can't find boot\fr-FR\bootmgr.exe.mui to display french Language !

I don't Know why this character conversion ?
I think to continue with my command line and iso-level 4 for grub4dos boot manager. 7PE-x86.iso work perfectly in my French language.

Edited by ChrisR, 21 August 2010 - 11:48 AM.


#212
jaclaz

jaclaz

    The Finder

  • Developer
  • 13,982 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

I think to continue with my command line and iso-level 4 for grub4dos boot manager. 7PE-x86.iso work perfectly in my French language.


I have serious doubts about your command line.
-eltorito-boot
and
-no-emul-boot
look a lot like fighting each other....

The:
-hide-joliet-trans-tbl
is essentially pointless:
http://en.wikipedia.org/wiki/TRANS.TBL

The:
-duplicates-once
should be of scarce utility in a build such as these PE3 thingy :unsure:

The:
-force-uppercase
is a choice :), but shouldn't actually be used normally, as it can create other kind of problems on certain builds.

This is known to be working for grub4dos:
http://www.boot-land...opic=9696&st=26

Read the whole thread, you may need to check the case of grldr:
http://www.boot-land...?showtopic=9696

jaclaz

#213
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

I have serious doubts about your command line.


I will look at your links, I'm not asked more about the Mkisofs command line because it comes from different WinBuilder projects (Win7PE_SE, Win7rescuePE, VistaPE Leopard...) if grub4dos is selected on which I just add iso-level 4.

I'm not a specialist but i'm curious to learn. and mkisofs as so many many option.

I turn my question differently, I would like to have grub4dos as boot manager with a non-iso emulation (access to folder and files not included in the wim file) and to display my french Language at boot time using fr-FR\bootmgr.exe.mui.
I want also PStart or ASuite on make-PE3 and also when I insert my USB key (PnP) in my windows environment so I have to put Pstart or Asuite in a folder that are not include in the wim file (non iso emùulation). If someone could offer me the correct settings for mkisofs with Grub4dos.

Edited by ChrisR, 21 August 2010 - 03:11 PM.


#214
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts

Your mkisofs command line is for a normal CD with boot sector boot/etfsboot.com.
This command line work perfectly and i use the same for a normal CD but don't work for Grub4dos

It works for Grub4dos ISO emulation, which you have confirmed ....
You can combine this perfectly with PStart folder located on USB-stick outside the ISO.
So I don't see why you want to do it differently.


A beginning of explanation, with this code without iso-level 4 all the file or folder with "-" is converted to "_" (en-US to en_US, fr-FR to fr_FR, ...). This in ISO and Rock-Ridge format it's OK in Joliet. At boot time he can't find boot\fr-FR\bootmgr.exe.mui to display french Language !

I don't Know why this character conversion ?

The "-" is converted to "_" seems to be caused by -force-uppercase
since these characters are for me on the same key where "_" is the uppercase of "-"
In my command there is no problem since the files are located inside the wim and their filenames cannot be converted.
So if you remove -force-uppercase then it might work for you.
You see that comparing ISO with Joliet and Rock Ridge dirs has given you more insight in the problem.
But still I don't see the advantage of your approach.

Edited by wimb, 22 August 2010 - 12:17 AM.


#215
jaclaz

jaclaz

    The Finder

  • Developer
  • 13,982 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

The "-" is converted to "_" seems to be caused by -force-uppercase
since these characters are for me on the same key where "_" is the uppercase of "-"


The:
-force-uppercase
is a choice :), but shouldn't actually be used normally, as it can create other kind of problems on certain builds.


Waiter, come taste this soup....

http://www.imdb.com/...98/crazycredits

Ahaaa... ;)

jaclaz

#216
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

It works for Grub4dos ISO emulation, which you have confirmed ....
You can combine this perfectly with PStart folder located on USB-stick outside the ISO.
So I don't see why you want to do it differently.

The "-" is converted to "_" seems to be caused by -force-uppercase

But still I don't see the advantage of your approach.


My approach is to have a good boot manager to start Make_PE3 or also some great tools (such as Acronis Disk Director) or the normal startup of windows environment. I think it may interresting to have GRUB4DOS in Make_PE3 to make a CD or Usb Rescue (with only the Add of 2 files : menu.lst and grldr).

When I say PStart outside the wim file it is also a compilation of other tools available from Make_PE3 or directly from Windows (PnP). Or to add other tools without making wim file to big.
Grub4dos in a not iso emulation allows to access to different folder and files included in the iso and not included in the wim file (and without having to create an iso first and then a second for grub4dos).

Thank you for -force-uppercase. After having other look at the GRUB4DOS options (Jaclaz Links and other pages), here is a a proposal of GRUB4DOS command line that works well and tthat display my French language (or other) at startup.

mkisofs -v -iso-level 4 -l -J -joliet-long -R -volid "Win7PE" -A GRLDR/MKISOFS -sysid "Win32" -b "boot/grldr" -no-emul-boot -boot-load-size 4 -hide boot.catalog -duplicates-once -o "%PEWork%\7pe_x86.iso" "%PEWork%\ISO"
Menu.lst 
title Boot 7pe_x86 
chainloader /Bootmgr
thanks for support

Edited by ChrisR, 22 August 2010 - 04:08 PM.


#217
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 215 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
'Open Command here" language fix

a better way to 'Open Command here" in any language is just to delete the 2 keys.

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\cmd]
"Extended"=-
[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\cmd]
"Extended"=-
Nothing more to do, it works in vista or win 7.

Edited by ChrisR, 22 August 2010 - 03:40 PM.


#218
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts
*** Update of Make_PE3 package to Create Portable Windows 7 PE ***
  • Changed - Optimize procedure to Reduce Size of the ISO by fast Auto Removal of unneeded Language folders taking winsxs into account
  • Changed - International support improved - 37 different System Locale settings available, which are Auto Set
    Thanks to ChinaDragon, whose procedure was modified and applied using file LangTime.txt in folder Make_PE3\makebt\vbscr
  • Changed - Program Version - latest version is now 1.8

Optimize procedure to Reduce Size of the ISO involves:
  • Auto Removal of unneeded Language folders taking winsxs into account
  • File Keep_PE.txt in folder Optimize\x86 is used to specify files/folders to keep
    of folders to be deleted according to PE3_del_folders.txt
  • The files/folders of Keep_PE.txt are temporarily copied from mount to folder Optimize\x86\Keep_PE
    and replaced in mount after removal of the folders of PE3_del_folders.txt

Known issue:
Previous use of imagex version 6.0.6001 (e.g. for making BB7PE) results in reg load error when using Make_PE3 programs.
It means that when Make_PE3 has mounted boot.wim with Dism, that reg load of PE registry fails.
Solution: simply Reboot before using Make_PE3 programs to remove memory of imagex usage.

Requirements and Info - See post #1

Edited by wimb, 25 September 2010 - 01:25 AM.


#219
dalfio

dalfio
  • Member
  • 1 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
hi. It's my first post here, and i have to say this is an impressive work! By now i'm using a win7pe build from boot-land.net... and i'd want to know some things:

- which are the reg keys involved in "Open file location" shell context to make it work?
- which are the correct settings/reg keys/files to make taskbar icons such as audio/network work?

thanks to anyone who will answer me...!

P.s. It would be a great thing to include support to wb scripts... ;)

#220
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts
*** Update of Make_PE3 package to Create Portable Windows 7 PE ***
  • Changed - International support improved - rule with System Locale e.g. en-IN for India,
    can be addad to LangTime.txt in folder Make_PE3\makebt\vbscr
    Thanks to oriensol for error report and for making AutoIt3 Func _SetLangOptions() procedure,
    which uses file LangTime.txt to create GUI Menu of Make_PE3.exe
  • Changed - Program Version - latest version is now 1.9


Known issue:
Previous use of imagex version 6.0.6001 (e.g. for making BB7PE) results in reg load error when using Make_PE3 programs.
It means that when Make_PE3 has mounted boot.wim with Dism, that reg load of PE registry fails.
Solution: simply Reboot before using Make_PE3 programs to remove memory of imagex usage.

Requirements and Info - See post #1

Edited by wimb, 25 September 2010 - 01:25 AM.


#221
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts

- which are the reg keys involved in "Open file location" shell context to make it work?
- which are the correct settings/reg keys/files to make taskbar icons such as audio/network work?

It is not that easy to answer ....
Anyway you can have a look at file PE3-SYSTEM_WLAN.reg in folder PE3_mod\PE3_reg\x86 for audio registry
and in Audio section of file WIN7_add_explor.txt in folder PE3_mod\WIN7_add\x86
In this thread there is more info on making audio work ... carenot asked about it
http://www.msfn.org/...908#entry929908

For Open file to work have a look here
http://www.boot-land...showtopic=11278

You also need Desktop folder in userprofile e.g.
Users\Default\Desktop
Windows\System32\config\systemprofile\Desktop

But everything is present in 7 PE build with Make_PE3 :thumbup

#222
Toffel

Toffel
  • Member
  • 8 posts
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
Hello

thanks for make_pe3!
It works great, but how can i change the desktop icon/taskbar size before i build the iso?

#223
wimb

wimb

    Senior Member

  • Developer
  • 676 posts
In Make_PE3\PE3_mod\PE3_add\x86\Program Files\PEshell\PEShell_explor.ini or PEShell.ini

you can set resolution Desktop with [Display] section

==================================================================

TaskbarSmallIcons In Make_PE3\PE3_mod\PE3_reg\x86\PE3-SOFTWARE_WLAN.reg

; needed for setting Start Menu in Explorer Shell

[HKEY_LOCAL_MACHINE\PE3-SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"Start_ShowNetConn"=dword:00000000
"Start_ShowPrinters"=dword:00000000
"Start_ShowMyDocs"=dword:00000000
"Start_ShowMyGames"=dword:00000000
"Start_ShowHelp"=dword:00000000
"Start_ShowMyMusic"=dword:00000000
"Start_ShowNetPlaces"=dword:00000000
"Start_ShowMyPics"=dword:00000000
"Start_ShowRun"=dword:00000001
"Start_ShowSetProgramAccessAndDefaults"=dword:00000000
"Start_MinMFU"=dword:0000000a
"Start_JumpListItems"=dword:0000000a
"Start_AdminToolsRoot"=dword:00000002
"StartMenuAdminTools"=dword:00000001
"TaskbarSizeMove"=dword:00000000
"DisablePreviewDesktop"=dword:00000001
"TaskbarSmallIcons"=dword:00000000
"TaskbarGlomLevel"=dword:00000000
"Start_PowerButtonAction"=dword:00000002


; Added on Jun 01, 2010 Change Control Panel Default view by Small icons

[HKEY_LOCAL_MACHINE\PE3-SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel]
"AllItemsIconView"=dword:00000001
"StartupPage"=dword:00000001

Hope this helps - wimb

#224
Toffel

Toffel
  • Member
  • 8 posts
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
perfect thanks

#225
Kullenen_Ask

Kullenen_Ask

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
*how to enable aero in makepe_3 (when you select change user and login as administrator.it takes 5 minutes to login but it will be 20 seconds when scheduler service works)

Needed file list:
*windows\resources\Ease of Access Themes
basic.theme
classic.theme
hc1.theme
hc2.theme
hcblack.theme
hcwhite.theme
*windows\resources\Themes
aero.theme
architecture.theme
characters.theme
landscapes.theme
nature.theme
scenes.theme
*windows\resources\Themes\Aero
aero.msstyles
*windows\resources\Themes\Aero\Shell\NormalColor
shellstyle.dll
*windows\resources\Themes\Aero\Shell\NormalColor\en-US
shellstyle.dll.mui
*windows\resources\Themes\Aero\en-US
aero.msstyles.mui
*windows\system32
dccw.exe (for calibration i don't know really need)
dwm.exe
dwmapi.dll
dwmcore.dll
Dwmredir.dll
schedcli.dll
schedsvc.dll
themecpl.dll
themeservice.dll
themeui.dll
thumbcache.dll
uDWM.dll
uxsms.dll
uxtheme.dll
dxva2.dll (for calibration not a must)
*windows\system32\en-us
dccw.exe.mui (for calibration i don't know really need)
dxva2.dll.mui (for calibration not a must)
dwm.exe.mui
dwmapi.dll.mui
dwmcore.dll.mui
Dwmredir.dll.mui
schedsvc.dll.mui
themecpl.dll.mui
themeservice.dll.mui
themeui.dll.mui
thumbcache.dll.mui
uxtheme.dll.mui

registry values to add:
http://www.megaupload.com/?d=UAQMODK4
mirror: http://www.zshare.ne...962842a9d98af3/

MAYBE i will look why scheduler doesn't work later. Software_00 means Software.hiv in config folder. When you will load the hiv's with regedit or another tool for offline editing they will probably mount as Software_00. it will be easy for you to import just click.

Posted Image

i didnt add (sessionenv, seclogon) but works. maybe they need for fast user switching too else then scheduler (thx ludovici to find it needs).

Maybe wimb will integrate them in next version maybe not.

Edited by Kullenen_Ask, 02 September 2010 - 12:56 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN