Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

WinNTSetup v3.6.5


  • Please log in to reply
979 replies to this topic

#976
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 456 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Thanks, It's corrected now.




How to remove advertisement from MSFN

#977
tiagotecno

tiagotecno

    Newbie

  • Member
  • 12 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

 

Hello friends ...

I have encountered the following error when using the Winntsetup361
 
"Failed To Loaded offline Registry

Please how do I fix?
 
Tanks for help.

 

2v1neqx.jpg

 

27xovfl.jpg

 

 

 

Eu acredito que o seu antivirus apagou o arquivo offreg.dll baixei novamente o programa e coloque a pasta do WinntSetup na exclusão do mesmo, o Norton aqui identifica o programa como virus também

 

 

I believe your offreg.dll antivirus deleted the file I downloaded the program again and place the folder in the exclusion of same WinntSetup, Norton here identifies the program as virus also



#978
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 456 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Geez, these evil antivirus, just making problems.

But actually this should not be the reason, cause WinNTSetup will not start without offreg.dll.



#979
tiagotecno

tiagotecno

    Newbie

  • Member
  • 12 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
I have the following problem, when I use one designed for Windows XP at the end of the operation the message FAILDED WIM image, but the image is extracted correctly, which I noticed is that the error occurs when applied will give the boot, so I use the BootICE to create the boot sector correctly and the system starts properly. 
In version 3.6.1 it did not happen, I came to delete the old version but not nearly as install Windows XP does not have me worried. 
Sorry for English, google translator


#980
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 456 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Thanks for the report tiagotecno.

i uploaded a new version that should fix it.






12 user(s) are reading this topic

0 members, 9 guests, 0 anonymous users


    Naver (1), Mediapartner (2)


How to remove advertisement from MSFN