Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



nuggetbro

[MassStorageDrivers] Issues

Recommended Posts

I have a Dell E6410 and a HP DC7100. I am trying to get them to RIS happily together with no luck at all.

Basically, the DC7100 will RIS fine, if I don't have anything but -

[MassStorageDrivers]

"IDE CD-ROM (ATAPI 1.2)/PCI IDE Controller" = Retail

If I go and add -

"Intel® ICH8M-E/ICH9M-E/5 Series SATA RAID Controller" = OEM

It blue screens with 0x0000007E

If I remove the line it builds fine.

Below is what my TXTSETUP.OEM looks like -

; Copyright © 2003-10 Intel Corporation

;#############################################################################

;#

;# Filename: TXTSETUP.OEM

;#

;#############################################################################

[Disks]

disk1 = "Intel® Rapid Storage Technology Driver", iaStor.sys, \

[Defaults]

scsi = iaStor_8ME9ME5

;#############################################################################

[scsi]

iaStor_8ME9ME5 = "Intel® ICH8M-E/ICH9M-E/5 Series SATA RAID Controller"

;#############################################################################

[Files.scsi.iaStor_8ME9ME5]

driver = disk1, iaStor.sys, iaStor

inf = disk1, iaStor.inf

catalog = disk1, iaStor.cat

;#############################################################################

[Config.iaStor]

value = "", tag, REG_DWORD, 1b

value = "", ErrorControl, REG_DWORD, 1

value = "", Group, REG_SZ, "SCSI Miniport"

value = "", Start, REG_DWORD, 0

value = "", Type, REG_DWORD, 1

;#############################################################################

; iaAHCI.inf

[HardwareIds.scsi.iaStor_8ME9ME5]

id = "PCI\VEN_8086&DEV_282A&CC_0104","iaStor"

Can you guys see anything wrong with what I am doing? How come the DC7100 can build with no mass storage drivers?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×