Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Win7PE SE

- - - - -

  • Please log in to reply
144 replies to this topic

#26
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi JFX,

hehe, not important at all, only an idea to "kill" another "id*ot" tool, you know :whistle:

can you guide to detect w7sp1 source :hello:

hence when w7sp1 source detected, I can arrange checking wimfltr + wimmount + imagex version ... blabla.....

hehe, I also thought about extracting all files too :> , some more, since ntfs is very popular now, having source files extracted on a different folder, and junctioninig folders (by junc.exe from Olof) during build would do the trick for the ones who have space.(~4GB for w7x86 I guess, not too much and after once extracted....) ...

Well ideas requires time, currently I am pretty much busy with Gena, and ChrisR seems away for a long while now.......
Since you betrayed (your own words) to pe1x for a while now (we miss you), I hope you can give hand on these things when you have time. :angel

btw, I get w7-ultimate-x86 with md5 24F3A45D43D7C532AA3126CC094C61BD
http://www.pcguides....-1850-leak.html
you know, I have not betrayed pe1x ( & nt5x) yet, I am quite unsure about these stuff and always stayed at "support" side of the "JFX MultiPE Force" :angel ,
can you confirm, is it a reliable source to make tests ?

edit-fix:
testing with extracting boot.wim (2) install.wim (5) of w7sp0 (Ultimate_x86_7600_16385_090713_1255)
boot.wim (2) 840 MB
install.wim (5) 7,88 GB
using our ntfs-compress friend ;)
boot.wim (2) 510 MB
install.wim (5) 5,45 GB
Extracting takes quite time, but I feel 6GB is good enough to make frequent tests..... :whistle:

Edited by Lancelot_Real, 02 March 2011 - 04:12 AM.



How to remove advertisement from MSFN

#27
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 463 posts
  • Joined 17-January 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

can you guide to detect w7sp1 source :hello:

Wiminfo.zip will convert wim xml info into a ini file, so one can easily read build number (7601) or Servicepack. (SPLEVEL)

btw, I get w7-ultimate-x86 with md5 24F3A45D43D7C532AA3126CC094C61BD
can you confirm, is it a reliable source to make tests ?

Sure the MD5 matches an official win7 ISO :whistle:

Posted Image

Edited by JFX, 03 March 2011 - 04:48 AM.


#28
rpaz

rpaz
  • Member
  • 3 posts
  • Joined 05-July 10
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

shortcuts.exe - Created by Joshua, updated by rpaz :huh: hmm really

Since i do not decompile others scripts, what was changed in this new version? :whistle:



Hi JFX,

No one is trying to get credits from your work.
In fact the shortcuts.exe doesn't include any copyright/owner information. I did a post on Bootland (now Reboot.pro) asking for the script source, no one replayed.

Searching bootland i found several shortcuts.exe probably from different authors because the files have completely different version information, and some work on Win7PE_SE others don't.

During my search's also found some winbuilder script posted by Joshua with new versions of win7peldr.exe and shortcuts.exe this and some other posts on the board led me to wrongly give the credits to Joshua.

Sorry for this misunderstanding. By the way that for the spectacular work you did on the win7PE "core" thanks. :thumbup

___
Rui Paz

Edited by rpaz, 03 March 2011 - 01:06 PM.


#29
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 463 posts
  • Joined 17-January 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hi rpaz,

well no problem, only reason for compiled autoit script in the project was to avoid people making critical changes.

Shortcut.exe was tough as a temporary solution, to cover most used CAPI's and it's based on VistaPE Loader.

However it did not ended up as planed, people started to complain about missing CAPI function (which I wanted to remove for common sense reasons).


I appreciate if anyone want to improve that tool, but important to keep track on changes. ;)

Posted Image

#30
rpaz

rpaz
  • Member
  • 3 posts
  • Joined 05-July 10
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Another thing, i now could confirm with 4 msdn Win7 SP1 ISO's is that the mounting with Vista imagex no longer is reliable :(

You guy's will have to switch to to new imagex (wimmount driver), what will surely heavily increase build time and mounting issues.


Hi,

I don't know exactly what imagex version you are referring to but i can build Win7PE SE fine using imagex from Windows 7 WAIK (v6.1.7600.16385) on Windows XP, i didn't install WAIK only extracted the needed dlls to my system32 folder.

___
Rui Paz

#31
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 463 posts
  • Joined 17-January 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I had chosen the vista version of imagex (v6.0.6001) for win7pe se, because it had some advantages over the one that comes with windows 7 WAIK

Sadly with the SP1 WIM files, if you mount with vista imagex the file content of some files is no longer correct. :ph34r:

Posted Image

#32
Kullenen_Ask

Kullenen_Ask

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • Joined 10-September 04
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
i always use vista imagex too. can you give example about corruption? what anormallities you had?

#33
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 463 posts
  • Joined 17-January 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
if you mount an install.wim image of en_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618240.iso

inside \Windows\System32\DriverStore\FileRepository\wdmaudio.inf_amd64_neutral_423894ded0ba8fdf

wdmaudio.inf will have the content of msxml6r.dll.mui.


So it seems that there is an problem with hard links of the new SP1 WIM files. Thinking about that there are thousands of links this could be a serious problem :(

Posted Image

#34
Kullenen_Ask

Kullenen_Ask

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 326 posts
  • Joined 10-September 04
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
yes. i think sp1 is problematic. not imagex. worst sp i have ever seen. if you investigate driver inf files you can see more problems.

http://forums.mydigi...d-how-to-fix-it)

#35
joakim

joakim

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 154 posts
  • Joined 18-November 09
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Could be related issue with sp1; http://forums.mydigi...-for-serial.sys

#36
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
:hello:
After a week of vacation without internet and then 8 days in hospital (all is well now, at last, I hope).

I look a little Win7Pe_Se but I'm busy on other things too.

Thank you JFX, 2aCD, Lancelot for modifications and corrections made :thumbup .

I just tested the SP1, it is true for me too, that imagex vista 6.0.6001 seems to not work properly. Damage (5-10 times longer to mount unmount image) :ph34r: .

Posted Image

And other files also.
We'll have to go unfortunately through the version for Win7 (6.1.7600).

As JFX says

At least the avoiding of old imagex will have two positive thing:

- nobody will need to have download the Vista Waik anymore

- user of Win7PE SE will no longer need to reboot when using MakePE3

and keep, perhaps, vista imagex for the original windows 7, that works very well


Some few questions :
With Wiminfo, we can can easily read build number or service pack of install.wim source.

How can we verify the correct version of imagex in tools related to Win7 source?
Also for the installation of WimFltr.sys and(or) wimmount.sys ?
Is that 4 files wimmount.inf, wimmount.sys, WimMountInstall.exe, wimserv.exe are necessary in tools ?
I saw that Wimb test, in MakePE3, if wimfltr is Running (sc query wimfltr | find "RUNNING") and request for reboots if it is active. Is it really necessary ? (I tested without rebooting and it seems to work for me).

Posted Image

Edited by ChrisR, 08 March 2011 - 06:52 AM.


#37
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi ChrisR,

welcome back :).
I am glad you are out of hospital, My girlf is nurse but still after years I can not get confortable there. I hope nothing serious.

I had some troubles like wimb when using new imagex (wimmount) with having wimfltr running (I can not remember cases, I remember we chat about that with JFX, maybe he remembers.....) so yes reboot is required.
On VistaPE-Capi (before JonF kicked), I had to put a checkroutine like wimb, I added to VistaPE-Capi's PreConfig script
http://www.mediafire...w374zv6fgg795ey

Run,%ScriptFile%,Checkwimfltr

[Checkwimfltr]
.....wimfltrstatus.au3.....

ps: In addition there is WaikTroubles_Button , [WaikTroubles_ReadMe] ........

For Win7PE SE, my plan was, adding things I made on VistaPE-Capi + in addition using Wiminfo.zip (Thanks JFX :hello: ) first to get If source is greater than w7sp0, and than check imagex version.......

something like

If,%w7sourcesp%,bigger,blabla,Begin
If,Not,ExistRegKey,HKLM,SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wimmount,Halt,"you must install latest aik - wimmount"
Retrieve,FILEVERSION,%IMAGEX%,%IMAGEXVer%
If,%IMAGEXVer%,Smaller,6.1.7600.16385,Begin,
Message,"update your imagex blabla"
Halt,"update your imagex blabla"
End
Run,%scriptfile%,Checkwimfltr
End

So practically, changing imagex.exe at tools folder would be a simple way to switch between imagex versions, and initial build process only checking if things are made correctly.
(ps: AFTER** checking there is no imagex at tools folders, one can check if aik installed & location too to find imagex... or a box to give location, but first check if exists at tools please)

In the end, switching between imagex (in fact between wimfltr wimmount) would be easy, and people using w7sp0 source can mount-unmount fast when others w7sp1 can mount slow but correct with latest imagex. Who knows, maybe with w7sp2 we can switch back to speedy wimfltr (or maybe another 3rd party in future) :>.

Sorry, these days I can not have time on W7PE SE :angel or any pe2/3 related things, lots of delays on that area, pretty busy, coming soon............. See you. :thumbup

Edited by Lancelot_Real, 08 March 2011 - 08:01 AM.


#38
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi all,

can we have a fix for StartUp and SendTo ?
I feel this is about shortcuts.exe....... :whistle:

currently,
using SendTo adds shortcut at startmenu (StartMenu\Programs\SendTo\blabla.lnk) --> this one is a bit comical
StartUp to me half okey, it creates shortcuts at startup folder, but these shortcuts are not executed after explorer starts B)
(maybe startup a timing issue if shortcuts created after explorer starts......)

I hope you can fix easly,
See you.

#39
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
For hospital this was my first visit (pneumothorax), I still find it difficult, fortunately there are the nurses who do a beautiful work.
It is history now, I hope.

can we have a fix for StartUp and SendTo ?
I feel this is about shortcuts.exe.......

currently,
using SendTo adds shortcut at startmenu (StartMenu\Programs\SendTo\blabla.lnk) --> this one is a bit comical

I modified a bit the program shortcuts.exe to manage the function Sendto, it seems to work correctly :)
I also replaced AU3300.exe by AU3361.exe

here the new script 2-Config.7z


StartUp to me half okey, it creates shortcuts at startup folder, but these shortcuts are not executed after explorer starts B)
(maybe startup a timing issue if shortcuts created after explorer starts......)

I do not know about the execution of programs from the Startup folder after explorer start. I hope someone can help to fix it.


I tried again windows7 sp1 with win7 imagex it is long, very long. :boring: Is anyone compared the time with dism ? there are also 7-zip.

Posted Image

#40
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Thanks ChrisR,

yep there are 3 type of nurses, The Good , The Bad and The Ugly. :lol:
The ones who can not use needle carelfully mostly Bad, sometimes Ugly.
The ones who can use beedle carelfully and have a positive motivation, The Good.
and rarely, If its your luckly day, you can see The Good and Beatiful.....
anyway, I hope history now too. :thumbup


I will test very soon :>

for startup, forget it for now :) I figure out how to handle startups and why people used workarounds before...... ......

for imagex,
there is one more alternate way I wrote above post 26,

testing with extracting boot.wim (2) install.wim (5) of w7sp0 (Ultimate_x86_7600_16385_090713_1255)
boot.wim (2) 840 MB
install.wim (5) 7,88 GB
using our ntfs-compress friend ;)
boot.wim (2) 510 MB
install.wim (5) 5,45 GB
Extracting takes quite time, but I feel 6GB is good enough to make frequent tests..... :whistle:

hence no mount-unmount required, still for build final compressing, wimgapi.dll required, and I guess can be obtained from source .......
tip: wimgapi.dll 32bit work fine for compressing on hostosx64 and I guess exists on syswow64 of x64 source......................
another tip: ntfs-compress an empty folder before extracting with 7z into it.

But I am still very busy and can not work on pe2/3... only sharing ideas... Thanks for the fix again..... See you. :D

Edited by Lancelot_Real, 09 March 2011 - 01:06 PM.


#41
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi ChrisR,

probably another shortcut.exe fix ;)
can we have a fix for [autorun]
I guess it does not like space paths, (and maybe env. variables too)

following does not work :(

[autorun]
...
nowait|Resolution|%SystemDrive%\Program Files\Resolution Changer\Resolution.exe

also tested following, does not work too
[autorun]
...
nowait|Resolution|X:\Program Files\Resolution Changer\Resolution.exe

on the other hand, this works
[autorun]
nowait|MultiRes|Y:\Programs\MultiRes\MultiRes.exe
http://www.mediafire.com/?395i2ivbf9769gb

I feel, because of this failure, some workarounds needed in the past which you will remember........ ;)

Thanks for SendTo fix :wub:

See you. :thumbup

#42
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hi Lancelot,

Thanks for SendTo fix :wub:

I can do some changes in AutoIt, but I'm far from being a specialist.


The program shortcuts.exe seems to work fine with autorun and space in paths or env. variables.

If you look in Task Manager, the process Resolution.exe is running, in both cases :

[autorun] 
nowait|Resolution|X:\Program Files\Resolution Changer\Resolution.exe
or
nowait|Resolution|%SystemDrive%\Program Files\Resolution Changer\Resolution.exe
by cons there seems to be an issue with resolution and his tray icon if it is executed before Explorer :wacko: .

If you kill the process Resolution.exe and ReRun shortcuts.exe with :

Shortcuts.exe -f %SystemDrive%\Windows\System32\Win7PE.cfg
in this case resolution.exe working properly and the icon is displayed in the tray (as when running with RunOnce)

MultiRes him, work correctly, executed before or after Explorer, Thanks for the script :)


I tested shortcuts.exe also with a batch file :

test.bat
echo test >"x:\Program Files\Resolution Changer\test.log"
Win7PE.cfg
[autorun] 
nowait|Resolution|X:\Program Files\Resolution Changer\test.bat
or
nowait|Resolution|%SystemDrive%\Program Files\Resolution Changer\test.bat
It work well here also. Thanks a lot JFX for this great program :thumbup

Posted Image

#43
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Thanks ChrisrR,

Sharpe eyes indeed :thumbup
(sorry for being a bit careless since currently my main focus can not be pe2/3.....)

by cons there seems to be an issue with resolution and his tray icon if it is executed before Explorer :wacko: .


in fact, you found the correct issue here.

following configuration file [autorun] defination
http://www.vistape.net/vistape-api.php

Description of section [autorun]:
Programs for autorun, starts immediately after the default shell is launched....

rest of defination is to me not much important since it seems to me a lot loader dependent which I like using more modular way (penetwork)

can we get autorun section processed, *after shell launched ? which I feel would fix Resolution.exe following your desciption.

In addition:
yes it is a known phenemon (which I totally missed :whistle: ), when explorer re-starts (or like in above case), some taskbar items disappears (resolution.exe), some come back (multires.exe).
I feel this is about applications, Since such applications normally starts after explorer, some authors can easly overlook (good boy my old friend multires)


Thanks a lot JFX for this great program :thumbup

:thumbup Thanks a looot JFX for everything :). (I feel so far, I thanked more than 100 so far including thanks buttons JFX ;))

#44
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Description of section [autorun]:
Programs for autorun, starts immediately after the default shell is launched....

Just an idea, Maybe not good one with existing applications scripts ;) .

We can have a new program like shortcuts.exe executed with RunOnce, which starts after the shell.

This new program read and execute the autorun section of cfg file and also the programs from StartUp folder.

In this case the section postconfig would be the last one executed by the program shortcuts.exe and forget the autorun section.

startup would be

.......
CdUsb.exe
"hide /NOCONSOLE /SILENT /WAIT start.cmd"
"Shortcuts.exe -f %SystemDrive%\Windows\System32\Win7PE.cfg"
"PinTool.exe -debug %SystemDrive%\Windows\System32\Win7PE.cfg"
"X:\Program Files\PEShell\PEShell.exe"
   Explorer.exe (BsExplorer)
      Autorun.exe --> Autorun.cmd
      Runonce --> NewProgram (autorun cfg & StartUp folder)
              --> PeNetwork, ...

Posted Image

Edited by ChrisR, 11 March 2011 - 06:23 PM.


#45
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi ChrisR,

Ignore startup folder :) (sorry for my previous posts causing confusion), it does not need to be processed since in fact, all startup functions are made by [autorun] , to get multishell compatibiltiy of startup.
With other words, startup is always empty, nothing to process there.

I did not test, but as far as I remember, runonce do not work on waik source builds ??
Yep I know Win7PE SE does not support waik..... but is it possible to produce an overall solution to be used more easly and widely in future (and today) ??

In anyway, Since now you fully understand a well defined case, final decision is up to you. :thumbup

#46
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hi Lancelot,

Yes, you are right, runonce do not work on waik source I think and on some other projects <_<

it would perhaps be a solution for Win7PE_SE but not an overall solution so forget it for now. Just sharing an idea,

Good work on your main focus :)

#47
humaxmk1

humaxmk1
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 17-March 11
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
Hello,

I´ve build a Win7Pe by your Project and it works very fine!

Now I will copy WinPE to a grub4dos Multiboot USB Stick. The Problem is, that after booting the CD Device is missing and teh Programs Archive is not ready!

1. Test: I copy the ISO to Stick and mount it ...
2. Test: I copy the Archive strukture to stick and boot it (like Harddisk?!)

Everytime the Programs Archive is missing

Can anyone help me?

Sorry for the bad english!

humaxmk1

Edited by humaxmk1, 17 March 2011 - 09:24 AM.


#48
Lancelot_Real

Lancelot_Real

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 99 posts
  • Joined 14-November 07
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
Hi humaxmk1,

2. Test: I copy the Archive strukture to stick and boot it (like Harddisk?!)

For this condition, I guess you also need to add an empty file with name
CdUsb.Y
to root of stick, let me know if it works.


1. Test: I copy the ISO to Stick and mount it ...

Here is a solution for this case,
extract following
http://www.mediafire...9sd73o61fjcbutj
to
..\Projects\Win7PE_SE\Build\
folder (overwrite previous)
make your build again.......

Good luck. :thumbup

#49
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Project Updated: Win7PE_SE_2011_05_16

the initialization process of the project was partly rewritten to be compatible also with Win7 SP1.
With, among others, the choice of tools for manipulating wim files (WimUtil, ImageX) or from Extracted wim folders.
Wim tools are automatically extracted from Installed WAIK, Your local SystemDir or Your build source (Install.wim). See notes on Retrieve tools script.

Notes: the files imagex.exe and wimgapi.dll are renamed with the extension 6.0 or 6.1 in tools\x86(x64) for coexist both versions.
Press the button "Prerequest files Info" in preconfig script for further information.

Features :

WimUtil : WimUTil Reborn For manipulating Windows Image Files (.wim) without undistributable ImageX.exe. working with both 32 and 64 bit builds, with many options. Thanks Homes32. WimUtil
Common_Api : added new api command ScriptInterface{Read|Write|State} - Removed Getinterface, ShowComponent, WriteInterface (depreciated). Thanks Homes32.
config : Main Configuration Version 17.
00-retrieve : Retrieve hostOS Tools and Wim Tools (wimgapi, wimmount,...).
Images : Images tools and Information, choose your tools for manipulating files wim or Use your Extracted wim folders (manual extraction).
0-PreConfig : Mounting source and more..., Script in Version 19.
2-Config : shortcuts.exe add function SendTo and shorcuts on all types of file (not only exe,cmd,..). RunOnceEx available with entries writing from other scripts.
5-WoW64 : provides support for running 32bit programs in a 64bit environment, now works also with Win7 SP1. thanks JFX.
DotNet : .Net Framework optimized in version 6 with Run From CD, DotNet 2.0 minimal,.... Thanks 2aCD.
hotplug : Safely remove hardware from your computer. Thanks Dera. still in development, here with Hotswap! tools.
HwPnP: Install Plug and Play Hardware Detection version 26. Thanks Paraglider.
IscsI : Ms iSCSI Initiator. Thanks Ludovici.
NetworkCenter: Adds Network Center environment. Thanks Dera.
Internet Explorer : fix Problem with Win7 Enterprise En. Thanks 2aCD.
Display: DirectX and custom .msstyles together fix. Thanks LaVerne.
display drivers: Add original display drivers to your Windows 7 PE.
DaRT65 : Ms Diagnostic and Recovery Toolset. Thanks yahooUK, JonF.
xchm : help file viewer version 1.19, with no FalsePositive on virus total for now.
LetterSwap : Synchronizes letters of disks Host & Guest OS. Thanks Nikzzzz.
RegCPE : Registry Convert PE - Convert .Reg to .Au3 & .Reg & .script to be used for PE Build Tasks Easly and Securely. Thanks BlueLife, Lancelot.
AA_Best_Emulation : Runs your ISO with best possible (available) virtual machine (emulator). Thanks Gena People.

And many other improvements and optimizations, thanks to Gena people and Reboot members.

be happy.
Posted Image


Important: Always Check Win7PE SE topic post 1 to get latest updates and informations.

Edited by ChrisR, 16 May 2011 - 08:06 AM.


#50
ChrisR

ChrisR

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 218 posts
  • Joined 27-May 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Project Updated: Win7PE_SE_2011_05_20


Small adjustments and Download Server.

CDDrive_X_Y: times for the drive to be assigned extended to 60 seconds max for various hardware configurations.
Images: Fix a bug on displaying wim information.
Explorer: Fix Add File Attributes Column, improvement of ISO Date-Time Format. thanks Arvy.
Winbuilder.chm: Winbuilder help chm. Thanks Paraglider.
Update some Download_Level for the download server.

The Download server is now available: win7pe.winbuilder.net/SE



Important: Always Check Win7PE SE topic post 1 to get latest updates and informations.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users