Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Problem logging in

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Sp0iLedBrAt

Sp0iLedBrAt

    MSFN Addict

  • MSFN Sponsor
  • 1,728 posts
  • Joined 19-March 09
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

Warning: require_once(Auth/OpenID.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/msfnorg/public_html/board/admin/sources/loginauth/openid/Auth/OpenID/Consumer.php on line 163

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Auth/OpenID.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/msfnorg/php') in /home/msfnorg/public_html/board/admin/sources/loginauth/openid/Auth/OpenID/Consumer.php on line 163


This is the error I got on two instances:

1. When logging in through http://www.msfn.org/...arch_app=forums
2. When logging in through http://www.msfn.org/board/

Reloading the page worked after 3-4 times with the second link; it is not a cookie issue as I was logging in through Firefox's Private Browsing with a clean cache.

Cheers


How to remove advertisement from MSFN

#2
xper

xper

    Insane Clown

  • Administrator
  • 20,209 posts
  • Joined 16-August 01
  • OS:Windows 10 x64
  • Country: Country Flag
It was just a temporary glitch as i tried to implement OpenID system.

Thanks anyway.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Become an MSFN Sponsor Now! Keep Up MSFN Running

Read MSFN Forum Rules
Not a member? Donate here!


#3
Sp0iLedBrAt

Sp0iLedBrAt

    MSFN Addict

  • MSFN Sponsor
  • 1,728 posts
  • Joined 19-March 09
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
Gee... and I thought these things don't happen to me :wacko:
This is the latest thing; although I am logged in, it shows an error saying I am not.
Attached File  error10193.JPG   16.2KB   9 downloads

Cheers




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users