Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Recommended Posts

I just tried doing another unattended install using nLite except this time I didnt include any hotfixes and still came across the same thing. So I don't think it has to do with the hotfixes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK just spent the last couple of hours testing...

What I came up with? NOTHING! :(

I tried a VM of XP SP3 vanilla... All was ok.

Tried a real XP, still ok...

I am outta ideas...

I suspect your source is not a clean source. Was it modified (IN ANY WAY?) Before you got ahold of it?

Also I see in your screenshots that themes are not running\enabled. When are you running WPI? From the desktop right?

Can you provide an explorer screenshot of your disks root?

Edited by Kelsenellenelvian

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you hit Install button, does the window close/resize? Or not change at all? What theme are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I hit install the WPI window closes then a new window for the installer comes up then I receive the error. I'm using the windows xp classic theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi.

1@;I can't see the percentages% in the installation bar

2@;Sound does not work.

3@;And if i choice Dependent of:i can make 1 program thats work oke with that.

But if I choice 2 program's then selecten program's doesend work no more.

Example;officesmall/officebig <------------>Choice;officeupdate1/office update2/officeupdate3

If I do; Officesmall -----------> Choice;officeupdate1/office update2/officeupdate3 it works wel!!

But I do this;officesmall/officebig --------> Choice;officeupdate1/office update2/officeupdate3

I could then click on what I want but it respond no more.. Choice;officeupdate1/office update2/officeupdate3 FAIL!!!!

sorry for bad english..bye

OS;XpProSp3 and wpi 8.0.1

as promised.

1@ShowPercentValue=false; most be true -------->works fine.

2@sound ----------------------------------------------------->works fine.

3@It still does not work in a way that I like------>But it is oke, I do it in a different way.

Thank you for all the work you do for us.

Bye.

Edited by Whatsup

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated.

mritter found a bug in the installer path...

Grrr..how bad is this bug.

It works all fine with 8.0.2

But now with 8.0.3 the sound no longer works.

If I do the installer from the hard drive, then it works.

But not from Dvd after you install Windows.

I have tried several different ways.

Can I try the Bugfix installer from 8.0.3 in 8.0.2.

Which one installer do I need to change it.

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

The path I updated has nothing to do with the audio. Does the player appear? Does the "progress bar" move like it is playing? Are you sure your audio drivers are installed?

No one else has mentioned the audio not working, so I would think it is isolated to something you have changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello kel and mritter,

Im using the 8.0.3 version.

I still got issues with wpi on usb not beeing able to save settings and my settings to the left on this image is gone.

Notice this is on a freshly formatted usb pen, fat32/ntfs does not matter, i have tryed everything :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do this:

Hit alt+o keys, goto the general tab and deselect the LAST option in the dropdown section...

If you mean eject cd when wpi is finished.

That does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×