cloferba

issue when i create a w7 aio

19 posts in this topic

I undertsand what you are talking!

But if you take care the commands are writed with italics letters (font italic Segoe UI 10.5) inside the tutorial:

Imagex /export E:\AIO\WIMs\Windows_7x64_ULT.wim" 3 "E:\AIO\DVD\sources\install.wim" "Windows 7 PROFESSIONAL (x64)"

And if I copy/paste the same font (Italic Segoe UI with this example) inside a Word document (.doc or .docx) and I copy/paste the command line inside the command prompt this one doesn't works!

The trouble is to copy/paste! :)

Note: Font Segoe UI isn't inside the forum editor and give an different result with copy/paste the line: “” (Font Segoe UI italic inside the forum editor: left double quote isn't originaly like this).

But inside the tutorial with italic Segoe UI the double quotes are like this: ” ”

And of course this can't be working with the command prompt (copy/paste like this)!

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I undertsand what you are talking!

No, you don't. :(

The trouble is to copy/paste! :)

Yes, but it has NOTHING to do with fonts and effects applied to that. :realmad:

The source (the tutorial page from which you copy) uses a DIFFERENT, "wrong" character codes for the quotes from the one that it is needed.

The character code has NOTHING to do with font or effects applied to it.

Compare with these (since you appear to use Word):

http://www.ehow.com/how_6050557_delete-quotes-ms-word-2007.html

http://support.microsoft.com/kb/206165/en-us

  1. Copy from the source.
  2. Paste into word.
  3. Select and change in ANY font you like and REMOVE the "italics" effect
  4. Do what is in the MS KB under "Replacing Existing Smart Quotes with Straight Quotes"
  5. Select and change in ANY font you like and add the "italics" effect
  6. Copy from Word
  7. Paste on command prompt

However :), I did my best you to explain the real cause of the issue to you, but if you are happy to think that it happens because quotes are in italic, you are perfectly free to do so. :yes:

jaclaz

Edited by jaclaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, the italics don't mean anything. All styles are stripped when pasted into Notepad or the Command Prompt (and the forum for that matter), but the problem is that these characters appear the same as the normal double-quote... Of course we can see differences in either the post box, or the code box, and some other programs. Just one of those things I guess. :rolleyes:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, but it has NOTHING to do with fonts and effects applied to that.

The source (the tutorial page from which you copy) uses a DIFFERENT, "wrong" character codes for the quotes from the one that it is needed.

The character code has NOTHING to do with font or effects applied to it.

Compare with these (since you appear to use Word):

http://www.ehow.com/...-word-2007.html

http://support.micro...kb/206165/en-us

  1. Copy from the source.
  2. Paste into word.
  3. Select and change in ANY font you like and REMOVE the "italics" effect
  4. Do what is in the MS KB under "Replacing Existing Smart Quotes with Straight Quotes"
  5. Select and change in ANY font you like and add the "italics" effect
  6. Copy from Word
  7. Paste on command prompt

I did my best you to explain the real cause of the issue to you. :yes:

jaclaz

Many thanks jaclaz !

Now it's much better explained! :)

Thank you for the helpful tips using Word about "quotes"

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.