Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


MagicAndre1981

My xbootmgr topic is gone

12 posts in this topic

I can't find it via normal means. It might require an admin to find it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know the google cache, but why is it gone here?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found cluberti's similar topic here but not yours.

Doesn't look like it is in the "recycle bin" so we need admin help here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its being worked on currently. Hope to see it back shortly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

xper is a magical man :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if the excessively long topic title may be related. :unsure:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't figure out what happened. Server made backup last night but that was after topic disappeared. I had backup from decembar and restored that. We lost some posts :-(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had backup from decembar and restored that. We lost some posts :-(

which is still better compared to loosing everything. Can you see from the server log why the topic is gone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if the excessively long topic title may be related. :unsure:

My exact same suspicion, but it is a "long standing" topic, since December 2009 and accessing it as:

http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=140247

should always work (and it DID NOT ).

Another suspect may be the presence of forward slashes in the title, currently working (stoopid friendly name) link is:

http://www.msfn.org/board/topic/140247-trace-windows-7-bootshutdownhibernatestandbyresume-issues/

the actual title being:

Trace Windows 7 boot/shutdown/hibernate/standby/resume issues

which means that the board software doesn't particularly like forward slashes ;)

Or maybe the combination of BOTH dashes(please read as spaces) and forward slashes? :unsure:

jaclaz

Edited by jaclaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.