md4life

bluetooth missing from device manager

3 posts in this topic

i had disabled the bluetooth device hardware and now it won't show up at all in the device manager...

already checked the bios but no way to enable/disable device from even the bios; afraid it might've been deleted from the bios as well or it could've been re-written during a recent bios update...

any help would be very much appreciated..

thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post your motherboard/notebook model. Also are you using XP Pro or Home or 64bit?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post your motherboard/notebook model. Also are you using XP Pro or Home or 64bit?

thx for your help... but it looks like i might've already solved this one..

tried a little registry hack from the eldergeek website that forces device manager to show all devices (http://www.theeldergeek.com/show_hidden_devices_in_device_manager.htm)

i'm gonna try to reformat xp32 as a fresh install to see if the hack holds or if i have to keep applying this patch manually every single time...

thank you again for your quick response

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.